123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Dove Douchegel Sensitive Care (400 ml)

€ 6,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 5,74 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Jouw droge en gevoelige huid verdient de allerbeste verzorging. En dat kan met de Dove Derma Hypoallergenic Douchegel, speciaal voor de droge en de gevoelige huid. Gebruik deze douchecrème onder de douche en smeer je droge huid in met de zachte crème. Je droge huid wordt gehydrateerd en gevoed, waardoor je huid tijdens het douche niet uitdroogt, maar juist gevoed wordt.

De gevoelige huid reageert snel op bepaalde bestanddelen in doucheproducten, zoals zeep of parfum. Daarom zit er in deze hypoallergene douchecrème geen zeep, geen sulfaten en geen geur. Zo blijft je huid rustig en kan je je huid de verzorging geven die zij nodig heeft. Het product is dermatologisch getest. Deze douchecrème voor een zachte huid is speciaal samengesteld om zelfs de meest droge huid te transformeren. De douchecrème bevat reinigende bestanddelen op natuurlijke basis en vochtinbrengende bestanddelen op plantaardige basis. De hydraterende formule is verrijkt met Triple Moisture Serum, een unieke mix van prebiotica die de huid en haar microbioom - de levende beschermlaag van de huid - voedt en helpt de natuurlijke vochtbarrière van de huid te versterken. Door de huid te helpen hydrateren, zorgt deze hydraterende douchecrème er niet alleen voor dat je huid direct zachter aanvoelt, maar het helpt je huid ook te voeden voor een langdurige verzorging.

Dove zorgt voor iedereen. Dove Derma Hypoallergenic is een hydraterende douchecrème die je helpt om van elke douchebeurt een daad van zelfzorg te maken. Het geeft je een zachtere, gladdere huid in slechts één douchebeurt en transformeert zelfs de meest droge huid.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: Dove Inhoud: 400 ml
Type: Douchegel Aantal: 1 stuks
Soort: Sensitive Care Extra: Veiligheidsinformatie
Aanbieding:

Aanbieding: Dove Douchegel Sensitive Care (6x 400 ml) € 34,50