123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

HeltiQ

HeltiQ verbanddoos modulair BHV SHE00027
vergroten
Omschrijving Deze verbanddoos modulair BHV van HeltiQ bestaat uit 6 losse modules die gebruikt kunnen worden voor verschillende soorten verwondingen: onder meer voor klein letsel, grotere verwondingen met hevige bloedingen, kneuzingen en verstuikingen. In de verbanddoos vindt u daarnaast verschillende steriele producten en andere belangrijke instrumenten die gebruikt kunnen worden in noodsituaties.  

Door de overzichtelijke indeling in 6 aparte doosjes en het gebruik van de verschillende losse modules kunt u hiermee snel de juiste producten vinden. Diagnosticeer de verwonding of het letsel en pak direct de juiste module om dit op te lossen. Op deze manier kunt u altijd snel handelen als dit nodig is. Deze verbanddoos is goedgekeurd volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis. 

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: BHV
Type: Modulaire verbanddoos Geschikt voor: Bedrijven
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 58,50 (Inclusief 9% BTW)
( € 53,67 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ verbanddoos modulair BHV+ SHE00028
vergroten
Omschrijving Deze verbanddoos modulair BHV+ van HeltiQ is geschikt voor werkplekken in de bouw en de industrie en bestaat uit 6 losse modules. Iedere module kan gebruikt worden voor een ander type verwonding of letsel. Zo zijn er modules voor kleine letsels, grotere verwondingen, kneuzingen en verstuikingen. Ook bevat deze branchespecifieke verbanddoos een aparte module voor het behandelen van brandwonden. Tot slot kunt u hierin ook alle benodigde (steriele) producten en instrumenten terugvinden. 

Er zitten dus verschillende losse modules in deze verbanddoos, in 6 verschillende doosjes. Door deze overzichtelijke indeling kunt u altijd snel de juiste producten vinden nadat u de verwonding of het letsel gediagnosticeerd heeft. Zo kunt u altijd snel handelen als dit nodig is. Deze verbanddoos is goedgekeurd volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis. 

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: BHV
Type: Modulaire verbanddoos Geschikt voor: Bedrijven
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 74,50 (Inclusief 9% BTW)
( € 68,35 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ verbanddoos modulair HACCP SHE00029
vergroten
Omschrijving Deze verbanddoos modulair HACCP van HeltiQ is bedoeld voor werkomgevingen waar strenge HACCP-regels gelden. Hierin vindt u namelijk detecteerbare producten in een blauwe kleur, waardoor letsels en andere verwondingen op een hygiënische wijze behandeld kunnen worden. De verbanddoos bevat 6 verschillende modules voor het oplossen van allerlei soorten verwondingen, zowel kleinere als grotere wonden, brandwonden, kneuzingen en verstuikingen. Ook vindt u in deze verbanddoos diverse steriele producten en belangrijke instrumenten voor tijdens noodsituaties.  

De 6 modules zijn op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier in de verbanddoos te vinden. Hierin zitten namelijk kleinere doosjes waarin u de aparte modules kunt vinden, zodat u direct de juiste producten kunt pakken als u de verwonding of het letsel eenmaal gediagnosticeerd heeft. Op deze manier kunt u altijd snel handelen als dit nodig is. Deze verbanddoos is goedgekeurd volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis en voldoet aan de ARBO wet- en regelgeving. 

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: BHV
Type: Modulaire verbanddoos Geschikt voor: HACCP omgevingen
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 79,50 (Inclusief 9% BTW)
( € 72,94 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ verbanddoos modulair kind SHE00030
vergroten
Omschrijving Deze verbanddoos modulair Kind van HeltiQ is geschikt voor werkomgevingen in de kinderopvang. De verbanddoos bevat namelijk een losse module met diverse producten die in deze sector gebruikt kunnen worden, zoals kinderpleisters en een tekenpincet. Verder bevat de verbanddoos 5 andere modules, ieder voor een ander type verwonding, zoals klein letsel, grote verwondingen met hevige bloedingen, kneuzingen en verstuikingen. Tot slot kunt u in de verbanddoos ook allerlei (steriele) producten en andere belangrijke instrumenten vinden, zodat u tijdens ongevallen snel alles bij de hand heeft.  

De branchespecifieke verbanddoos is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ingedeeld en bevat 6 aparte doosjes met de verschillende modules. Zodra u het letsel of de verwonding dus gediagnosticeerd heeft kunt u snel de juiste producten vinden in de bijbehorende module, om direct te kunnen handelen als dat nodig is. Deze verbanddoos is goedgekeurd volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis. 

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: BHV
Type: Modulaire verbanddoos Geschikt voor: Kinderopvang en scholen
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 62,50 (Inclusief 9% BTW)
( € 57,34 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ verbanddoos modulair sport SHE00031
vergroten
Omschrijving Deze verbanddoos modulair Sport van HeltiQ is speciaal ontwikkeld voor sportverenigingen. Hierin vindt u 6 losse modules voor verschillende soorten verwondingen, waarvan er ook een letselgerichte module is die speciaal geschikt is voor eerste hulp bij sportactiviteiten. Zo bevat deze module onder meer blarenprikkers, sporttape en spray voor als er sprake is van een bloedneus. De andere 5 modules zijn ieder geschikt voor een ander type verwonding, onder meer voor kleine en grote wonden, kneuzingen en verstuikingen. Ook vindt u in deze branchespecifieke verbanddoos diverse steriele producten en andere belangrijke instrumenten.

Deze overzichtelijke verbanddoos bevat dus 6 verschillende modules met specifieke producten, zodat u altijd direct de juiste instrumenten en hulpmiddelen kunt vinden bij ongevallen. Diagnosticeer de verwonding of het letsel en pak het doosje met de juiste module. Deze verbanddoos is goedgekeurd volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis.

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: BHV
Type: Modulaire verbanddoos Geschikt voor: Sportclubs en verenigingen
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 69,50 (Inclusief 9% BTW)
( € 63,76 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ verbanddoos BHV SHE00032
vergroten
Omschrijving Deze verbanddoos BHV van HeltiQ kan gebruikt worden voor diverse EHBO-situaties en bevat verschillende producten voor het verlenen van eerste hulp. Zo is deze verbanddoos geschikt voor kleinere bedrijven met maximaal 25 medewerkers, of voor gebruik in taxi's, bedrijfswagens, bedrijfsbussen en vrachtwagens. In deze doos vindt u niet alleen een uitgebreid aanbod aan producten voor het verzorgen van verschillende soorten verwondingen, maar ook steriele producten en diverse instrumenten die in het geval van noodsituaties van pas kunnen komen. 

Dankzij de handige wandhouder is deze verbanddoos eenvoudig op een centrale plek op de werkplek op te hangen, om te zorgen dat de juiste producten altijd binnen handbereik zijn. Op deze manier kunt u snel handelen in noodsituaties. Door de zak met vakverdeling behoudt u ook altijd het overzicht.

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: BHV
Type: Verbanddoos Geschikt voor: Bedrijven
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 24,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 22,89 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ verbanddoos B(HV) HACCP SHE00033
vergroten
Omschrijving Deze verbanddoos B(HV) HACCP van HeltiQ is zeer geschikt voor (kleinere) horecalocaties, foodtrucks en bezorgwagens en kan gebruikt worden in werkomgevingen waar strenge HACCP-richtlijnen gehanteerd worden. Er zitten een groot aantal producten in de verbanddoos die gebruikt kunnen worden voor het verzorgen van verschillende soorten verwondingen, steriele producten voor hygiënische wondverzorging én diverse andere instrumenten voor EHBO-situaties. Ook zitten er dus producten in de verbanddoos die, door hun detecteerbare materiaal of duidelijke blauwe kleur, zeer geschikt zijn voor HACCP-werkomgevingen. 

