123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Senseo

Senseo ontkalker kopen?

Op deze pagina koopt u diverse Senseo ontkalkers voor uw Senseo koffiezetapparaat. Hiermee kunt u uw machine, die werkt met koffiepads, eenvoudig schoonmaken en onderhouden. Ga op die manier voor de allerlekkerste koffie en de langste levensduur van uw apparaat. 


123schoon padmachine ontkalker (250 ml)  SDR03002
vergroten
Omschrijving Door regelmatig uw padmachine te ontkalken gaat kalk zich niet ophopen en blijft uw apparaat optimaal werken. Zo smaakt de koffie altijd extra lekker en wordt de levensduur van het apparaat verlengd. Gebruik eens per maand deze padmachine ontkalker van ons 123schoon-huismerk voor het beste resultaat.

Deze ontkalker is geschikt voor alle koffiepadmachines. Hiermee wordt de kwaliteit van het water niet aangetast én blijven de leidingen, metalen en rubbers van de machine in goede staat. In de verpakking zit 250 ml. 
Specificaties
Merk: 123schoon Capaciteit: 250 ml
Type: Ontkalking Extra info: Veiligheidsinformatie
Nu bestellen is morgen in huis
€ 4,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,09 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Philips Senseo ontkalker (250 ml)  SPH04003
vergroten
Omschrijving Ontkalk uw senseo-apparaat regelmatig (het liefst eens in de drie maanden) met deze ontkalker van Philips en zorg dat uw koffie altijd extra lekker smaakt. Kleine kalkdeeltjes worden hiermee namelijk verwijderd. Bovendien wordt ook kalkaanslag met het middel weggehaald, waardoor uw machine langer mee kan gaan. De ontkalker is daarnaast makkelijk in gebruik en werkt snel. In de verpakking zit 250 ml. 
Specificaties
Merk: Philips Capaciteit: 250 ml
Type: Ontkalking Extra info: Veiligheidsinformatie
Nu bestellen is morgen in huis
€ 5,49 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,54 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Durgol padmachine ontkalker (500 ml)  SDU00101
vergroten
Omschrijving Met deze padmachine ontkalker van Durgol zorgt u ervoor dat koffiepadmachines van alle merken weer perfect functioneren. Zo drinkt u altijd de lekkerste en meest romige koffie. Bovendien wordt door het regelmatig ontkalken de levensduur van de machine verlengd. 

Het product werkt snel en eenvoudig, zonder dat er bijvoorbeeld inwerktijd nodig is. Het materiaal van de machine wordt hier bovendien nooit bij aangetast. Dit komt ook omdat de ontkalker zowel reuk- als smaakloos is. In de verpakking zit 500 ml. Hier kunt u ongeveer vier keer mee ontkalken.
Specificaties
Merk: Durgol Capaciteit: 500 ml
Type: Ontkalking Extra info: Veiligheidsinformatie
Nu bestellen is morgen in huis
€ 6,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 5,74 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HG ontkalker voor espresso- & padkoffiezetapparaten (citroenzuur, 500 ml)  SHG00003
vergroten
Omschrijving Met HG ontkalker voor espresso- en koffiepad apparaten zorgt u voor een langdurig goede werking en perfect smakende koffie. Dit middel op citroenzuur-basis is veilig, geurloos en biologisch afbreekbaar. Het effectieve reinigingsmiddel tegen kalkaanslag is eenvoudig in het waterreservoir van uw koffiemachine te gieten. De fles bevat voldoende middel voor 4 tot 5 keer ontkalken.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: HG Toepassing: Espresso- en koffiepadzetapparaten
Type: Ontkalking Inwerktijd: 10 min
Capaciteit: 500 ml Extra info: Veiligheidsinformatie
Inhoud: 500 ml
Nu bestellen is morgen in huis
€ 3,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 3,26 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HG ontkalker voor espresso- & padkoffiezetapparaten (melkzuur, 500 ml)  SHG00228
vergroten
Omschrijving HG ontkalker voor espresso- en koffiepad apparaten is geschikt voor het regelmatig ontkalken van uw koffie-apparaat. Dit middel op basis van melkzuur verwijdert kalkaanslag op effectieve wijze, zodat het espresso-apparaat optimaal blijft presteren en uw koffie een goede smaak behoudt. De ontkalker wordt heel eenvoudig via het waterresevoir van uw koffiezetapparaat ingevoerd.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: HG Toepassing: Espresso- en koffiepadzetapparaten
Type: Ontkalking Inwerktijd: 10 min
Inhoud: 500 ml Extra info: Veiligheidsinformatie
Nu bestellen is morgen in huis
€ 5,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,92 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
123schoon koffiemachine ontkalker (500 ml)  SDR00431
vergroten
Omschrijving Deze koffiemachine ontkalker van ons 123schoon-huismerk is geschikt voor espressomachines, half- en volautomaten, koffiepadmachines, filterkoffiezetters en waterkokers van alle merken. Hiermee kunt u dus veilig en snel ontkalken, welk apparaat u ook gebruikt. 

Het ontkalken van uw koffiemachine is nodig om de goede smaak te behouden, om te zorgen dat er geen verstoppingen ontstaan in de leidingen en om de levensduur van uw apparaat te verlengen. 

Deze ontkalker is gemaakt op basis van citroenzuur en is verdund te gebruiken. Zorg ervoor dat u het waterreservoir na gebruik altijd minstens driemaal spoelt met kraanwater. De verpakking bevat 500 ml. 
Specificaties
Merk: 123schoon Capaciteit: 500 ml
Type: Ontkalking Toepassing: Koffiezetapparaat
Soort: Vloeistof Extra info: Veiligheidsinformatie
Voordeelverpakking

3 stuks van € 11,25 voor € 12,50

Nu bestellen is morgen in huis
€ 4,75 (Inclusief 21% BTW)
( € 3,93 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Bestel een Senseo ontkalker op 123schoon.nl

In onze webshop vindt u verschillende Senseo ontkalkers waarmee u uw Senseo koffiemachine kunt reinigen en onderhouden. Onze producten doen dit op een eenvoudige en betrouwbare wijze, en zorgen zo voor een verlenging van de levensduur van uw machine en voor het lekkerste kopje koffie. Bestel ze op 123schoon.nl en u ontvangt ze morgen al in huis.

Hoe kan ik mijn Senseo ontkalken?

Een Senseo koffieapparaat maakt gebruikt van pads en vormt, doordat de pads niet heel duur zijn, het meest voordelige koffiesysteem. Het onderhoud is eenvoudig. Net zoals bij andere koffiemachines is het regelmatig ontkalken van Senseo padmachines een van de belangrijkste onderdelen van het onderhoud. Op 123schoon.nl vindt u hiervoor diverse Senseo ontkalkers, bijvoorbeeld van ons 123schoon-huismerk, van Philips en van Durgol.

 

Tijdens het ontkalken dient u een (gebruikte) koffiepad in de padhouder te stoppen, anders werkt het niet. Gebruik verder een opvangbak van minimaal 1,5 liter om de vuiligheden en kalkrestjes uit de machine in op te vangen. Vervolgens voegt u de Senseo ontkalker toe aan het waterreservoir en laat u de machine een aantal keer spoelen. Zo worden kleine kalkdeeltjes en kalkresten verwijderd, zónder dat de machine aangetast wordt. Doordat deze middelen geur- en smaakloos zijn tast het gebruik hiervan ook de smaakbeleving niet aan. Sterker nog: uw koffiezetapparaat ontkalken zorgt ervoor dat uw koffie weer lekkerder gaat smaken.

 

Naspoelen met alleen water is vervolgens noodzakelijk om te zorgen dat er geen ontkalkingsresten achterblijven. Lees voor de volledige instructies altijd de handleiding van uw koffiemachine en van de gekochte ontkalker; per apparaat kan dit namelijk verschillen.

Hoe vaak moet ik mijn Senseo ontkalken?

We raden u aan om uw Senseo koffiezetapparaat eens in de drie maanden te ontkalken, ook om problemen van bijvoorbeeld verstopte leidingen te voorkomen. Omdat dit natuurlijk ook afhankelijk is van het aantal kopjes dat u zet kunt u het volgende aanhouden: na 400 kopjes koffie is onderhoud nodig.

 

U kunt ook ontkalken wanneer de machine halve kopjes koffie produceert of wanneer de koffie minder lauw of minder lekker smaakt. Sommige Senseo koffiezetapparaten geven met een kalklampje aan dat ontkalken nodig is; echter heeft niet elk koffiezetapparaat zo'n lampje.

Waarom moet ik mijn Senseo ontkalken?

Het is zeer belangrijk om uw Senseo koffiemachine goed te onderhouden en regelmatig te ontkalken, en wel om de volgende redenen:

  • Koffiebeleving: Kalkaanslag, kleine kalkdeeltjes en andere vervuilingen kunnen de smaak van uw koffie behoorlijk aantasten. Een schone machine zorgt ervoor dat een optimale smaakbeleving niet in de weg gestaan wordt. Reinig en ontkalk dus regelmatig voor de lekkerste kop koffie.
  • Levensduur apparaat: Door kalkaanslag in de leidingen kan het zijn dat uw apparaat sneller kapot gaat of minder goed gaat werken. Verleng de levensduur van uw Senseo koffiemachine dus door deze goed te onderhouden en regelmatig te ontkalken. Zo zorgt u er ook voor dat storingen en verstoppingen niet voorkomen.

Wat ook een belangrijke factor is bij het reinigen van een padmachine, is de padhouder. Deze moet regelmatig schoongemaakt worden, anders kan ook dit de allerbeste smaakbeleving in de weg staan.

Ontkalkers voor andere koffiemachines nodig?

Heeft u een koffiemachine van een ander merk? Ook daarvoor verkopen wij waarschijnlijk de juiste ontkalkers en reinigingsproducten. Bestel bijvoorbeeld ontkalkers voor uw Philips Saeco koffiemachine en maak ook deze grondig schoon.

 

Wilt u ontkalkers bestellen voor uw Senseo koffiemachine maar komt u er niet helemaal uit welke nu het meest geschikt zijn? Neem dan contact met ons op, zodat wij u advies kunnen geven.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten