123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Dispensers

Dispensers kopen?

Op deze pagina bestelt u dispensers van Tork en Katrin. Hier vindt u alles wat u zoekt; van zeep- en toiletpapierdispensers voor aan de muur in een sanitaire ruimte tot losse tissue dispensers en vloerstandaarden. Wij verkopen voor deze dispensers ook de dispenser vullingen

Grote aantallen nodig?
Vraag vrijblijvend een offerte aan
1 - 0 van 0

Bestel dispensers online

Wij zorgen altijd voor een ruim assortiment dispensers dat direct leverbaar is, en dat voor de beste prijs. Wij bieden dan ook een groot aantal dispensers van Tork aan, die bekend staan om hun betrouwbaarheid als het gaat om professioneel gebruik voor in zowel kleine als grote sanitaire ruimtes.

Welke soorten dispensers zijn er?

De dispensers van Tork zijn in vele soorten beschikbaar, en zijn geschikt voor gebruik in een groot aantal ruimtes waar het doseren van papieren, doeken en zepen genoodzaakt is. Hierbij heeft een dispenser een aantal voordelen ten opzichte van het los aanbieden van deze middelen. Omdat contact met de dispensers zelf veelal overbodig is, is het een stuk schoner. Daarnaast bieden dispensers ruimte voor grote hoeveelheden vulling, zodat er minder regelmatig moet worden bijgevuld. Ook kan de toegang tot de binnenzijde van de dispenser in veel gevallen alleen worden gekregen met een sleutel, waardoor u kunt zorgen dat bijvoorbeeld enkel het schoonmaakpersoneel toegang heeft tot het apparaat en de vulling. Wij bieden de volgende soorten Tork dispensers aan:
  • Handdoekdispensers: essentiële dispensers voor in een sanitaire ruimte. Deze dispensers geven bezoekers de mogelijkheid om op een hygiënische wijze de handen te drogen en moeten gevuld worden met losse handdoeken of met een handdoekrol.
  • Poetsroldispensers: met deze dispensers wordt een werkruimte voorzien van een net en geordend alternatief voor losse poetsdoekjes. Daardoor geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld garages en keukens, waar er regelmatig iets moet worden afgenomen.
  • Toiletpapierdispensers: uiteraard kan geen sanitaire ruimte zonder toiletpapier. Deze dispensers zijn hygiënisch en papier-efficiënt, vooral als u bijvoorbeeld kiest voor een vel-voor-vel dosering.
  • Zeepdispensers: voor het behoud van de hygiëne in uw bedrijf. Met zeepdispensers kan er niet alleen makkelijk handzeep gedoseerd worden, maar ook zeep voor haar en body, bijvoorbeeld voor in doucheruimtes.
  • Luchtverfrisser dispensers: voor de bestrijding van onprettige geuren in een ruimte. Daardoor uiteraard geschikt voor gebruik in de sanitaire ruimte, maar ook in andere ruimtes waar bijvoorbeeld snel sprake is van muffigheid of andere soorten geuroverlast.
  • Hygiënezakjes dispensers: met het beschikbaar maken van hygiënezakjes voorkomt u het doorspoelen van niet-afbreekbare materialen in het toilet, zoals maandverband en babyluiers.
  • Tissue dispensers: met deze dispensers kunt u op hygiënische wijze gezichtsdoekjes aanbieden, zodat gebruikers in staat zijn zichzelf op te frissen of om kleine hoeveelheden vuil weg te nemen. Daardoor handig voor in de verschillende soorten ruimtes waar mensen het pand betreden, waar dranken en voedsel worden aangeboden, of waar met vlekkende middelen wordt gewerkt.
  • Vloer- en muurstandaarden: met deze standaarden voorziet u een ruimte van professionele poetsdoeken of poetsrollen, zodat er wanneer noodzakelijk snel en grondig een oppervlak kan worden afgenomen.

De juiste dispenser vinden?

De grootte van het assortiment maakt het noodzakelijk om op een eenvoudige wijze de juiste dispenser te kunnen vinden. Daarom is het bij 123schoon.nl mogelijk om op verschillende manieren de dispensers te bekijken. Uiteraard kunt u op deze pagina op type dispenser zoeken, bijvoorbeeld als u op zoek bent naar een specifieke functie, bijvoorbeeld een dispenser voor toiletpapier. Maar het is ook mogelijk om te zoeken op dispenser. Dat is vooral handig als u al over een Tork dispenser beschikt en meer soortgelijke dispensers aan wilt schaffen. Tot slot kunt u bij elke dispenser zien welke vullingen voor dat model geschikt zijn. Ook andersom werkt dit zo; u kunt bij elke vulling zien voor welk type dispenser deze geschikt is.

Dispensers kopen?

Heeft u vragen over onze dispensers, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.