123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Tuin schoonmaken merken

Merken kopen voor het schoonmaken van uw tuin?

Hieronder vindt u al onze merken met schoonmaakproducten voor uw tuin. Kies zo eenvoudig het merk waar u naar op zoek bent. Vandaag besteld? Dan ontvangt u het artikel morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Bestel snel voordelig merken voor het schoonmaken van uw tuin

Bij ons vindt u een breed assortiment aan merken voor het schoonmaken van uw tuin, zoals onder andere WS Products, Roxasect en NoStik. Hieronder lichten we graag voor u toe wat voor assortiment wij hebben, zodat u weet wat bij u past of wat u nodig heeft.

Assortiment merken voor schoonmaken van tuin

De A-merken die u in ons assortiment kunt vinden zijn HG, Gardena, WS Products, Gloria, Roxasect, Vapona, ECOstyle, Heissner, NoStik. Elk merk heeft schoonmaakproducten voor diverse delen van uw tuin.

Assortiment HG schoonmaakproducten voor de tuin

U vindt bij ons een zeer ruim aanbod aan HG producten om uw tuin mee schoon te maken. We hebben onder andere de HG groene aanslagreiniger, zowel kant & klaar als concentraat dat u nog dient aan te lengen. U kunt dit gebruiken voor bijvoorbeeld uw terras, muren, potten, balkon, schuttingen, deuren etc. Verder verkopen wij ook een HG terrastegel reiniger voor grind- en betontegels. Deze dient u aan te brengen met een bezem op een goed nat terras om aanslag en vuil goed te kunnen verwijderen.

 

Daarnaast verkopen wij ook HG roestoplosser voor het verwijderen van roest en oxidatievlekken. Kleinere objecten kunnen ondergedompeld worden in de oplosser en grotere objecten kunnen behandeld worden door middel van een kwast. De roestoplosser komt ook in kant en klare spray vorm voor onder andere tegels, dakpannen, beton, marmer, natuursteen en hout.

 

In ons assortiment vindt u verder de HG olievlekkenreiniger voor verwijderen van olie op bijvoorbeeld beton, baksteen, cement, grindtegels, klinkers of plavuizen.

 

Wij verkopen ook meerdere HG tuinmeubel reinigers voor bijvoorbeeld het terugkrijgen van de lichte kleur van uw tuinmeubels. Ook kunt u deze reinigers gebruiken voor schuttingen, vlonders en pergola’s. De HG tuinmeubel reiniger is geschikt voor tuinmeubels van kunststof, aluminium, riet, metaal, polywood en rotan.

 

Enkele andere producten die u in ons assortiment kunt vinden is de HG Zonnescherm-, dekzeil en tentenreiniger, HG rolluik reiniger, HG handen reiniger, HG graffiti remover, HG barbecuereiniger en de HG grafsteenreiniger.

Assortiment Gardena schoonmaakproducten voor de tuin

Hier vindt u onder andere borstels voor uw voegen, houten en aluminium stelen om de Gardena Combisystem-gereedschappen te verlengen en schrobbers die u zowel binnenshuis als buitenshuis kunt gebruiken.

 

Verder verkopen wij van het merk Gardena ook een Combisystem terrasbezem en straatbezem die ideaal is voor het schoonvegen van uw tuin of balkon.

 

Indien het hard heeft geregend en uw tuin glad is, kunt u een Gardena vloerentrekker aanschaffen. Hier veegt u eenvoudig water van stenen of gladde oppervlakten.

Assortiment WS Products schoonmaakproducten voor de tuin

Van WS Products verkopen wij onder andere een groene aanslagreiniger, terrasreiniger en kalkuitbloei verwijderaar voor uw terras. Indien u een betonnen bestrating in de tuin heeft kunt u er ook aan denken om de WS Seal & Protect aan te schaffen, dit is een kleurverdiepende coating transparant om uw betonnen bestrating te beschermen tegen allerlei weersinvloeden. Dit is overigens een kleurloze coating. U heeft ook de keuze voor de WS Imperial Black voor uw zwarte of antracietkleurige terrastegels. Tot slot verkopen we ook de WS Nanocoat. Dit is een vuilafstotende beschermlaag voor op een waterdicht oppervlak.

Assortiment Gloria schoonmaakproducten voor de tuin

Van het merk Gloria hebben wij een breed assortiment aan producten voor verschillende doeleinden. U kunt bij ons Gloria producten vinden voor het verwijderen van onkruid. Die staan in het assortiment Gloria onkruidborstels en Gloria onkruidbranders. Daarnaast vindt u bij ons ook Gloria hogedrukreinigers om bijvoorbeeld uw terras goed schoon te krijgen. Tot slot verkopen wij Gloria drukspuiten voor het besproeien of vernevelen van planten, bloemen, tuinmeubelen of tuinmeubels.

