123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Biodermal zonnespray gevoelige huid factor 30 (175 ml)

€ 21,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 17,77 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Heeft u een (zon)gevoelige huid? Dan is deze zonnebrandspray van Biodermal geschikt voor u. Doordat het product namelijk parfumvrij is en mild is voor de huid ontstaan er hiermee geen irritaties. Dermatologische tests hebben dit bewezen. Ook tijdens en na de zwangerschap kunt u het product hierdoor gebruiken. Bovendien plakt het middel niet, is het waterresistent en trekt het snel in. 

De zonnebrand heeft factor 30 en bevat krachtige, fotostabiele UVA- en UVB-filters waarmee zonlicht tegengehouden wordt. Zo wordt uw huid op effectieve wijze beschermd tegen de schadelijke effecten van de zon. Ook bevat het product een aantal vochtinbrengende ingrediënten, waardoor de huid hiermee gehydrateerd wordt en de vochtbalans op peil gehouden blijft. Zo zorgt deze spray voor een zachte en elastische huid. In de verpakking zit 175 ml. 

Let op: Breng de zonnebrand tenminste 20 minuten voor blootstelling aan zonlicht aan en smeer regelmatig opnieuw om de juiste bescherming te behouden. Gebruik bovendien een rijkelijke hoeveelheid. 

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.


Bekijk de ingrediënten van dit product
Specificaties
Merk: Biodermal Toepassing: Lichaam
Type: Zonnebrand Factor (SPF): 30 info
Soort: Spray UV-bescherming: UVA en UVB
Geschikt voor: Volwassenen Waterproof: ja
Inhoud: 175 ml

Lijst van ingrediënten
 

Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), Ethylhexyl Salicylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, Glycerin, Propanediol, Diglycerin, Canola Oil, Myristyl Myristate, VP/Eicosene Copolymer, Tocopheryl Acetate, Propylene Glycol, Polyglycerin-3, Potassium Cetyl Phosphate, Decyl Glucoside, Xanthan Gum, Carbomer, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate.