123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Biodermal zonnemelk kids factor 50+ (125 ml)

€ 19,50 (€ 16,12 Exclusief 21% BTW)
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Deze zonnemelk van Biodermal is speciaal ontwikkeld voor de kwetsbare huid van kinderen. De zonnemelk heeft factor 50+, wat betekent dat hiermee ongeveer 98% van alle UVB-stralen tegengehouden worden. Naast UVB-filters bevat het product ook fotostabiele UVA-filters. Zo zorgt dit product ervoor dat de huid van uw kindje goed beschermd wordt. 

De zonnemelk kan aangebracht worden op de natte huid en is ook resistent tegen zand en water. Het middel is bovendien niet plakkerig. Daarnaast zorgt de milde formule voor intensieve hydratatie van de huid, zodat hiermee een zacht gevoel ontstaat. Zo beschermt het product niet alleen, maar verzorgt het ook. Er komt ook een beschermlaagje mee op de huid terecht, waarmee de vochtbalans op peil gehouden blijft. Het product is verder parfumvrij en dermatologisch getest. In de verpakking zit 125 ml.

Let op: De zonnemelk dient tenminste 20 minuten voordat uw kind in aanraking komt met de zon aangebracht te worden. We raden u daarnaast aan om regelmatig opnieuw te smeren en om een rijkelijke hoeveelheid zonnemelk te gebruiken. Vermijd verder blootstelling aan direct zonlicht met baby's en kleine kinderen.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.


Bekijk de ingrediënten van dit product
Specificaties
Merk: Biodermal Toepassing: Lichaam
Type: Zonnebrand Factor (SPF): 50+ info
Soort: Melk UV-bescherming: UVA en UVB
Geschikt voor: Kinderen Waterproof: ja
Inhoud: 125 ml

Lijst van ingrediënten
 

Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), Ethylhexyl Salicylate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Ethylhexyl Stearate, Myristyl Myristate, Glycerin, Propanediol, Canola Oil, Diglycerin, Tocopheryl Acetate, Myristyl Alcohol, 1,2-Hexanediol, Decyl Glucoside, Behenyl Alcohol, VP/Eicosene Copolymer, Carbomer, Potassium Cetyl Phosphate, Sucrose Stearate, Xanthan Gum, Polyglycerin-3, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Potassium Sorbate.