123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Biodermal zonnespray Hydra Plus factor 30 (175 ml)

€ 18,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 15,29 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Veilig en beschermd zonnen kunt u doen met deze zonnebrandspray van Biodermal. De spray heeft factor 30 en bevat geavanceerde, fotostabiele UVA- en UVB-filters die de huid op effectieve wijze beschermen tegen de schadelijke effecten van zonlicht. Het product is verder geschikt voor alle huidtypes en kan ook gebruikt worden tijdens en na zwangerschappen. Het is dermatologisch getest en goedgekeurd.

Naast effectieve bescherming tegen zonlicht is de spray ook zeer hydraterend. Vochtinbrengende ingrediënten zorgen voor diepe en intensieve verzorging van de huid en creëren een zacht en elastisch gevoel. Ook wordt de vochtbalans van de huid hersteld én ontstaat er een beschermend laagje op de (lichaams)huid. Het product is daarnaast prettig in gebruik, doordat de lichte formule snel intrekt en niet plakkerig is. Bovendien is het waterresistent en kunt u hiermee dus gewoon zwemmen. In de verpakking zit 175 ml.

Let op: Zorg dat u de spray tenminste 20 minuten voor blootstelling aan zonlicht aanbrengt voor de juiste bescherming. Gebruik verder een rijkelijke hoeveelheid en smeer tijdig opnieuw in.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.


Bekijk de ingrediënten van dit product
Specificaties
Merk: Biodermal Toepassing: Lichaam
Type: Zonnespray Factor (SPF): 30 info
Soort: Spray UV-bescherming: UVA en UVB
Geschikt voor: Volwassenen Waterproof: ja
Inhoud: 175 ml

Lijst van ingrediënten
 

Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Stearate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Canola Oil, Myristyl Myristate, Ethylhexyl Triazone, Glycerin, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), Propanediol, Diglycerin, VP/Eicosene Copolymer, Tocopheryl Acetate, Potassium Cetyl Phosphate, Sucrose Stearate, Decyl Glucoside, Polyglycerin-3, Xanthan Gum, Carbomer, Citric Acid, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Parfum.