Assortiment Roxasect schoonmaakproducten voor de tuin

Indien u last heeft van insecten binnenshuis of buitenshuis, kunt u producten van Roxasect kopen. In ons assortiment vindt u producten voor het bestrijden van mieren, motten, bromvliegen, muggen, zilvervisjes, wespen, vlooien en fruitvliegjes. Aan de hand van verschillende manieren kunt u deze insecten bestrijden, zowel via kleefstrips, sprays en poeder.

Assortiment Vapona schoonmaakproducten voor de tuin

Ook van het merk Vapona vindt u producten in ons assortiment die helpen tegen het bestrijden van insecten. Denk aan mierenlokdozen of anti-mierenpoeder, vliegende insectenspray, een anti-muggen stekker, slakkenkorrels en vliegenvangers.

Assortiment ECOstyle schoonmaakproducten voor de tuin

Van het merk ECOstyle kunt u bij ons terecht voor het aanpakken van bijvoorbeeld groene aanslag op uw tegels door middel van de Ecostyle Terrasreiniger. U kunt deze terrasreiniger verder gebruiken op onder andere steen, metaal, kunststof, hout en glas.

 

Heeft u last van onkruid en/of mos? Dan kunt u gaan voor de Ecostyle Ultima onkruidbestrijding.

 

Verder verkopen wij van het merk Ecostyle ook bestrijdingsmiddelen tegen slakken. Dit zijn slakkenkorrels. De korrels zijn niet dodelijk. Ze zorgen ervoor dat, na het opeten ervan, slakken zich terugtrekken naar hun schuilplaats en niet meer terugkeren. Deze korrels leiden tot een vraatstop. Ook kunt u kiezen voor de Ecostyle Slakvrij schrikdraad.

 

Verder vindt u in ons assortiment Ecostyle producten nog bestrijdingsmiddelen tegen mieren, katten, insecten op sierplanten, rupsen, motten, zilervisjes, muggen, (fruit)vliegen, muizen/ratten, mollen, honden, spinnen en marters.

Assortiment Heissner schoonmaakproducten voor de tuin

Voor onderhoud en verzorgen van uw vijver, kunt u terecht bij Heissner. Hier vindt u in ons assortiment producten om uw vijverwater kwaliteit op peil te houden, zeoliet filter om ammonium en ammoniak te reduceren en granulaatmix om het actieve zuurstof in het slib te oxideren.

 

Daarnaast vindt u producten voor het bestrijden van algen, een onderhoudsset om het water te stabiliseren, dan het water helder te maken met de algenbestrijder om vervolgens de algenstop toe te passen waardoor fosfaat wordt verwijderd.

Assortiment NoStik

Bij NoStik bent u aan het juiste adres voor onder andere non-stick artikelen. U kunt hier in ons assortiment terecht voor onder andere (herbruikbare) folies, bakplaten, bakmatten, werkmatten, broodmatten, oven- en bbq schalen en toast en panini grillmatten en -zakken.

 

Daarnaast verkopen wij ook beschermfolies voor de airfryer en filters voor de frituurpan om ervoor te zorgen dat deze apparaten schoon blijven tijdens en na gebruik.

 

Verder kunt u ook bescherming vinden voor uw pannen met de NoStik spatbescherming, bescherming voor uw inductieplaat met de NoStik Inductieplaat beschermers en bescherming voor uw gaspit met de NoStik Gaspitbeschermer.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik groene tuintegels schoon?

Dit kunt u óf doen met water en schoonmaakazijn óf met een professionele en grondige terrasreiniger van HG, WS Products, Gloria of Ecostyle. Hiermee verwijdert u eenvoudig en snel groene aanslag en viezigheden. Borstel de terrastegels schoon met bijvoorbeeld de terrasbezem van Gardena.

Hoe krijg ik het beste onkruid weg?

Er zijn verschillende manieren om onkruid snel en eenvoudig te verwijderen. U kunt een onkruidborstel gebruiken, maar ook een onkruidbrander. Deze vindt u bij ons in het assortiment van het merk Gloria. Ook kunt u kiezen voor de Ecostyle Ultima voor het bestrijden van onkruid.

Hoe maak ik tuinmeubelen schoon?

Vaak verschilt het per materiaalsoort. Voor bijvoorbeeld hout is er een andere handleiding dan voor bijvoorbeeld kunststof. U kunt hierom het best kiezen voor de HG tuinmeubel reiniger, want die is geschikt voor alle materialen: hout, aluminium, kunststof, riet, rotan, metaal etc.
 

Indien u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen, zodat we u kunnen helpen.