123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Kärcher WD series

Bestel Kärcher WD stofzuigerzakken voor een scherpe prijs

Op deze pagina vindt u onze complete collectie van stofzuigerzakken voor uw Kärcher WD stofzuiger. Selecteer hierboven het model van uw stofzuiger en bekijk ons ruime aanbod, of lees hieronder meer over ons assortiment.

Welke Kärcher WD stofzuigerzakken zijn er?

Op 123schoon.nl vindt u een groot aantal stofzuigerzakken voor uw Kärcher WD stofzuiger. Wij verkopen producten voor alle bekende modellen. U heeft daarnaast de keuze uit papieren en microvezel stofzuigerzakken, en u kunt kiezen voor zakken van Kärcher zelf of van ons voordelige huismerk.


Kies bij ons dus uit papieren stofzuigerzakken of microvezel stofzuigerzakken. Beide varianten zijn van hoge kwaliteit. Houd er bij het maken van uw keuze wel rekening mee dat papieren zakken goedkoper zijn en dat microvezelzakken een grotere scheurvastheid hebben. Ook bent u er met microvezel stofzuigerzakken van verzekerd dat zelfs de kleinste stofdeeltjes opgevangen worden. Deze worden vastgehouden totdat u de zak verwisselt, zodat uw apparaat altijd optimaal blijft werken.

Gaat u kiezen tussen originele en huismerkzakken? Dan is het belangrijk om te weten dat deze twee soorten kwalitatief gelijkwaardig zijn, maar dat de zakken van ons huismerk een stuk goedkoper zijn.

Hoe vind ik de juiste Kärcher WD stofzuigerzak?

U weet zeker dat u de juiste stofzuigerzakken aanschaft voor uw Kärcher WD stofzuiger door te zoeken aan de hand van de modelnaam. Voor ieder specifiek model vindt u zo eenvoudig de geschikte producten.

Accessoires voor uw Kärcher WD stofzuiger bestellen?

Wij verkopen niet alleen stofzuigerzakken voor uw Kärcher WD stofzuiger, maar ook andere accessoires. Klik op de juiste modelnaam en vind zo onze stofzuigerborstels, stofzuiger luchtverfrissers en andere producten waarmee u nóg meer uit uw Kärcher stofzuiger kunt halen. Hiermee gaat u gegarandeerd voor het schoonste en meer hygiënische resultaat.

Op deze pagina heeft u alles gelezen over Kärcher WD stofzuigerzakken. Heeft u nog vragen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op; dan kunnen we u helpen.