123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Cederoth oogspoelfles (2 flessen 500 ml)

€ 39,50 (Inclusief 21% BTW)
(€ 32,64 Exclusief 21% BTW)
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Met deze oogspoelfles van Cederoth kunt u bij ongelukjes direct de ogen spoelen. Door de neutraliserende, steriele zoutoplossing wordt dit op een grondige wijze gedaan, om op een effectieve manier schadelijke stoffen en vuiltjes te verwijderen. Ook heeft de oplossing een neutraliserend effect op basen en zuren, zodat dit ook gebruikt kan worden als u per ongeluk in aanraking bent gekomen met zuren of alkaliën. De verpakking bevat 2 flessen van 500 ml. 

Hoe gebruikt u de Cederoth oogspoelfles?
Zet de oogspoelfles direct na contact met de schadelijke stoffen op het oog. Doordat er sprake is van een rijkelijke vloeistofstroom is er weinig sprake van verspilling. Het oog wordt tijdens gebruik bovendien goed open gehouden, zodat dit nog beter werkt. Het is wel belangrijk om langdurig te spoelen, het liefst minstens 15 minuten, om de bijtende stoffen zo goed mogelijk te neutraliseren. Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing op het etiket. 

Door de oogspoelfles te combineren met de wandhouder kunt u de oogspoelflessen op een vaste plek opbergen. Bovendien is dit zeer praktisch: zodra een oogspoelfles uit de houder gehaald wordt opent deze automatisch, zodat u hier snel gebruik van kunt maken. Zo kunt u hier snel mee handelen. 
Specificaties
Merk: Cederoth Inhoud: 500 ml
Type: Oogspoelfles Aantal: 2 stuks
Soort: Oogspoeling steriel