123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Corona preventie

Corona preventie producten kopen?

Bestel corona preventie producten bij ons en voldoe zo veel mogelijk aan de richtlijnen van het RIVM. Wij bieden een ruim aanbod aan verschillende producten waarmee u uzelf zo veel mogelijk kunt beschermen en kunt uitsluiten of u corona heeft.

1 - 0 van 0

Bestel al uw corona preventie producten

Bacteriën en virussen zijn met het blote oog niet zichtbaar, maar zijn toch overal aanwezig en makkelijk overdraagbaar. Zeker het coronavirus is op dit moment zeer besmettelijk. Toch zijn er manieren om uzelf en anderen hiertegen te beschermen, bijvoorbeeld door zo veel mogelijk afstand te houden. Ook met verschillende corona preventie producten kunt u uzelf beter beschermen. Op 123schoon.nl koopt u bijvoorbeeld mondkapjes, handzepen en een hoop andere producten waarmee de kans op besmetting met het coronavirus verkleind wordt. De diverse producten staan gebundeld in groepen bovenaan deze pagina. Zo vindt u snel waar u naar op zoek bent.

Mondkapjes

Wij bieden een ruim aanbod aan mondkapjes waarmee u de risico's op besmetting in de openbare ruimtes verkleint. Op sommige plekken of in bepaalde landen zijn mondkapjes verplicht; deze kunt u in onze webshop vinden. Met veiligheidsbrillen kunt u ook uw ogen beschermen.

Corona preventie producten voor thuis

Het bijhouden van de persoonlijke hygiëne is zeer belangrijk als u de kans op besmetting of verspreiding zo veel mogelijk wilt verkleinen, ook als u thuis bent. Bacteriën en virussen komen voor op allerlei oppervlakken die we dagelijks aanraken, zoals op deurklinken, trapleuningen of tafels. Deze blijven vervolgens 'plakken' aan uw handen. Wanneer u uw eigen gezicht aanraakt kunnen deze bacteriën of virussen uw lichaam binnendringen via de mond of neus. En als u iemand anders een hand geeft kunt u deze bacteriën ook gemakkelijk doorgeven. [1]

 

Het reinigen van de handen is dan ook erg belangrijk, zeker als u van buiten naar binnen komt. Dit kunt u doen met zeep of handgel. U kunt de handgel of handzeep kopen op 123schoon.nl voor een voordelige prijs. Ook andere reinigende producten vindt u in onze webshop, zoals hygiënische doekjes waarmee u oppervlakken kunt schoonmaken.

Corona preventie producten voor op kantoor

Niet alleen thuis is het erg belangrijk om de kans op het verspreiden het coronavirus zo veel mogelijk te verkleinen, ook op kantoor of andere werkplekken is dit uiterst noodzakelijk. Het schoonmaken van de werkplek is dan ook zeer belangrijk. Hiervoor kunt u professionele schoonmaakmiddelen gebruiken. Verder zijn er in werkomgevingen een aantal belangrijke contactoppervlakken. Bureaus, toetsenborden, coffeecorners en de kantine of het bedrijfsrestaurant zijn plekken waar regelmatig veel mensen komen die van alles aanraken. Hier kunnen bacteriën worden afgegeven of worden opgepikt. Deze ruimtes moeten dus regelmatig worden schoongemaakt om de risico's op besmettingen zo veel mogelijk te verkleinen. Schoonmaken betekent in dit geval niet alleen afnemen met een stof- of vaatdoekje, maar echt grondig reinigen met behulp van allerlei schoonmaakmiddelen, zoals allesreinigers, keukenreinigers, sanitairreinigers of hygiënische doekjes.

 

Voor bedrijven is het belangrijk om een 'virusprotocol op de werkvloer' te maken. Hierin hoort natuurlijk te staan dat er overal tenminste 1,5 meter afstand gehouden dient te worden en dat iedereen regelmatig zijn handen moet wassen. Zet verder handgel op de bureaus en in de toiletruimtes (of gebruik hiervoor een handige dispenser) en leg zakdoekjes en hygiënische doekjes neer op de bureaus en in de keuken/kantine. Bepaal daarnaast hygiëneregels waarin duidelijk wordt gemaakt hoe vaak een bureau, toetsenbord en muis moeten worden schoongemaakt. En inventariseer bijvoorbeeld ook in welke situaties het mogelijk is dat een medewerker bijvoorbeeld een laptop meekrijgt om thuis te kunnen werken en zorg dat deze middelen beschikbaar zijn, bijvoorbeeld door ze voordelig op 123schoon.nl te kopen. Zo kunt u hopelijk verdere verspreiding voorkomen.

Tips voor het verkleinen van de risico's

Om de kans op besmettingen nog meer te verkleinen kunt u de volgende tips toepassen:

  • Was uw handen regelmatig met zeep. Het handen wassen moet minstens 30 seconden duren en u moet hierbij goed de handpalmen, vingers én polsen schoonmaken.
  • Vermijd het aanraken van uw gezicht (neus, mond en ogen).
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Ventileer regelmatig een ruimte door een raam open te zetten.
  • Maak contactoppervlakken schoon met bijvoorbeeld hygiënische doekjes. Vergeet hierbij niet de lichtknoppen, kranen en trapleuningen.
  • Hoest of nies in een tissue of zakdoek of, als dit niet mogelijk is, in uw elleboog. Zo voorkomt u verspreiding. [2]

Heeft u vragen over onze corona preventie producten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 

[1] UMCG: Bacteriën en virussen
[2] RIVM: Algemene hygiënerichtlijnen