De verbanddoos is voorzien van een handige wandhouder, waardoor u deze altijd eenvoudig op een centrale plek op de werkplek kunt ophangen. Bovendien is er sprake van een zak met vakverdeling, waardoor de EHBO-producten overzichtelijk geordend zijn. Op deze manier behoudt u altijd het overzicht en kunt u snel handelen in noodsituaties. 

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: BHV
Type: Verbanddoos Geschikt voor: HACCP omgevingen
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 26,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 24,72 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ verbanddoos navulset B(HV) SHE00034
vergroten
Omschrijving Gebruik deze verbanddoos navulset van HeltiQ om uw HeltiQ verbanddoos B(HV) bij te vullen. In deze set zitten alle producten die in de originele verbanddoos ook zaten, zodat u de inhoud geheel kunt hervullen of vervangen. De inhoud van deze verbanddoos navulset is geschikt voor kleinere bedrijven met maximaal 25 medewerkers, of voor gebruik in taxi's, bedrijfswagens, bedrijfsbussen en vrachtwagens.

De navulset bevat producten voor het verzorgen van diverse verwondingen en verschillende soorten letsel, maar ook allerlei steriele producten en EHBO-instrumenten. Zo schaft u hiermee een verzameling aan van alle producten die nodig kunnen zijn tijdens noodsituaties (op de werkvloer). 

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: BHV
Type: Navulling verbanddoos Geschikt voor: Verbanddoos (B)HV
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 15,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 14,63 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ verbanddoos onderweg SHE00035
vergroten
Omschrijving Deze verbanddoos van HeltiQ is geschikt voor EHBO-situaties onderweg, bijvoorbeeld tijdens vakanties of tripjes met de auto, boot, caravan of camper. In de verbanddoos zitten verschillende (steriele) producten waarmee allerlei soorten verwondingen verzorgd kunnen worden, instrumenten voor het verlenen van eerste hulp en andere producten voor ongelukjes onderweg. Zo kunt u deze verbanddoos gebruiken voor open wonden, kneuzingen, verbrandingen, onderkoeling en meer. 

Deze kartonnen verbanddoos is van stevige kwaliteit en draagt het FSC-duurzaamheidslabel. Deze verpakking is daardoor duurzaam en compact. Zo schaft u hiermee een standaard EHBO-uitrusting aan en heeft u alles bij de hand voor EHBO-situaties onderweg.

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Onderweg
Type: Verbanddoos Geschikt voor: Vakanties en in de auto
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 10,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 10,05 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ verbanddoos in en om huis SHE00036
vergroten
Omschrijving Deze verbanddoos van HeltiQ is geschikt voor EHBO-situaties in en om het huis, bijvoorbeeld bij het doen van het huishouden, het uitvoeren van diverse klussen of het buitenspelen. In deze verbanddoos vindt u alle producten waarmee verwondingen en letsel snel en eenvoudig behandeld kunnen worden. Zo vindt u in de verbanddoos wondkompressen, wondreinigingsdoekjes, hechtpleisters, gaaskompressen, een pincet en nog veel meer. Hiermee kunt u onder meer snijwonden, schaafwonden en brandwonden behandelen. Ook zitten er diverse steriele producten in de verbanddoos voor de meest hygiënische wondverzorging.

Deze kartonnen verbanddoos draagt het FSC-duurzaamheidslabel en is van erg hoge kwaliteit. Hierdoor zal deze compacte doos niet gauw kapotgaan en kunt u hier altijd op vertrouwen. Op deze manier heeft u alle EHBO-producten bij de hand voor (nood)situaties.

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Regulier
Type: Verbanddoos Geschikt voor: Thuisgebruik
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 18,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 17,39 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ verbanddoos navulling module 1 kleine letsels SHE00037
vergroten
Omschrijving Deze verbanddoos navulling (module 1, kleine letsels) kan gebruikt worden voor de modulaire verbanddoos van HeltiQ, bijvoorbeeld als u de producten van de oude module al gebruikt heeft. Deze letselgerichte module is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van kleine letsels, bijvoorbeeld schaaf-, brand- en snijwondjes op de handen, voeten, ellebogen of armen. 

Samen met de 5 andere losse modules, die allen geschikt zijn voor een ander type verwonding en herkenbaar zijn aan hun gekleurde etiket, kunt u hiermee uw bedrijfsverbanddoos (bij)vullen. In deze overzichtelijke verbanddoos kunt u snel de juiste producten vinden voor iedere EHBO-situatie.

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Module 1 | kleine letsels
Type: Navulling verbanddoos Geschikt voor: Modulaire verbanddoos
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 9,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 9,13 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ verbanddoos navulling module 1 kleine letsels HACCP SHE00038
vergroten
Omschrijving Bent u op zoek naar een navulling voor uw modulaire verbanddoos van HeltiQ? Hier vindt u de verbanddoos navulling module 1 (kleine letsels HACCP), die gericht is op werkomgevingen waar strenge HACCP-richtlijnen gehanteerd worden. De letselgerichte module kan gebruikt worden voor kleine verwondingen, zoals schaaf-, brand- en snijwonden op de handen, voeten, ellebogen of armen. Doordat de producten goed detecteerbaar zijn en vaak in een herkenbare blauwe kleur zijn uitgevoerd kunnen ze gebruikt worden in omgevingen waar met voedsel gewerkt wordt.

Deze module kan in de modulaire verbanddoos van HeltiQ gebruikt worden als aanvulling op de 5 andere losse modules, die allemaal geschikt zijn voor het behandelen van een ander soort verwonding. Doordat alle modules hun eigen gekleurde etiket hebben en overzichtelijk in de verbanddoos gestopt kunnen worden is dit zeer geschikt voor noodsituaties.

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Module 1 | kleine letsels HACCP
Type: Navulling verbanddoos Geschikt voor: Modulaire verbanddoos
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 12,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 11,88 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ verbanddoos navulling module 2 grotere verwondingen SHE00039
vergroten
Omschrijving Met deze verbanddoos navulling (module 2, grotere verwondingen) van HeltiQ kunt u grotere verwondingen op de werkvloer snel en efficiënt behandelen. De letselgerichte module is geschikt voor wonden die hevig bloeden en bevat onder meer snelverband, zelfhechtend windsel en een verbanddoek.

Gebruik deze module voor de modulaire verbanddoos van HeltiQ. In combinatie met de 5 andere letselgerichte modules kunt u hiermee de gebruiksvriendelijke en praktische verbanddoos (bij)vullen, die gebruikt kan worden voor werkomgevingen in verschillende sectoren. Iedere module kenmerkt zich door zijn eigen gekleurde etiket, waardoor u altijd het overzicht behoudt en in EHBO-situaties snel kunt blijven handelen.

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Module 2 | grotere verwondingen
Type: Navulling verbanddoos Geschikt voor: Modulaire verbanddoos
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 8,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 8,21 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ verbanddoos navulling module 3 kneuzingen en verstuikingen SHE00040
vergroten
Omschrijving Deze verbanddoos navulling (module 3, kneuzingen en verstuikingen) van HeltiQ kan gebruikt worden voor EHBO-situaties op de werkvloer. Hiermee kunt u de huidige module in uw modulaire verbanddoos vervangen als u alle producten gebruikt heeft. In deze letselgerichte module vindt u alle middelen die nodig zijn voor het aanleggen van een drukverband, zoals zwachtels en een koud kompres. Zo is deze module zeer geschikt voor het behandelen van kneuzingen en verstuikingen.

In de modulaire verbanddoos van HeltiQ vindt u naast module 3 nog 5 andere letselgerichte modules, die allemaal geschikt zijn voor andere soorten verwondingen en herkenbaar zijn aan hun gekleurde etiket. Alle modules zijn op overzichtelijke wijze in de verbanddoos te vinden, zodat u in noodsituaties direct de juiste producten kunt pakken. Als de producten van een module op zijn, kunt u bij ons eenvoudig een navulling bestellen.  

