123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen bestellen?

Op deze pagina kunt u onze voedingssupplementen bestellen. Deze supplementen zijn te gebruiken als aanvulling op een gezond en gevarieerd eetpatroon. Selecteer hieronder direct het supplement dat u nodig heeft om onze collectie te bekijken.

Lees alles over onze voedingssupplementen

Bent u op zoek naar voedingssupplementen? Bekijk dan op deze pagina ons complete assortiment. Hier vindt u tabletten die gebruikt kunnen worden om het lichaam te ondersteunen, en die onder meer bestaan uit verschillende vitamines en/of mineralen. Lees hieronder welke voedingssupplementen u in uw specifieke situatie nodig heeft.

Welke voedingssupplementen zijn er?

In onze webshop is er een uitgebreide keuze uit verschillende voedingssupplementen. Hieronder hebben wij ons assortiment, dat is opgedeeld in vier categorieën, toegelicht.

  • Omega-3: Omega-3 vetzuren (EPA en DHA) komen voor in zuivere visolie en zijn verwerkt in onze omega-3 visolie of multivitamine tabletten. Deze voedingsstoffen kunnen stimulerend werken voor het hart, de hersenen, het gezichtsvermogen en andere belangrijke lichamelijke functies. Het gebruik hiervan wordt aangeraden aan iedereen die het lastig vindt om wekelijks aan de aanbevolen hoeveelheid vette vis te komen.
  • Magnesium: Magnesium is een mineraal dat stimulerend kan werken voor diverse processen in het lichaam, bijvoorbeeld voor het creëren van sterkere botten en spieren en het verbeteren van de energiestofwisseling. Ook kan het een vermoeidheidsgevoel verminderen en de concentratie verhogen.
  • Foliumzuur: Foliumzuur, ook wel vitamine B11 genoemd, kan stimulerend werken voor de vorming van rode bloedcellen en de placenta, waardoor gebruik aangeraden wordt voor mensen die zwanger zijn of een kinderwens hebben. Dit soort voedingssupplementen bevat daarnaast ook nog andere vitamines en mineralen die tijdens deze periode van pas kunnen komen.
  • Zwangerschap: Ons gehele assortiment van voedingssupplementen voor gebruik tijdens de zwangerschap hebben we onder deze speciale categorie verzameld. Hier vindt u bijvoorbeeld ook tabletten die omega-3 bevatten. De voedingssupplementen kunnen zowel voor, tijdens als na de zwangerschap gebruikt worden om de kans op een goed verloop te verhogen.

Kunt u het gewenste product niet vinden? Dan zou het kunnen zijn dat u eigenlijk op zoek bent naar een van onze vitamines. Ook daar hebben wij een ruim assortiment van, met multivitamine tabletten en vitamine B, C, D én K.

Welke voedingssupplementen heeft u nodig?

Welke supplementen u nodig heeft is afhankelijk van verschillende factoren. Zo kunt u allereerst kijken naar de werking van de supplementen. Dit is bij ieder product duidelijk aangegeven, zodat u eenvoudig kunt zien of het product voor uw specifieke toepassing geschikt is.

Als u op de ‘meer informatie’-button klikt kunt u ook informatie vinden over alle voedingsstoffen die in het voedingssupplement verwerkt zijn én de mate waarmee met het product aan de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH, ook wel referentie-inname) voldaan wordt. Aan de hand van uw eigen waardes en eetpatroon kunt u bepalen of er hierop een aanvulling nodig is, eventueel in overleg met uw huisarts.

Bij het uitkiezen van de juiste voedingssupplementen kunt u ook kijken naar de doelgroep, die u eenvoudig kunt vinden door in de specificaties ‘geschikt voor’ te bekijken. Bestel op deze manier eenvoudig producten die geschikt zijn voor de juiste leeftijdscategorie (volwassenen, 50+’ers of 65+’ers) of die speciaal bedoeld zijn voor gebruik tijdens de zwangerschap.

Tot slot is het ook handig om te letten op de ingrediënten, zeker als u last heeft van bepaalde allergieën. Ook dit hebben wij bij ieder product duidelijk weergegeven.

Hoe gebruikt u de voedingssupplementen goed?

Het allerbelangrijkste bij het innemen van voedingssupplementen is dat dit slechts een aanvulling moet zijn op een gezond en gevarieerd eetpatroon en hier nooit een vervanging van mag zijn. Overleg met uw huisarts is daarom raadzaam voor gebruik. Verder is het belangrijk om goed zicht te houden op het aanbevolen gebruik en dit nooit te overschrijden, en ook de Referentie-Inname goed in de gaten te houden. Lees tot slot voor gebruik de gebruiksaanwijzing of het etiket.


Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons aanbod aan of het gebruik van voedingssupplementen? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we u helpen.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten