123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

HeltiQ Beaty

€ 34,50 (Inclusief 21% BTW)
(€ 28,51 Exclusief 21% BTW)
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Met behulp van de HeltiQ Beaty kunt u de juiste diepte toepassen bij een reanimatie. Met een pieptoon geeft het apparaat namelijk aan of u de goede diepte aanhoudt, zodat u de borstcompressies op de juiste manier kunt uitvoeren. Op deze manier kunt u een effectieve hartmassage toepassen, om de overlevingskans bij een hartstilstand te verhogen. Dit apparaat is te gebruiken voor reanimatie bij personen ouder dan 8 jaar. 

Er zit een siliconen adapter op de Beaty die ervoor zorgt dat er een breder drukvlak ontstaat. Hierdoor kunt u de borstcompressies makkelijker uitvoeren en kunt u dit langer volhouden. U kunt de Beaty ook gebruiken zonder de siliconen adapter.

De HeltiQ Beaty is een gebruiksvriendelijk en compact apparaat dat eenvoudig in gebruik is. U kunt het apparaatje zelfs aan uw sleutelhanger bevestigen om te zorgen dat u dit altijd bij de hand heeft voor tijdens noodsituaties. 

Hoe gebruikt u de HeltiQ Beaty?
De Beaty is te gebruiken totdat er een AED aanwezig is, tussen de aanwijzingen van de AED door of totdat de hulpdiensten arriveren. Leg het apparaat op de borstkas van het slachtoffer, met de afbeelding naar boven, en plaats de handpalmen boven op de Beaty. Kijk op de Beaty om te zien waar u het apparaat precies moet plaatsen.

Vervolgens moet u een hartmassage uitvoeren, waarbij u de borstkas tussen de 100 en 120 keer per minuut minimaal 5 cm diep indrukt. Als de Beaty geen pieptoon aangeeft betekent dit dat u harder moet drukken. Op deze manier stuurt de Beaty u in het uitvoeren van een goede hartmassage en geeft dit zekerheid en vertrouwen.

Let op: Lees voor gebruik altijd grondig de gebruiksaanwijzing door om te zorgen dat u dit medisch hulpmiddel op de juiste wijze gebruikt. Controleer ook altijd eerst de werking van de Beaty door het apparaat tegen een willekeurig object aan te drukken. 

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Beaty
Type: Reanimatie hulpmiddelen