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Module 3 | kneuzingen en verstuikingen
Type: Navulling verbanddoos Geschikt voor: Modulaire verbanddoos
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 8,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 8,21 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ verbanddoos navulling module 4 steriele producten SHE00041
vergroten
Omschrijving In deze verbanddoos navulling (module 4, steriele producten) vindt u diverse producten die steriel verpakt zijn. Tijdens EHBO-situaties op de werkvloer kunt u deze module daarom gebruiken om snij-, schaaf- en brandwonden op een hygiënische wijze te verzorgen. Zo bestaat deze module onder meer uit gerold snelverband, een gaaskompres en een niet-verklevend wondkompres.

Deze navulling kan gebruikt worden in de modulaire verbanddoos van HeltiQ, bijvoorbeeld als de producten van de oude module al gebruikt zijn. In combinatie met de 5 andere letselgerichte modules, die allemaal geschikt zijn voor het behandelen van een ander type verwonding en herkenbaar zijn aan hun gekleurde etiket, kunt u hiermee uw gebruiksvriendelijke verbanddoos (bij)vullen. Op deze manier bent u altijd voorbereid op verschillende EHBO-situaties. 

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Module 4 | steriele producten
Type: Navulling verbanddoos Geschikt voor: Modulaire verbanddoos
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 8,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 8,21 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ verbanddoos navulling module 5 instrumenten en extra producten SHE00042
vergroten
Omschrijving Deze verbanddoos navulling (module 5, instrumenten en extra producten) past in de modulaire verbanddoos van HeltiQ en bevat allerlei belangrijke instrumenten die gebruikt kunnen worden tijdens EHBO-situaties. Zo vindt u hierin een splinterpincet, een mondmasker voor beademing en wegwerphandschoenen. Op deze manier kunt u in noodsituaties op de werkvloer hygiënisch, snel en effectief handelen.

Deze module past dus in de modulaire verbanddoos van HeltiQ en kan gebruikt worden om de overzichtelijke en praktische bedrijfsverbanddoos bij te vullen als de andere producten gebruikt zijn. Zo is uw verbanddoos altijd compleet. In combinatie met de 5 andere modules, ieder geschikt voor andere soorten letsel en voorzien van een eigen gekleurd etiket, heeft u hiermee altijd alles bij de hand om direct te kunnen handelen tijdens noodsituaties.

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Module 5 | instrumenten
Type: Navulling verbanddoos Geschikt voor: Modulaire verbanddoos
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 8,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 8,21 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ verbanddoos navulling module 1 tot en met 5 SHE00043
vergroten
Omschrijving Wilt u gelijk uw gehele modulaire verbanddoos van HeltiQ vernieuwen? Bestel dan deze navulling, waarin u module 1 t/m module 5 vindt. In iedere module zitten er producten die geschikt zijn voor een ander type verwonding, bijvoorbeeld voor kleine letsels (module 1), grotere verwondingen (module 2) en kneuzingen of verstuikingen (module 3). Ook vindt u in deze set diverse steriele producten voor hygiënische wondverzorging (module 4) en andere instrumenten en extra producten voor tijdens EHBO-situaties (module 5). 

Alle letselgerichte modules zijn herkenbaar aan hun gekleurde etiket, waardoor ze tijdens noodsituaties eenvoudig te pakken zijn. Op deze manier kunt u altijd snel handelen en direct de juiste producten pakken nadat u de verwonding of het letsel gediagnosticeerd heeft. Stop de modules in de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke verbanddoos voor werkomgevingen.

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Module 1 tot en met 5
Type: Navulling verbanddoos Geschikt voor: Modulaire verbanddoos
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 37,50 (Inclusief 9% BTW)
( € 34,40 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ verbanddoos navulling BHV + module 1 tot en met 6 SHE00044
vergroten
Omschrijving Met deze verbanddoos navulling van HeltiQ kunt u de inhoud van uw HeltiQ Verbanddoos Modulair BHV+ vernieuwen. In deze verpakking vindt u alle producten die gebruikt kunnen worden tijdens EHBO-situaties in de bouw en industriële omgevingen, opgedeeld in 6 handige, letselgerichte modules. Iedere module is geschikt voor een ander type verwonding, bijvoorbeeld voor kleine letsels (module 1), grotere verwondingen (module 2), kneuzingen of verstuikingen (module 3) en brandwonden (module 6). In deze set vindt u daarnaast ook de benodigde steriele producten (module 4) en andere instrumenten en extra producten voor tijdens EHBO-situaties (module 5). 

Door deze navulling set aan te schaffen kunt u dus direct alle modules in uw modulaire bedrijfsverbanddoos bijvullen of geheel vervangen. Alle modules zijn letselgericht en herkenbaar aan hun eigen gekleurde etiket, waardoor ze eenvoudig te pakken zijn. Zo kunt u hiermee altijd snel handelen en direct de juiste producten pakken tijdens noodsituaties. 

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Module 1 tot en met 6
Type: Navulling verbanddoos Geschikt voor: Modulaire verbanddoos BHV+
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 49,50 (Inclusief 9% BTW)
( € 45,41 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ verbanddoos navulling BHV HACCP module 1 tot en met 6 SHE00045
vergroten
Omschrijving Gebruik deze verbanddoos navulling van HeltiQ om de inhoud van uw HeltiQ Verbanddoos Modulair HACCP in één keer te vernieuwen of bij te vullen. In deze navulling set vindt u alle producten voor hygiënische, letselgerichte en efficiënte wond- en letselverzorging, voor in werkomgevingen waar er strenge HACCP-regels gelden. Alle modules zijn geschikt voor andere soorten verwondingen, zoals kleine letsels (module 1), grotere verwondingen (module 2), kneuzingen of verstuikingen (module 3) en brandwonden (module 6). Ook vindt u in deze set modules met steriele producten (module 4) of belangrijke EHBO-instrumenten (module 5). 

Deze set met verbanddoos navullingen is dus geschikt voor HACCP-werkomgevingen, omdat u hierin producten vindt die door hun blauwe kleur of materiaal goed detecteerbaar zijn. Zo zijn ze ook geschikt voor werkplekken waar er met voedsel gewerkt wordt. Alle modules kunnen bovendien op een overzichtelijke manier in de verbanddoos van HeltiQ gestopt worden om te zorgen dat u tijdens noodsituaties snel kunt handelen. Hierdoor is dit perfect voor EHBO-situaties op de werkvloer.

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Module 1 tot en met 6
Type: Navulling verbanddoos Geschikt voor: Modulaire verbanddoos BHV HACCP
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 49,50 (Inclusief 9% BTW)
( € 45,41 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ verbanddoos navulling BHV kind module 1 tot en met 6 SHE00046
vergroten
Omschrijving Gebruik deze verbanddoos navulling BHV Kind om uw modulaire verbanddoos van HeltiQ geheel te vernieuwen of bij te vullen. Deze set is geschikt voor werkomgevingen in de kinderopvang en bevat diverse branchespecifieke producten, zoals kinderpleisters en een tekenpincet (module 6). Verder vindt u hierin ook nog andere letselgerichte modules, bijvoorbeeld voor kleine letsels (module 1), grotere verwondingen (module 2) en kneuzingen of verstuikingen (module 3). Tot slot is er ook een module waarin de benodigde steriele producten voor hygiënische wondverzorging te vinden zijn (module 4) en een module met andere instrumenten en extra producten voor tijdens EHBO-situaties (module 5). 

Deze set bevat dus alle letselgerichte modules die te gebruiken zijn voor het bijvullen van uw HeltiQ Verbanddoos Modulair Kind. Doordat de modules herkenbaar zijn aan hun gekleurde etiket kunt u ze tijdens noodsituaties eenvoudig pakken. Op deze manier kunt u altijd snel handelen nadat u de verwonding of het letsel gediagnosticeerd heeft. 

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Module 1 tot en met 6
Type: Navulling verbanddoos Geschikt voor: Modulaire verbanddoos BHV kind
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 47,50 (Inclusief 9% BTW)
( € 43,58 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ verbanddoos navulling sport module 1 tot en met 6 SHE00047
vergroten
Omschrijving In deze verbanddoos navulling van HeltiQ vindt u alle producten die gebruikt kunnen worden voor EHBO-situaties in sportverenigingen. Het gaat hierbij om een combinatie van branchespecifieke producten en algemene producten voor het behandelen en verzorgen van verwondingen en ander letsel. Zo kunt u module 6 gebruiken voor letsels ontstaan door sportactiviteiten en vindt u hierin onder meer blarenprikkers, sporttape en bloedneusspray. 

Deze navulling is te gebruiken voor het vervangen van de inhoud van de HeltiQ Verbanddoos Modulair Sport en bevat producten voor het behandelen van kleine letsels (module 1), grotere verwondingen (module 2) en kneuzingen of verstuikingen (module 3). Ook vindt u in deze set steriele producten (module 4) en andere instrumenten voor tijdens EHBO-situaties (module 5). Alle letselgerichte modules zijn op overzichtelijke wijze in de verbanddoos te stoppen en zijn herkenbaar aan hun gekleurde etiket. Hierdoor kunt u in noodsituaties altijd snel handelen.

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Module 1 tot en met 6
Type: Navulling verbanddoos Geschikt voor: Modulaire verbanddoos BHV sport
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 52,50 (Inclusief 9% BTW)
( € 48,17 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ verbanddoos navulling module 6 brandwonden SHE00048
vergroten
Omschrijving In deze verbanddoos navulling (module 6, brandwonden) van HeltiQ vindt u producten die gebruikt kunnen worden voor het verzorgen en behandelen van brandwonden die ontstaan zijn op de werkvloer. Zo vindt u hierin onder meer brandwondenpleisters en brandwondengel.

U kunt deze module gebruiken om de inhoud van uw modulaire verbanddoos van HeltiQ te vervangen als u de producten gebruikt heeft. Ook kunt u deze module gebruiken om uw verbanddoos branchespecifiek te maken. In combinatie met de 5 andere letselgerichte modules kunt u zo allerlei soorten verwondingen verzorgen en behandelen. De modules zijn allemaal herkenbaar aan hun gekleurde etiket, zodat u in noodsituaties direct de juiste middelen kunt pakken en altijd snel kunt handelen. 

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Module 6 | brandwonden
Type: Navulling verbanddoos Geschikt voor: Modulaire verbanddoos
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 13,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 12,80 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ verbanddoos navulling module 6 bouw en industrie SHE00049
vergroten
Omschrijving In deze verbanddoos navulling (module 6, bouw en industrie) van HeltiQ kunt u alle producten vinden die gebruikt kunnen worden voor branchespecifiek letsel, zodat dit perfect is voor werkomgevingen in de industriële sector of de bouw. De letselgerichte module bevat onder meer vingerverband, wondpleisters en een brandwondenkompres, en kan gebruikt worden voor verschillende soorten letsel.

Gebruik deze branchespecifieke module om uw modulaire verbanddoos van HeltiQ geschikt te maken voor de bouw of industrie. Hiernaast kunnen er nog 5 andere modules in de verbanddoos, die allemaal geschikt zijn voor het behandelen van een ander type verwonding. Doordat alle modules hun eigen unieke kleur hebben en overzichtelijk in de verbanddoos gestopt kunnen worden is dit erg geschikt voor noodsituaties. Op deze manier kunt u altijd snel handelen.

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Module 6 | bouw en industrie
Type: Navulling verbanddoos Geschikt voor: Modulaire verbanddoos
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 14,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 13,72 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ verbanddoos navulling module 6 kind SHE00050
vergroten
Omschrijving Deze verbanddoos navulling (module 6, kind) van HeltiQ kan gebruikt worden om uw modulaire verbanddoos van HeltiQ branchespecifiek te maken of om uw huidige module te vervangen als alle producten gebruikt zijn. In deze navulling vindt u producten die gebruikt kunnen worden voor EHBO-situaties in de kinderopvang, zoals kinderpleisters, een tekenpincet en gaaskompressen.

Deze module vormt, naast de 5 andere letselgerichte modules, een goede basis voor het maken van een branchespecifieke bedrijfsverbanddoos. Iedere module is voorzien van een gekleurd etiket en kan gebruikt worden voor een ander soort letsel. Doordat de doosjes op overzichtelijke wijze in de verbanddoos te plaatsen zijn kunt u hiermee altijd snel handelen in noodsituaties en gegarandeerd de benodigde producten pakken. 

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Module 6 | kind
Type: Navulling verbanddoos Geschikt voor: Modulaire verbanddoos
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 12,50 (Inclusief 9% BTW)
( € 11,47 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ verbanddoos navulling module 6 sport SHE00051
vergroten
Omschrijving Met deze verbanddoos navulling (module 6, sport) van HeltiQ kunt u uw modulaire verbanddoos branchespecifiek maken of uw huidige module vervangen als alle producten gebruikt zijn. In deze module vindt u diverse producten die gebruikt kunnen worden voor verwondingen die ontstaan zijn door sportactiviteiten, zoals een bloedneusspray, sporttape en blarenpleisters. Zo is deze verbanddoos navulling te gebruiken in sportverenigingen.

Deze verbanddoos navulling is te gebruiken voor de verbanddoos van HeltiQ, waarin met 6 letselgerichte modules een combinatie van EHBO-producten gecreëerd wordt voor verschillende noodsituaties. Met iedere module kunt u andere soorten verwondingen of letsels behandelen. Doordat alle modules bovendien herkenbaar zijn aan hun gekleurde etiket kunt u in noodsituaties direct de juiste producten pakken en altijd snel handelen. 

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Module 6 | sport
Type: Navulling verbanddoos Geschikt voor: Modulaire verbanddoos
€ 15,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 14,63 Exclusief 9% BTW )
beperkte voorraad
Heltiq eerste hulp kit SHE00053
vergroten
Omschrijving Deze Eerste Hulp Kit van HeltiQ kan zowel thuis als onderweg gebruikt worden en bevat een uitgebreide verzameling van producten die u nodig kunt hebben tijdens EHBO-situaties. In dit compacte nylon tasje vindt u bijvoorbeeld verschillende steriele producten en wondverzorgingsproducten voor het behandelen van schaafwonden en andere kleine wondjes op uw handen, ellebogen, knieën en benen. Zo schaft u hiermee direct alle basisproducten aan. 

Door het kleine formaat van deze 29-delige set kunt u deze altijd gemakkelijk meenemen, bijvoorbeeld in uw rugzak, koffer of backpack. Ondanks het kleine formaat is deze Kit verder wel zeer stevig en heeft u hiermee alle producten bij de hand voor noodsituaties, zoals gaaskompressen, wondreinigingsdoekjes, hechtpleisters, een splinterpincet en een schaar. Zo kunt u bij ieder ongelukje snel en effectief handelen, of u nu thuis of op pad bent. 

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Eerste hulp kit
Type: Verbanddoos Geschikt voor: Onderweg en dagjes uit
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 7,50 (Inclusief 9% BTW)
( € 6,88 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Heltiq eerste hulp set SHE00054
vergroten
Omschrijving Gebruik deze Eerste Hulp Set van HeltiQ voor EHBO-situaties die zich voordoen tijdens vakanties of dagjes weg. Doordat alle producten namelijk verzameld zijn in een stevig en compact nylon tasje kunt u deze set eenvoudig meenemen, waar u ook heen gaat. Zo heeft u overal de juiste producten bij de hand om bloedende wonden, schrammen of schaafwonden mee te behandelen. In deze set vindt u ook steriele producten, zodat u altijd voor hygiënische wondverzorging kunt gaan. 

