123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Gloria drukspuit voor vernevelen Performance PF50 (5 liter)

€ 75,95 (€ 62,77 Exclusief 21% BTW)
beperkte voorraad
Omschrijving
Deze handige drukspuit van Gloria is geschikt voor het vernevelen van diverse oppervlakken. Hiervoor kunnen verschillende reinigings- en desinfectiemiddelen gebruikt worden, ook zure of alkalische reinigingsmiddelen met een zeer geringe pH-waarde (van 2 tot 9) of koolwaterstoffen. Er is sprake van een tankinhoud van 5 liter en de transparante zichtstreep maakt duidelijk wanneer bijvullen nodig is. 

De FKM-afdichtingen zijn bestand tegen chemicaliën en extreme temperaturen. Er is verder gebruik gemaakt van krachtig en stevig kunststof en oliebestendig materiaal. De tank is daarnaast voorzien van een kunststof spuitstok met zuurbestendige vlakstraalsproeier en een gewapende PVC-slang, allemaal ook gemaakt van hoogwaardig materiaal. De voetring en het afblaas- en veiligheidsventiel zorgen er bovendien voor dat ultieme stabiliteit en veiligheid gegarandeerd worden. 

De maximale werkdruk van 3 bar zorgt ervoor dat er een hoog sproeibeeld is, voor snelle en eenvoudige reiniging. Ook voor grotere klussen is dit product dus geschikt, doordat er steeds een grote hoeveelheid reinigings- of desinfectiemiddel uit de spuit komt.

Door de kunststof verlengglans (met een lenge van 50 cm) kunt u overal goed bij, en in combinatie met de ergonomische knijpkraan biedt dit een comfortabele ervaring. Doordat u de tank tot slot op de schouder kunt dragen is deze makkelijk en flexibel mee te nemen naar diverse klusjes. 

Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Gloria Afmetingen: 19 x 54,5 x 17,5 cm (bxhxd)
Type: Drukspuit Gewicht: 1,8 kg
Geschikt voor: Vernevelen vloeistoffen Materiaal: Kunststof
Kleur: Blauw-wit Handleiding: PDF
Inhoud: 5 l