123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Stofzuigerborstels

Stofzuigerborstels bestellen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment stofzuigerborstels. Wij verkopen verschillende opzetstukken in diverse maten, die voor een groot aantal stofzuigers geschikt zijn. Door te filteren op merk, type, soort, toepassing of buisdiameter vindt u snel en eenvoudig de juiste borstel voor iedere klus.


1 - 24 van 38

Bestel stofzuigerborstels voor een scherpe prijs

Is uw stofzuigerborstel aan vervanging toe of heeft u een borstel nodig voor een speciale klus? Op deze pagina vindt u ons complete assortiment van stofzuigerborstels. Hier leest u ook hoe u snel het juiste product bestelt. En als u dit vandaag nog doet, ontvangt u uw nieuwe stofzuigerborstel morgen al in huis.

Welke stofzuigerborstels zijn er?

Er zijn verschillende opzetstukken beschikbaar waarmee u uw stofzuiger kunt aanpassen aan iedere klus. Zo is er een onderscheid te maken tussen opzetborstels en vloerborstels, die ervoor zorgen dat uw stofzuiger zowel geschikt is voor het reinigen van vloeren als voor het stofzuigen van andere oppervlakken. Daarnaast zijn er ook altijd stofzuigermonden beschikbaar voor specifiekere toepassingen, zoals parketvloeren, vloerkleden of delicate voorwerpen.


Op deze pagina vindt u ons complete aanbod aan stofzuigerborstels. Gebruik de filters bovenaan de pagina om eenvoudig de juiste producten te vinden en een stofzuigermond te bestellen die voor u geschikt is. Weet u niet goed hoe u de juiste stofzuigerborstel uitkiest? Lees dan hieronder verder.

Welke stofzuigerborstel heb ik nodig?

Welke stofzuigerborstel u nodig heeft, hangt af van het type zuigmond, de gewenste toepassing, de buisdiameter van uw stofzuiger en het merk van uw apparaat. Lees op 123schoon.nl wat alle opties zijn en hoe u eenvoudig de geschikte stofzuigerborstel bestelt.

  • Type stofzuigerborstel
    Wat voor stofzuigerborstel u nodig heeft, hangt natuurlijk af van het oppervlak dat u gaat reinigen. Voor het stofzuigen van vloeren heeft u een vloerborstel nodig; voor andere oppervlakken een opzetborstel. Filter bovenaan deze pagina op type om snel al onze vloer- en opzetborstels te bekijken.
     
  • Toepassing
    Waar gaat u de stofzuigermond voor gebruiken? Er zijn verschillende stofzuigerborstels ontwikkeld voor zeer specifieke klussen, bijvoorbeeld voor het verwijderen van huisdierharen, het reinigen van delicate voorwerpen of het schoonmaken van uw kwetsbare parketvloer.

    Door bovenaan deze pagina te filteren op soort vindt u verschillende soorten stofzuigerborstels, zoals parketborstels, pluizenborstels of een combi-zuigmond voor gladde én harde vloeren. Ook vindt u hier altijd de juiste turbozuigmond voor het stofzuigen van uw tapijt of vloerkleed. Filter daarnaast op toepassing om voor iedere schoonmaakklus een unieke borstel te vinden. 
     
  • Buisdiameter van de stofzuiger
    Een andere belangrijke factor bij het uitkiezen van een geschikte stofzuigerborstel is de buisdiameter van uw stofzuiger. Hiervoor moet u de uitwendige maat van de stofzuigerbuis of de inwendige maat van uw oude zuigmond opmeten.

    Filter vervolgens bovenaan de pagina op buisdiameter om alle bijpassende opzetborstels te vinden. Hier vindt u stofzuigerborstels voor stofzuigers met een uitwendige buisdiameter van 32 mm of 35 mm (dit staat gelijk aan een inwendige maat van respectievelijk 31 mm en 34 mm). Ook kunt u hier navigeren naar opzetborstels met een universeel opzetstuk, die voor stofzuigerbuizen van verschillende groottes te gebruiken zijn.
     
  • Merk van de stofzuiger
    Tot slot kunt u ook rekening houden met het merk van de stofzuiger. Filter bovenaan de pagina op merk. U vindt dan alle stofzuigerborstels voor stofzuigers van het door u geselecteerde merk. Zoekt u naar producten voor een zeer scherpe prijs? Bekijk dan de opzetstukken van ons 123schoon-huismerk. Dit zijn producten die kwalitatief niet onderdoen aan het origineel, maar wel een stuk goedkoper zijn.

Door rekening te houden met bovenstaande eigenschappen kunt u eenvoudig de juiste stofzuigerborstels vinden. Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op; dan kunnen wij u verder helpen.