Deze uitgebreide 40-delige set bevat alle basisproducten voor tijdens ongelukjes onderweg. Hierin vindt u onder meer een mitella, gaaskompressen, hechtpleisters, wondsnelverband, een reddingsdeken en een splinterpincet. Op deze manier heeft u altijd de juiste producten bij de hand om snel en efficiënt te kunnen handelen.

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Eerste hulp kit
Type: Verbanddoos Geschikt voor: Onderweg en dagjes uit
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 14,50 (Inclusief 9% BTW)
( € 13,30 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Heltiq gaaskompres small (5 x 5 cm, 16 stuks) SHE00055
vergroten
Omschrijving Dit gaaskompres van HeltiQ kan gebruikt worden om de huid rondom een wond te reinigen en droog te deppen, om gebruikte instrumenten schoon te maken of om kleine snijwonden af te dekken. Het geweven gaasje is steriel en biedt zo op hygiënische wijze bescherming tegen vuil, vocht en bacteriën. De verpakking bevat 16 gaaskompressen, per stuk verpakt, met een formaat van 5 bij 5 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ gaaskompres small?
Dit gaaskompres is een medisch hulpmiddel. Als u hiermee de huid gaat reinigen kunt u het beste ook gebruikmaken van een wondontsmettingsmiddel. Gooi het gaaskompres na reiniging weg en gebruikt indien nodig een nieuw gaaskompres. Het gaaskompres is namelijk alleen geschikt voor eenmalig gebruik. Om de steriele werking te behouden dient u het bovendien direct op de huid te plaatsen als u het uit de verpakking heeft gehaald. U kunt het vervolgens vastzetten met fixatiewindsel en/of een hechtpleister.

Let op: Bij grotere schaaf- of brandwonden raden we aan om gebruik te maken van een niet-verklevend wondkompres in plaats van een gaaskompres. Het gaaskompres dient verder koel en droog bewaard te worden. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 5 x 5 cm (lxb)
Type: Kompres Aantal: 16 stuks
Soort: Gaaskompres
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 3,15 (Inclusief 9% BTW)
( € 2,89 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Heltiq gaaskompres medium (5 x 8,5 cm, 16 stuks) SHE00056
vergroten
Omschrijving Last van kleinere snij- of schaafwonden? Met dit gaaskompres van HeltiQ kunt u de huid rondom de wond schoonmaken en droogdeppen. Dit geweven gaasje kunt u ook gebruiken om gebruikte of benodigde EHBO-instrumenten schoon te maken of om kleine snijwonden af te dekken. Doordat het hier om een steriel gaasje gaat is dit extra hygiënisch. De verpakking bevat 16 gaaskompressen, per stuk verpakt, met een formaat van 5 bij 8,5 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ gaaskompres medium?
Dit gaaskompres is een medisch hulpmiddel. U kunt hiermee de huid rondom de wond reinigen. In dat geval raden we u aan om ook gebruik te maken van een wondontsmettingsmiddel. Wilt u het gaaskompres na reiniging gebruiken om de wond af te dekken? Maak dan gebruik van een nieuw gaaskompres. Ieder gaaskompres is namelijk geschikt voor eenmalig gebruik. Om de steriele werking te behouden dient u het bovendien direct op de huid te plaatsen als u het uit de verpakking heeft gehaald. U kunt het vervolgens vastzetten met fixatiewindsel en/of een hechtpleister.

Let op: Bij grotere schaaf- of brandwonden raden we aan om gebruik te maken van een niet-verklevend wondkompres in plaats van een gaaskompres. Het gaaskompres dient verder koel en droog bewaard te worden. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 5 x 8,5 cm (lxb)
Type: Kompres Aantal: 16 stuks
Soort: Gaaskompres
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 1,45 (Inclusief 9% BTW)
( € 1,33 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Heltiq gaaskompres large (10 x 10 cm, 10 stuks) SHE00057
vergroten
Omschrijving Maak gebruik van dit gaaskompres van HeltiQ als u last heeft van schaaf- of snijwonden. Hiermee kunt u op eenvoudige en hygiënische wijze de huid rondom de wond schoonmaken en droogdeppen. Dit geweven gaasje is ook te gebruiken om kleine snijwonden af te dekken of om EHBO-instrumenten te reinigen. Het gaat hierbij om een steriel gaaskompres, dat per stuk verpakt is. De verpakking bevat 10 gaaskompressen, met een formaat van 10 bij 10 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ gaaskompres large?
Dit gaaskompres is een medisch hulpmiddel. U kunt dit dus gebruiken om de huid rondom de snij- of schaafwond te reinigen, het liefst in combinatie met een wondontsmettingsmiddel. Ook kunt u dit gaaskompres gebruiken om de (kleine) wond af te dekken. Als u eerst uw wond reinigt en vervolgens een gaaskompres gebruikt voor het afdekken raden we u aan om twee aparte gaaskompressen te gebruiken. Ieder gaaskompres is namelijk geschikt voor eenmalig gebruik. Om de steriele werking te behouden dient u het bovendien direct op de huid te plaatsen als u het uit de verpakking heeft gehaald. U kunt het vervolgens vastzetten met fixatiewindsel en/of een hechtpleister.

Let op: Bij grotere schaaf- of brandwonden raden we aan om gebruik te maken van een niet-verklevend wondkompres in plaats van een gaaskompres. Het gaaskompres dient verder koel en droog bewaard te worden. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 10 x 10 cm (lxb)
Type: Kompres Aantal: 10 stuks
Soort: Gaaskompres
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 2,99 (Inclusief 9% BTW)
( € 2,74 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Heltiq zalfgaaskompres (7,5 cm x 10 cm, 6 stuks) SHE00058
vergroten
Omschrijving Dit zalfgaaskompres van HeltiQ is een geweven gaaskompres dat te gebruiken is voor het afdekken van schaaf- en brandwonden (eerste- en tweedegraads). Door de zalf, die geïmpregneerd is in het gaaskompres, wordt de wond verkoelt, de pijn verlicht en de huid zacht en soepel gemaakt. Doordat de wond hiermee ook vochtig gehouden wordt zal het gebruikte gaaskompres of wondsnelverband niet gauw vastkleven aan de wond. Zo kunt u dit product gebruiken om wondherstelling te versnellen en de kans op littekenvorming te verkleinen. 

Dit gaaskompres is een medisch hulpmiddel en een steriel product. Door het hypoallergene materiaal dat er gebruikt is zullen er niet gauw allergische reacties ontstaan. In de verpakking zitten 6 gaaskompressen, met een formaat van 7,5 bij 10 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ zelfgaaskompres?
Dit zelfgaaskompres kan gebruikt worden als tussenlaag. Omdat hiermee geen wondvocht geabsorbeerd wordt raden we u aan om dit altijd in combinatie met een gaaskompres of wondsnelverband te gebruiken. Gebruik vervolgens een fixatiewindsel en/of hechtpleister om het gaaskompres vast te zetten. Verder is het belangrijk om het zelfgaaskompres koel en droog te bewaren en vanuit de verpakking direct op de wond te leggen om de steriele werking te behouden. Ook regelmatig vervangen is nodig.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 7,5 x 10 cm (lxb)
Type: Kompres Aantal: 6 stuks
Soort: Zalfgaaskompres
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 3,29 (Inclusief 9% BTW)
( € 3,02 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Heltiq wondkompres niet verklevend (5 x 5 cm, 10 stuks) SHE00059
vergroten
Omschrijving Dit niet-verklevende wondkompres van HeltiQ kan gebruikt worden voor snijwonden, schaafwonden en brandwonden. Doordat het geweven wondkompres een gladde structuur en een zeer absorberend karakter heeft verkleeft dit niet met de wond. Het wondvocht wordt geabsorbeerd, waardoor de huid goed kan blijven ademen. Op deze manier wordt de wondgenezing versneld, of u dit wondkompres nu gebruikt voor natte of droge wonden.

Dit niet-verklevende wondkompres is een medisch hulpmiddel en een steriel product. In de verpakking zitten 10 wondkompressen, per stuk verpakt, met een formaat van 5 bij 5 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ niet-verklevend wondkompres?
Het is belangrijk om de wond voor gebruik eerst schoon te maken met wondontsmettingsmiddel. Vervolgens moet u het wondkompres uit de verpakking halen en direct op de wond plaatsen om de steriele werking te behouden. U kunt het wondkompres vastzetten met fixatiewindsel en/of een hechtpleister. Let op dat dit niet-verklevende wondkompres op een droge en donkere plaats bewaard dient te worden. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 5 x 5 cm (lxb)
Type: Kompres Aantal: 10 stuks
Soort: Wondkompres
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 3,29 (Inclusief 9% BTW)
( € 3,02 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Heltiq wondkompres niet verklevend (10 x 10 cm, 5 stuks) SHE00060
vergroten
Omschrijving Met dit niet-verklevende wondkompres van HeltiQ kunt u natte en droge wonden afdekken. Het geweven wondkompres heeft een gladde structuur en een zeer absorberend karakter, zodat dit nooit verkleeft met de snijwond, schaafwond of brandwond. Doordat het wondvocht op effectieve wijze wordt geabsorbeerd kan de huid goed blijven ademen en wordt de wondgenezing versneld. 

Dit niet-verklevende wondkompres is een medisch hulpmiddel en een steriel product. In de verpakking zitten 5 wondkompressen, per stuk verpakt, met een formaat van 10 bij 10 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ niet-verklevend wondkompres?
Voordat u gebruik gaat maken van het niet-verklevende wondkompres kunt u de wond schoonmaken met wondontsmettingsmiddel. U kunt hierna het wondkompres plaatsen. Zorg dat u dit vanuit de verpakking direct op de wond plaatst om de steriele werking te behouden. U kunt het wondkompres vastzetten met fixatiewindsel en/of een hechtpleister. Let op dat dit niet-verklevende wondkompres op een droge en donkere plaats bewaard dient te worden. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 10 x 10 cm (lxb)
Type: Kompres Aantal: 5 stuks
Soort: Wondkompres
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 3,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 3,62 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Heltiq snelverband gerold (10 x 12 cm) SHE00061
vergroten
Omschrijving Dit gerolde snelverband van HeltiQ kan gebruikt worden om bloedende wonden snel en op steriele wijze af te dekken. Doordat het hierbij gaat om een niet-verklevend wondkompres en fixatiewindsel in één combineert u hiermee de voordelen van beide producten. Terwijl wondvocht op effectieve wijze wordt geabsorbeerd en de wond zo droog gehouden wordt, wordt het wondkompres met het fixatiewindsel stevig vastgezet. 

Dit snelverband is een medisch hulpmiddel en een steriel product. Bovendien is het gebruikte materiaal hypoallergeen en is de kans op allergische reacties dus zeer klein. Het snelverband heeft een formaat van 10 bij 12 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ snelverband gerold?
Om het snelverband goed aan te brengen dient u dit uit te rollen tot net voorbij het wondkussen. Het wondkussen moet aangebracht worden op de wond. Met het elastische windsel aan beide zijden kunt u het snelverband vervolgens op stevige wijze vastzetten. Let op dat dit snelverband op een droge en donkere plaats bewaard dient te worden.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 10 x 12 cm (lxb)
Type: Verbandmiddel Aantal: 1 stuks
Soort: Snelverband
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 2,29 (Inclusief 9% BTW)
( € 2,10 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Heltiq snelverband wond (6 x 8 cm) SHE00062
vergroten
Omschrijving Gebruik dit wondsnelverband van HeltiQ om wonden op hygiënische wijze af te dekken. Doordat er sprake is van een wondkussen en fixatiewindsel in één kunt u hiermee snel en efficiënt handelen. Ook sterk bloedende wonden kunnen op deze manier afgedekt worden. Het wondkussen van dit snelverband is zeer absorberend, waardoor de wond droog gehouden wordt en de huid kan blijven ademen.

Dit snelverband is een medisch hulpmiddel en een steriel product. Het snelverband heeft een formaat van 6 bij 8 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ snelverband wond?
Voor het gebruik van dit snelverband heeft u geen schaar nodig. U dient het wondsnelverband vanuit de verpakking direct op goede wijze op de wond te leggen (met het wondkussen), om de steriele werking te behouden. Met de plakstrips op het fixatiewindsel kunt u het vervolgens stevig vastzetten. Zorg dat het wondkussen zodanig wordt afgedekt dat er geen openingen meer zijn. Let er tot slot op dat dit snelverband op een droge en donkere plaats bewaard dient te worden.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 6 x 8 cm (lxb)
Type: Verbandmiddel Aantal: 1 stuks
Soort: Snelverband
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 1,69 (Inclusief 9% BTW)
( € 1,55 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Heltiq verbandwatten (50 gram) SHE00063
vergroten
Omschrijving Met de verbandwatten van HeltiQ kunt u de huid rondom een wond grondig reinigen of EHBO-instrumenten schoonmaken. Door het hoge absorptievermogen zijn deze verbandwatten ook te gebruiken voor het verbinden van sterk bloedende wonden. Het zachte materiaal zorgt ervoor dat er geen huidirritaties ontstaan. Deze verbandwatten vormen op deze manier een effectief medisch hulpmiddel. De verpakking bevat 50 gram watten. 

Hoe gebruikt u de HeltiQ verbandwatten?
Deze HeltiQ verbandwatten kunnen het beste gebruikt worden in combinatie met een wondontsmettingsmiddel. Breng dit middel aan op de watten en reinig hiermee de huid of het instrument.

U kunt de watten ook gebruiken voor sterk bloedende wonden. Hiervoor moet u eerst een niet-verklevend wondkompres aanbrengen. Plaats hierop de verbandwatten en verbind vervolgens met behulp van een steunwindsel en een hechtpleister. Door het sterk absorberende karakter van de verbandwatten wordt het bloed hiermee goed opgenomen.  
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Verbandwatten
Type: Watten Gewicht: 50 gr
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 1,25 (Inclusief 9% BTW)
( € 1,15 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Heltiq vette watten (50 gram) SHE00064
vergroten
Omschrijving Deze vette watten van HeltiQ kunnen gebruikt worden voor blaren op uw voeten. Gebruik ze voor het voorkomen van nieuwe blaren én voor het beschermen van dichte blaren. De vette watten zorgen er namelijk voor dat de wrijving verminderd wordt, bijvoorbeeld tussen de tenen, zodat er minder gauw last ontstaat. De verpakking bevat 50 gram watten. 

Hoe gebruikt u de HeltiQ vette watten?
Vette watten zijn een medisch hulpmiddel. Knip een stuk van 15 tot 20 cm af en plaats dit zigzaggend tussen de tenen. Op deze manier kunt u wrijving voorkomen. Let goed op bij het aantrekken van uw sokken, omdat de watten anders gemakkelijk kapot kunnen gaan.  
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Vette watten
Type: Watten Gewicht: 50 gr
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 3,29 (Inclusief 9% BTW)
( € 3,02 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Heltiq synthetische watten (1 rol) SHE00065
vergroten
Omschrijving Gebruik deze synthetische watten van HeltiQ bij het aanleggen van een wond- of drukverband. Zo kunt u deze watten, in combinatie met bijvoorbeeld steunwindsel, gebruiken voor het behandelen van kneuzingen en verstuikingen, of voor bloedende wonden. Door het gebruik van de synthetische watten ontstaat er een goede drukverdeling, waardoor verdere zwellingen hiermee voorkomen worden.

Het materiaal is daarnaast zeer absorberend, wat ervoor zorgt dat dit ook voor het aanleggen van een wonddrukverband ideaal is. Deze synthetische watten vormen dan ook een medisch hulpmiddel voor verschillende soorten letsel. Het materiaal is zeer zacht en soepel, en daarnaast ook lucht- en vochtdoorlatend. De verpakking bevat 1 rol van 3 meter. 

Hoe gebruikt u de HeltiQ synthetische watten?
Bij een verstuiking of kneuzing dient u de synthetische watten gelijkmatig te verdelen, aan beide zijdes van het letsel. Vervolgens moet u dit verbinden met steunwindsel. Doe dit dakpansgewijs, dus met lagen die deels over elkaar heen vallen. Breng het windsel bovendien nooit te strak aan om afknelling te voorkomen.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 3 m x 10 cm (lxb)
Type: Watten Aantal: 1 stuks
Soort: Syntetische watten
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 1,89 (Inclusief 9% BTW)
( € 1,73 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Heltiq fixatiewindsel elastisch (4 m x 4 cm) SHE00066
vergroten
Omschrijving Dit elastische fixatiewindsel van HeltiQ kan gebruikt worden om een niet-verklevend wondkompres of een gaaskompres vast te zetten, ook op bewegende lichaamsdelen. Zo kunt u dit gebruiken voor het behandelen van schaafwonden, snijwonden en brandwonden.

HeltiQ fixatiewindsel is een medisch hulpmiddel. Door het elastische materiaal is dit fixatiewindsel ook te gebruiken op beweeglijke lichaamsdelen, bijvoorbeeld op vingers en tenen, en behoudt u hiermee uw flexibiliteit. Het fixatiewindsel is 4 m bij 4 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ fixatiewindsel elastisch?
Werk van smalle lichaamsdelen naar bredere lichaamsdelen en breng het elastische fixatiewindsel zo veel mogelijk dakpansgewijs aan, dus met overlap. Door het fixatiewindsel niet te strak aan te trekken kunt u afknelling voorkomen. Let op dat fixatiewindsel niet gebruikt kan worden voor het aanleggen van steun- of drukverband.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 4 m x 4 cm (lxb)
Type: Verbandmiddel Aantal: 1 stuks
Soort: Fixatiewindsel
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 0,65 (Inclusief 9% BTW)
( € 0,60 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Heltiq fixatiewindsel elastisch (4 m x 6 cm) SHE00067
vergroten
Omschrijving Met dit elastische fixatiewindsel van HeltiQ kunt u een niet-verklevend wondkompres of een gaaskompres vastzetten, bijvoorbeeld bij het behandelen van schaaf-, snij- of brandwonden. Dit is een medisch hulpmiddel.

Door het elastische materiaal kunt u dit fixatiewindsel ook gebruiken voor beweeglijke lichaamsdelen. Het materiaal biedt u de mogelijk om altijd de flexibiliteit te behouden, zodat dit ook op handen, voeten en polsen te gebruiken is. Het fixatiewindsel is 4 m bij 6 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ fixatiewindsel elastisch?
Het is belangrijk om altijd van de smalle lichaamsdelen naar de bredere lichaamsdelen te werken. Bovendien kunt u het fixatiewindsel het beste dakpansgewijs aanbrengen, waarbij er dus enige overlap moet zijn tussen de verschillende lagen. Door het fixatiewindsel niet te strak aan te trekken kunt u afknelling voorkomen. Let op dat dit product niet gebruikt kan worden voor het aanleggen van een steun- of drukverband.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 4 m x 6 cm (lxb)
Type: Verbandmiddel Aantal: 1 stuks
Soort: Fixatiewindsel
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 0,69 (Inclusief 9% BTW)
( € 0,63 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Heltiq fixatiewindsel elastisch (4 m x 8 cm) SHE00068
vergroten
Omschrijving Een niet-verklevend wondkompres of gaaskompres vastzetten? Gebruik dit fixatiewindsel van HeltiQ. Door het elastische materiaal kunt u hiermee ook op beweeglijke lichaamsdelen een kompres aanbrengen. Zo is dit geschikt voor de onderarmen en onderbenen. 

Het fixatiewindsel is een medisch hulpmiddel voor het behandelen van schaaf-, snij- of brandwonden. Het heeft een formaat van 4 m bij 8 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ fixatiewindsel elastisch?
Het is belangrijk om het fixatiewindsel altijd dakpansgewijs aan te brengen, dus met een lichte oplapping tussen de verschillende lagen. Verder kunt u het beste van de smalle lichaamsdelen naar de bredere lichaamsdelen toe werken en het windsel niet te strak aantrekken, om afknelling te voorkomen. Let ook op dat dit product niet gebruikt kan worden voor het aanleggen van een steun- of drukverband.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 4 m x 8 cm (lxb)
Type: Verbandmiddel Aantal: 1 stuks
Soort: Fixatiewindsel
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 0,79 (Inclusief 9% BTW)
( € 0,72 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Heltiq fixatiewindsel elastisch (4 m x 10 cm) SHE00069
vergroten
Omschrijving Met dit elastische fixatiewindsel van HeltiQ kunt u een niet-verklevend wondkompres of gaaskompres vastzetten. Door de elasticiteit van het materiaal is dit ook geschikt voor zeer beweeglijke lichaamsdelen en levert u hiermee nooit in op uw bewegingsvrijheid.

Dit fixatiewindsel is een medisch hulpmiddel voor het behandelen van schaaf-, snij- of brandwonden op bovenarmen, bovenbenen, knieën, schouders, de romp of het hoofd. Het windsel heeft een formaat van 4 m bij 10 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ fixatiewindsel elastisch?
Breng dit fixatiewindsel altijd dakpansgewijs aan. Er moet dus steeds een lichte overlap zijn met de vorige slag. Ook is het belangrijk om van de smalle lichaamsdelen naar de bredere lichaamsdelen toe te werken en het windsel niet te strak aan te trekken, om afknelling te voorkomen. Let ook op dat fixatiewindsel niet gebruikt kan worden voor het aanleggen van een steun- of drukverband.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 4 m x 10 cm (lxb)
Type: Verbandmiddel Aantal: 1 stuks
Soort: Fixatiewindsel
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 0,85 (Inclusief 9% BTW)
( € 0,78 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Heltiq windsel cambric (4 m x 6 cm) SHE00070
vergroten
Omschrijving Dit windsel van HeltiQ is extra stevig en hierdoor geschikt voor het fixeren van kwetsbare gewrichten. Door de weefmethode wordt er een lichte druk uitgeoefend, waardoor dit perfect is voor het verminderen van zwellingen. Ook voor het aanleggen van een steun- of drukverband kunt u dit Cambric windsel gebruiken. Zo is dit windsel geschikt voor kneuzingen, verdraaiingen of verstuikingen én voor wonden met ernstige bloedingen. 

Dit HeltiQ windsel bestaat voor 70% uit viscose en voor 30% uit katoen. Met een formaat van 4 m bij 6 cm is dit geschikt voor letsels op bijvoorbeeld handen, voeten en polsen. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ windsel Cambric?
U kunt het HeltiQ windsel gebruiken voor het aanleggen van een licht steun- of drukverband in het geval van kneuzingen, verdraaiingen of verstuikingen (in combinatie met synthetische watten), bij een ernstige bloeding (in combinatie met vette watten) en voor het vastzetten van een niet-verklevend wondkompres. Bij het aanbrengen van dit windsel is het belangrijk om dakpansgewijs te werken; dus met slagen die elkaar lichtjes overlappen. Ook moet u het windsel stevig aantrekken, maar niet té strak aanbrengen, om afknelling te voorkomen. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 4 m x 6 cm (lxb)
Type: Verbandmiddel Aantal: 1 stuks
Soort: Cambric windsel
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 0,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 0,87 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Heltiq windsel cambric (4 m x 8 cm) SHE00071
vergroten
Omschrijving Gebruik dit windsel van HeltiQ voor het fixeren van kwetsbare gewrichten. Er is namelijk een weefmethode gebruikt die het windsel extra stevig maakt, zodat hiermee een lichte druk wordt uitgeoefend. Hierdoor kunt u dit windsel gebruiken om zwellingen te verminderen, bijvoorbeeld in het geval van kneuzingen, verstuikingen en verdraaiingen.

