123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Dove Deodorant Roller Original 0% (50 ml)

€ 2,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 2,44 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Dit product mag maximaal 1 keer besteld worden.
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Ben jij op zoek naar een aluminiumvrije deodorant? Ervaar dan nu het verschil van Dove Original 0% Deodorant roller. Verzorg en bescherm je oksels met Dove Original 0% Deodorant roller. De enige deodorant die 0% aluminiumzouten en 0% alcohol combineert met een 1/4 hydraterende crème. Hierdoor blijf je 24 uur lang fris met de vertrouwde Dove geur, en zijn je oksels mooi en verzorgd.

Wat is het verschil tussen een Dove anti-transpirant en een Dove 0% deodorant? Beide formules bevatten de unieke 1/4 hydraterende crème van Dove en 0% alcohol. Ze zijn dermatologisch getest en verzorgen en beschermen je oksels optimaal. Het verschil zit hem in het ingrediënt: aluminiumzouten. Aluminiumzouten zorgen voor de anti-transpiratieve werking van het product. Dit vermindert transpiratie en zorgt voor een droog gevoel.

Dove anti-transpirant biedt tot 48 uur bescherming tegen transpiratie. Dove 0% deodoranten bevatten geen aluminiumzouten, waardoor het product je tot 24 uur frisheid biedt. Aan jou de keuze welk product jij het liefst gebruikt, gebaseerd op je persoonlijke voorkeur en levensstijl. Wat je ook kiest, je kunt altijd vertrouwen op onze beste verzorging voor frisse, mooie en zachte oksels. Voel je 24 uur lang fris en beschermd met Dove Original 0% Deodorant. Het is geschikt voor de gevoelige huid met 0% aluminiumzouten, 0% alcohol en de unieke 1/4 hydraterende crème van Dove.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: Dove Inhoud: 50 ml
Type: Deodorant Aantal: 1 stuks
Soort: Original Extra: Veiligheidsinformatie