123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

EHBO

EHBO producten bestellen?

Op deze pagina vindt u onze gehele collectie van EHBO producten, die perfect zijn voor het behandelen van kleine en grote wonden, blessures en andere lichamelijke ongemakken. Vandaag besteld? Dan ontvangt u uw nieuwe producten morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Bekijk ons grote aanbod aan EHBO producten

Bestel op deze pagina alle producten die er nodig kunnen zijn bij het behandelen van kleine en grote wonden of andere blessures. Wij verkopen verschillende artikelen waarmee u op een hygiënische en veilige wijze voor bescherming en verzorging kunt zorgen én waarmee u vaak ook de genezing kunt versnellen.

Welke EHBO producten heeft u nodig?

Op deze pagina vindt u diverse producten, gesorteerd aan de hand van handige categorieën. Wat u ook nodig heeft, u bestelt het bij ons. U vindt zowel EHBO producten voor bedrijven als voor particulieren. Bekijk hieronder welke producten u voor welke toepassing kunt gebruiken:

EHBO producten voor het behandelen van wonden

Wij verkopen verschillende producten die gebruikt kunnen worden voor het schoonmaken, verzorgen en afdekken van wonden. Of het nu gaat om schaafwonden, sneeën, kleine wondjes, operatieve wonden of brandwonden, wij verkopen altijd de juiste hulpmiddelen. Hieronder vindt u een overzicht van ons assortiment:

  • Wond- en huidreiniging: Gebruik de producten die u in deze sectie kunt vinden voor het reinigen van wonden en voor het schoonmaken van de huid hieromheen. Op deze manier kunt u infecties voorkomen, optimale wondgenezing garanderen, de kans op littekenvorming verkleinen en bescherming bieden tegen bacteriën en andere invloeden. 
  • Gaaskompres: U kunt de wondreinigingsproducten gebruiken in combinatie met een gaaskompres. Hiermee kunt u verder ook uw EHBO instrumenten schoonmaken en kleinere wonden afdekken.
  • Bloedstop: Met bloedstop kunt u ervoor zorgen dat de wond stopt met bloeden. Dit soort producten zijn dus zeer nuttig voor onderweg, maar kunnen ook thuis gebruikt worden om te zorgen dat u de wond makkelijker kunt behandelen.
  • Brandwonden verzorging: Met de speciale producten voor brandwonden verzorging kunt u eerstegraads-, tweedegraads- en derdegraadsbrandwonden behandelen. Wij verkopen onder meer brandenwondenpleisters, -kompres en -gel, waarmee de hitte uit de wond gehaald wordt en er bescherming geboden wordt tegen bacteriën en vuil.
  • Verbandmiddelen en -watten: Wij verkopen verschillende verbandmiddelen voor het behandelen van wonden. U vindt hier onder meer steunverband, fixatiewindsel voor het vastzetten van een gaaskompres en mitella’s. Verbandwatten kunt u gebruiken voor het reinigen van de wond en de EHBO instrumenten.
  • Pleisters: Pleisters zijn zeer geschikt voor als u last heeft van kleine sneetjes en wonden, maar kunnen ook van pas komen bij grotere wonden, brandwonden en schaafwonden. Ook voor blaren en likdoorns vindt u bij ons de geschikte producten. Hiermee vult u uw EHBO doos gemakkelijk aan met pleisters die bij u en uw situatie passen.

EHBO producten voor noodsituaties

In noodsituaties moet u snel kunnen handelen en direct de juiste producten tot uw beschikking hebben. Hiervoor is een EHBO doos perfect. U kunt een verbanddoos voor thuis of onderweg kopen, maar vindt hier ook dozen met een branchespecifieke inhoud voor op de werkvloer, bijvoorbeeld voor in de bouw, een kinderopvang of sportverenigingen. In deze EHBO dozen vindt u een uitgebreide verzameling van EHBO producten, die gebruikt kunnen worden voor verschillende soorten verwondingen en letsels. Bij ons bestelt u ook altijd de verbandoos navullingen, om te zorgen dat uw EHBO doos weer compleet is.

Verder kunt u bij ons ook een EHBO deken bestellen voor noodsituaties waarbij er sprake is van oververhitting of onderkoeling. Hiermee kunt u snel handelen en het slachtoffer verkoeling bieden, of juist de lichaamswarmte vasthouden. U vindt in deze sectie ook blusdekens voor brand. Tot slot verkopen wij ook speciale reanimatie hulpmiddelen voor veilige en hygiënische reanimatie. Hiermee wordt zowel de persoonlijke hygiëne van het slachtoffer als van de hulpverlener gewaarborgd.

EHBO producten voor (sport)blessures

Wij verkopen diverse producten voor het behandelen van (sport)blessures, voor als u last heeft van gekneusde, verrekte of verzwakte gewrichten, bijvoorbeeld uw enkels, knieën, polsen of ellebogen. Zo kunt u bij ons sportbandages en sporttape bestellen. Deze producten bieden extra steun en bescherming en zijn beschikbaar in verschillende maten en diktes. Ze kunnen ook preventief gebruikt worden, om te zorgen dat blessures in de toekomst voorkomen worden. Met koud/warm kompressen kunt u verder pijnklachten verlichten op basis van koude- of warmtetherapie.

EHBO producten voor op de werkvloer

Wij hebben een volledig sectie van EHBO producten voor bedrijven. Hier vindt u onder meer branchespecifieke verbanddozen, oogspoeling voor als er metaalsplinters, zuren of andere schadelijke stoffen in de ogen terecht zijn gekomen en blauwe pleisters voor HACCP werkomgevingen. Op deze manier kan er tijdens noodsituaties in werkomgevingen altijd snel gehandeld worden.

Anti-allergie producten bestellen?

Heeft u anti-allergie producten nodig? Ook die bestelt u bij ons. Hiermee kunt u geen verwondingen oplossen en beschermen, maar kunt u wel zorgen dat u minder last heeft van hooikoorts, huisdierallergie of huisstofallergie. Zonder bijwerkingen lost u ook deze ongemakken zo eenvoudig op.


In ons ruime assortiment vindt u dus altijd de juiste EHBO producten. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u van advies kunnen voorzien.