123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Biodermal zonnemelk Hydra Plus factor 30 (200 ml)

€ 20,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 16,94 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Deze zonnemelk met factor 30 van Biodermal biedt niet alleen bescherming tegen de schadelijke effecten van zonlicht, maar zorgt ook voor intensieve en diepe hydratatie van de huid. Belangrijke vochtinbrengende ingrediënten (Biodermals Triple Moist Complex) zorgen er namelijk voor dat er een beschermlaagje ontstaat en dat de vochtbalans op peil gehouden wordt, zodat uw huid langdurig zacht en elastisch aanvoelt.

Uiteraard biedt de zonnemelk ook effectieve bescherming tegen zonlicht. UVA- en UVB-filters houden de straling tegen. Zo loopt u hiermee minder kans om te verbranden. Het product heeft een lichte structuur, waardoor het niet plakkerig is, snel intrekt en prettig aanvoelt op de huid. Het is daarnaast waterresistent en ook geschikt voor tijdens en na zwangerschappen. Het product is verder dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypes. In de verpakking zit 200 ml. 

Let op: De zonnemelk dient tenminste 20 minuten voor blootstelleting aan de zon aangebracht te worden. We raden u bovendien aan om regelmatig opnieuw te smeren en om een rijkelijke hoeveelheid te gebruiken. 

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.


Bekijk de ingrediënten van dit product
Specificaties
Merk: Biodermal Toepassing: Lichaam
Type: Zonnemelk Factor (SPF): 30 info
Soort: Melk UV-bescherming: UVA en UVB
Geschikt voor: Volwassenen Waterproof: ja
Inhoud: 200 ml

Lijst van ingrediënten
 

Aqua, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Myristyl Myristate, Glycerin, Propanediol, Diglycerin, Cetearyl Alcohol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Canola Oil, Potassium Cetyl Phosphate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polyglycerin-3, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Sodium Benzoate, Parfum.