123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Zwembaden, zwembad onderhoud en zwembad artikelen

Starmix

Starmix stofzuigerzakken kopen?

Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod aan stofzuigerzakken voor de professionele en industriële stofzuigers van Starmix. Hieronder kunt u de zoekbalk gebruiken om te zoeken aan de hand van de naam van uw stofzuiger of het typenummer. Zo vindt u eenvoudig het juiste product.


Snel zoeken
Uitgelichte series

Starmix stofzuigerzakken online bestellen

Bent u op zoek naar stofzuigerzakken voor uw Starmix stofzuiger? Bekijk hier dan ons assortiment. Naast stofzuigerzakken verkopen we ook allerlei accessoires voor uw Starmix stofzuiger.

Wat is Starmix?

Starmix is een Duits bedrijf dat al sinds 1921 sanitair- en reinigingsproducten op de markt brengt. Ook op het gebied van stofzuigers heeft dit merk een grote collectie ontwikkeld. Met hun producten wordt stofvrij werken een eenvoudige opgave. De professionele stofzuigers zijn namelijk zeer geschikt om het stof dat vrijkomt door het gebruik van elektrisch gereedschap, zoals slijpers, zagen of boren, op te vangen.

De stofzuigers van Starmix zijn dan ook te gebruiken als bouwzuiger, industriële stofzuiger of alleszuiger. Zo is dit hét ideale gereedschap voor de professional.

Welke Starmix stofzuigerzakken zijn er?

Stofzuigerzakken voor uw Starmix stofzuiger kunt u in verschillende soorten en maten vinden. Hierdoor is het eenvoudig om voor ieder type stofzuiger van dit merk een geschikte stofzuigerzak te kopen. Ook op 123schoon.nl bestelt u altijd de juiste microvezel stofzuigerzakken van ons voordelige huismerk.


Deze Starmix stofzuigerzakken zijn gemaakt van stevig microvezel, waardoor ze zelfs de kleinste stofdeeltjes opvangen. Door het sterke materiaal en de hoge kwaliteit wordt ook gezorgd dat de zuigkracht van uw stofzuiger optimaal blijft.

Hoe vind ik de juiste Starmix stofzuigerzak?

U vindt de geschikte stofzuigerzak aan de hand van de naam van uw Starmix stofzuiger of het typenummer. Door het handige zoeksysteem op 123schoon.nl kunt u al helemaal eenvoudig het juiste product vinden. Gebruik hiervoor de zoekbalk of bekijk bij uitgelichte series de meest populaire modellen.

Accessoires voor uw Starmix stofzuiger bestellen?

Naast stofzuigerzakken voor verschillende Starmix stofzuigers, kunt u bij ons ook allerlei accessoires bestellen. Wij verkopen onder meer de volgende producten:

  • Borstelsetjes: Met een 6-delig borstelsetje kunt u uw Starmix stofzuiger een stuk multifunctioneler maken. Voeg hier bijvoorbeeld ook een smalle plintenzuiger en een stofzuigerplumeau aan toe om verschillende oppervlakken op professionele locaties makkelijker schoon te maken.
  • Pluizenborstel: Verwijder honden- en kattenharen met een pluizenborstel. Deze speciale borstel is vooral perfect om te zorgen dat de ingang van de stofzuiger niet verstopt raakt; iets wat wel kan gebeuren als u een gewone zuigmond gebruikt. 
  • Geurstaafjes: Door geurstaafjes aan de stofzuiger toe te voegen, ruikt iedere omgeving lekker na het stofzuigen. De staafjes zijn in de stofzuigerzak te plaatsen en verspreiden hun geur bij iedere stofzuigerbeurt.

Op deze pagina heeft u alles kunnen lezen over onze Starmix stofzuigerzakken. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op; zo kunnen we u helpen.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten