123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Condooms

Condooms kopen?

Met condooms kunt u de kans op een ongewenste zwangerschap of een seksueel overdraagbare aandoening verkleinen. Bestel hier kwalitatief hoogwaardige condooms van Durex. Wij bieden verschillende soorten, van extra dunne condooms tot condooms met een stimulerende structuur. Vandaag besteld? Dan ontvangt u de condooms morgen in huis.


Bestel goedkope condooms online

In ons assortiment vindt u altijd de juiste condooms. Weten hoe u de geschikte condooms uitkiest voor u en uw partner? Lees dan hieronder verder. Hier vindt u ook meer informatie over het juiste gebruik van de condooms.

Hoe kiest u de juiste condooms?

Niet alleen de maat van de condooms is belangrijk, ook met andere eigenschappen dient u rekening te houden. Verderop leest u meer over het uitkiezen van de juiste condoommaat, maar eerst bespreken we de verschillende soorten condooms en het materiaal.

Verschillende soorten condooms

Condooms hebben elk hun eigen, unieke eigenschappen. De Durex Thin Feel condooms zijn bijvoorbeeld extra dun en zijn geschikt voor iedereen die dikkere condooms onprettig vindt. Het dunnere materiaal zorgt voor extra genot, terwijl de veiligheid gegarandeerd blijft. Daarnaast zijn er ook condooms met stimulerende eigenschappen, zoals een stimulerende structuur (met noppen en ribbels) of een stimulerende gel. Dit soort condooms zijn het prettigst voor vrouwen. Doordat er extra vaginale stimulatie plaatsvindt, zorgt dit voor een intensere ervaring.

Bedenk voor het uitkiezen van de juiste condooms dus welke eigenschappen u en uw partner belangrijk vinden. In de productomschrijvingen leest u alles over de unieke kenmerken van ieder condoom, zodat u een gedegen keuze kunt maken.

Materiaal van de condooms

De meeste condooms zijn gemaakt op basis van natuurlijk rubber (latex). Dit materiaal is afkomstig van de Braziliaanse rubberboom Hevea brasiliensis en is stevig en betrouwbaar. Heeft u een latexallergie? Dan is het belangrijk om verder te zoeken naar een latexvrij condoom.

Maat van de condooms

De juiste condoommaat uitkiezen is belangrijk. Een condoom dat niet strak genoeg is, zal afglijden. Een te klein condoom kan de erectie tegenwerken en zal sneller scheuren. De juiste condoommaat is vast te stellen aan de hand van de omtrek van de penis. Lees hieronder hoe u dit moet doen.

Hoe weet u uw condoommaat?

Bepaal uw condoommaat aan de hand van de omtrek van de penis (in volledige erectie). Meet de omtrek bij het dikste punt. Bij een omtrek van minder dan 10 cm is de condoommaat 47 mm, bij een omtrek van groter dan 14 cm is de condoommaat 69 mm. Bekijk alle condoommaten in de tabel op 123schoon.nl.
 
Omtrek van de penis Condoommaat*
Minder dan 10 cm 47 mm
10 tot 11 cm 49 mm
11 tot 11,5 cm 52-53 mm
11,5 tot 12 cm 56-57 mm
12 tot 13 cm 60 mm
13 tot 14 cm 64 mm
Meer dan 14 cm 69 mm

* De condoommaat wordt uitgedrukt in nominale breedte. Dit is de breedte van het condoom als deze plat op tafel ligt, dus niet de omtrek of de doorsnede hiervan.

Let op dat bovenstaande tabel een richtlijn is. Uiteindelijk bieden dit soort richtlijnen geen garantie en is uitproberen het belangrijkste. Als het condoom te strak of te los zit, kijk dan eens naar een andere maat. De lengte van het condoom is minder belangrijk dan de nominale breedte. De meeste condooms hebben dan ook dezelfde lengte, namelijk 20 centimeter. Als het condoom te lang of te kort is, is dit eenvoudig op te lossen: rol het condoom niet helemaal af of rol hem juist zo ver mogelijk af.

Heeft u nog verdere hulp nodig bij het uitkiezen van een geschikt condoom? Bekijk dan onderstaande video.
 

5 tips voor het gebruik van een condoom

  • Tip 1: Doe het condoom op de juiste wijze om
    Scheur de verpakking van het condoom voorzichtig open, dus pas op met ringen, lange nagels en andere scherpe voorwerpen. Doe het condoom bovendien pas om als er sprake is van een erectie. Hoe doet u dit? Knijp het topje van het condoom met uw duim en wijsvinger dicht en houd deze ongeveer 1 centimeter boven de penis. Rol het condoom vervolgens voorzichtig af over de lengte van de penis.

    Is het u na het lezen van de instructies nog niet helemaal duidelijk? Oefening baart natuurlijk kunst, maar onderstaande video bekijken kan ook helpen:
  • Tip 2: Let op de houdbaarheidsdatum van het condoom
    Misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar ook condooms hebben een uiterste houdbaarheidsdatum. Condooms die over de datum zijn, scheuren sneller. Controleer de houdbaarheidsdatum dus altijd goed en gebruik geen condooms die over datum zijn.
     
  • Tip 3: Gebruik altijd een nieuw condoom
    Gebruik een condoom altijd maar voor één vrijpartij en maak voor elke seksuele handeling gebruik van een nieuw condoom. Ook als u langer dan een half uur seksueel contact heeft, is het verstandig om een nieuw condoom te gebruiken. De kans dat het condoom scheurt, wordt dan namelijk groter.
     
  • Tip 4: Bewaar de condooms op een koele, droge plek
    In te warme of te vochtige omgevingen kan het condoom beschadigd raken, waardoor deze niet meer betrouwbaar is.
     
  • Tip 5: Gebruik het juiste glijmiddel
    Gebruik glijmiddel op waterbasis. Glijmiddel op oliebasis kan ervoor zorgen dat het rubberen materiaal dunner wordt, waardoor het condoom sneller scheurt.
     
  • Tip 6: Gooi het condoom op de juiste wijze weg
    Condooms mogen niet weggegooid worden in het toilet. Dit kan namelijk voor verstoppingen zorgen. Gooi condooms daarom weg in de vuilnisbak (restafval).

Veiligheidsvoorschriften van condooms

Let op dat condooms geen 100% betrouwbare bescherming bieden tegen een zwangerschap of een SOA. Voor het meest veilige gebruik leest u de gebruiksaanwijzing van de condooms nauwkeurig door voor gebruik. Gebruik het condoom bovendien slechts één keer. En bewaar de condooms buiten het bereik van kinderen.

Condooms online kopen

In onze webshop koopt u verschillende condooms van Durex. Bestel losse verpakkingen of wees extra goedkoop uit door voor de multiverpakkingen te kiezen. Heeft u morgen condooms nodig? Geen probleem! Bestel de condooms bij ons voor 23:59 en ze worden morgen al geleverd, in een discrete verpakking.

Op deze pagina heeft u alles kunnen lezen over onze condooms. Heeft u nog ergens vragen over? Neem dan gerust contact met ons op; wij helpen u graag.