123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Biodermal zonnespray Hydra Plus factor 20 (175 ml)

€ 23,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 19,79 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Deze zonnebrandspray met factor 20 van Biodermal is zowel beschermend als hydraterend. Dankzij de geïntegreerde, fotostabiele UVA- en UVB-filters wordt de huid hiermee effectief beschermd tegen schadelijke effecten van zonlicht. Gebruik de spray om minder snel te verbranden en zonschade te voorkomen. Daarnaast zitten er ook vochtinbrengende ingrediënten in die zorgen voor diepe, langdurige en intensieve hydratatie. Hiermee wordt de vochtbalans van de huid hersteld en wordt er een beschermlaagje gecreëerd. Zo blijft de huid na gebruik langdurig zacht en verzorgd aanvoelen. 

De zonnebrand heeft een lichte textuur en is hierdoor niet plakkerig of vettig. Ook trekt het product snel in én is het waterresistent, zodat u hiermee gewoon kunt zwemmen. Het product is dermatologisch getest, geschikt voor alle huidtypes en ook te gebruiken tijdens en na zwangerschappen. In de verpakking zit 175 ml.

Let op: Voor de juiste bescherming dient u de zonnebrandspray tenminste 20 minuten voor blootstelling aan het zonlicht aan te brengen. Gebruik een rijkelijke hoeveelheid en smeer regelmatig om de bescherming te behouden. 

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.

 
Bekijk de ingrediënten van dit product
Specificaties
Merk: Biodermal Toepassing: Lichaam
Type: Zonnebrand Factor (SPF): 20 info
Soort: Spray UV-bescherming: UVA en UVB
Geschikt voor: Volwassenen Waterproof: ja
Inhoud: 175 ml

Lijst van ingrediënten
 

Aqua, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Myristyl Myristate, Canola Oil, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Propanediol, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Diglycerin, Tocopheryl Acetate, Potassium Cetyl Phosphate, Behenyl Alcohol, Sucrose Stearate, Polyglycerin-3, Xanthan Gum, Citric Acid, Carbomer, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Parfum.