Dit windsel is daarnaast ook te gebruiken bij ernstige bloedingen, omdat u hiermee ook een steun- of drukverband kunt aanleggen. Het bestaat voor 70% uit viscose en voor 30% uit katoen. Met een formaat van 4 m bij 8 cm is dit geschikt voor letsels op schouders, onderarmen, onderbenen, enkels, ellebogen, de romp of het hoofd. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ windsel Cambric?
Dit HeltiQ windsel kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Hiermee kunt u een licht steun- of drukverband aanbrengen in het geval van kneuzingen, verdraaiingen of verstuikingen (in combinatie met synthetische watten) of bij een ernstige bloeding (in combinatie met vette watten). Ook kunt u dit gebruiken voor het vastzetten van een niet-verklevend wondkompres. Let er bij het aanbrengen op dat u dakpansgewijs werkt en dat de slagen dus lichtjes overlappen, maar ook dat het windsel niet te strak aangetrokken wordt. Dan kunnen er namelijk afknellingen ontstaan. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 4 m x 8 cm (lxb)
Type: Verbandmiddel Aantal: 1 stuks
Soort: Cambric windsel
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 1,19 (Inclusief 9% BTW)
( € 1,09 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Heltiq fixatiewindsel zelfhechtend (4 m x 6 cm) SHE00072
vergroten
Omschrijving Met dit zelfhechtende fixatiewindsel van HeltiQ kunt u een niet-verklevend wondkompres vastzetten zonder dat er een hechtpleister nodig is. Het windsel kleeft enkel aan zichzelf en niet aan de huid, het haar of de kleding, waardoor dit zeer prettig aanvoelt en makkelijk aan te brengen is. Zo is dit zeer geschikt voor het behandelen van snijwonden en schaafwonden. Het fixatiewindsel is een medisch hulpmiddel dat makkelijk aan te brengen is en heeft een formaat van 4 m bij 6 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ fixatiewindsel zelfhechtend?
Bij het aanbrengen van dit fixatiewindsel is het belangrijk dat u dakpansgewijs werkt, dus dat de verschillende lagen steeds licht overlappen. Rol verder voor het aanbrengen 15 cm af. Dit fixatiewindsel is door het elastische materiaal ook op beweeglijke lichaamsdelen aan te brengen.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 4 m x 6 cm (lxb)
Type: Verbandmiddel Aantal: 1 stuks
Soort: Zelfhechtend windsel
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 2,59 (Inclusief 9% BTW)
( € 2,38 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Heltiq fixatiewindsel zelfhechtend (4 m x 8 cm) SHE00073
vergroten
Omschrijving Gebruik dit zelfhechtende fixatiewindsel van HeltiQ om, zonder dat u een hechtpleister of verbandklemmen nodig heeft, een niet-verklevend wondkompres stevig vast te zetten. Dit windsel kleeft namelijk, maar enkel aan zichzelf en niet aan de huid, het haar of de kleding. Hierdoor is het makkelijk aan te brengen én voelt het zeer prettig aan. Gebruik dit medische hulpmiddel voor het behandelen van snijwonden en schaafwonden. Het fixatiewindsel heeft een formaat van 4 m bij 8 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ fixatiewindsel zelfhechtend?
Rol voor het aanbrengen 15 cm van het zelfhechtende fixatiewindsel af en werk vervolgens dakpansgewijs. Dit betekent dat de verschillende lagen steeds licht overlappen. Dit fixatiewindsel is door het elastische materiaal ook op beweeglijke lichaamsdelen aan te brengen.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 4 m x 8 cm (lxb)
Type: Verbandmiddel Aantal: 1 stuks
Soort: Zelfhechtend windsel
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 3,09 (Inclusief 9% BTW)
( € 2,83 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ cohesief verband latexvrij (4 m x 6 cm) SHE00075
vergroten
Omschrijving Dit cohesief verband van HeltiQ kan gebruikt worden voor het aanleggen van een druk- en steunverband of een wonddrukverband, bij verstuikingen, kneuzingen of diepe wonden. Het zelfhechtende verband kleeft enkel aan zichzelf en niet aan de huid, de haren of de kleding, waardoor het gebruik altijd prettig is. 

Dit medisch hulpmiddel is verder latexvrij en door de voedselvreemde blauwe kleur ook te gebruiken in de horeca. Bovendien is het zeer makkelijk om dit aan te brengen. Voor het op maat maken heeft u namelijk geen schaar nodig, maar het verband is gewoon met de hand af te scheuren. Zo kunt u altijd snel handelen in noodsituaties. Ook verwijdering is eenvoudig en pijnloos, en er blijven geen lijmresten achter. Dit cohesief verband heeft een formaat van 4 m bij 6 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ cohesief verband?
Dit cohesief verband is te gebruiken in combinatie met een niet-verklevend wondkompres voor het verbinden van bloedende wonden, of kan los gebruikt worden voor het aanleggen van een steun- of drukverband. Breng het altijd dakpansgewijs aan, dus met verschillende lagen die elkaar licht overlappen. Door het zelfhechtende karakter van het verband heeft u geen extra hulpmiddelen nodig om het vast te zetten. Zorg wel dat u het verband niet te strak aanbrengt, om afknelling te voorkomen. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 4 m x 6 cm (lxb)
Type: Verbandmiddel Aantal: 1 stuks
Soort: Zelfhechtend windsel
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 2,15 (Inclusief 9% BTW)
( € 1,97 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ cohesief verband latexvrij (4 m x 8 cm) SHE00076
vergroten
Omschrijving Met dit cohesief verband van HeltiQ kunt u een druk- en steunverband of een wonddrukverband aanleggen. Dit is dus geschikt voor verstuikingen, verdraaiingen, kneuzingen én diepe wonden. Het medisch hulpmiddel is latexvrij en door de voedselvreemde blauwe kleur ook te gebruiken in de horeca of de voedselindustrie.

Het aanleggen van dit verband is zeer eenvoudig. Het verband is namelijk zelfhechtend, maar kleeft enkel aan zichzelf en niet aan de huid, de haren of de kleding. Bovendien kunt u het verband eenvoudig afscheuren om het op maat te maken en heeft u hiervoor geen schaar nodig. Ook verwijdering is eenvoudig en pijnloos, en er blijven geen lijmresten achter. Dit cohesief verband heeft een formaat van 4 m bij 8 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ cohesief verband?
U kunt dit cohesief verband gebruiken voor het aanleggen van een wonddrukverband (in combinatie met een niet-verklevend wondkompres) of voor het aanleggen van een steun- of drukverband. Het is belangrijk om het verband nooit te strak aan te brengen, om afknelling te voorkomen, en om altijd dakpansgewijs te werken. De verschillende lagen moeten elkaar dus licht overlappen. Het zelfhechtende karakter van het verband zorgt ervoor dat u geen extra hulpmiddelen nodig heeft om het vast te zetten. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 4 m x 8 cm (lxb)
Type: Verbandmiddel Aantal: 1 stuks
Soort: Zelfhechtend windsel
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 2,85 (Inclusief 9% BTW)
( € 2,61 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ steunwindsel ideaal (5 m x 6 cm) SHE00077
vergroten
Omschrijving Dit steunwindsel van HeltiQ kan gebruikt worden voor het aanleggen van een steun- of drukverband. Zo is dit een zeer efficiënt medisch hulpmiddel voor verstuikingen, verrekkingen en blessures aan de spieren of de gewrichten. Ook bij sterk bloedende wonden kan het gebruikt worden voor het verbinden; en doordat er extra druk wordt uitgeoefend wordt het bloeden dan ook verminderd. 

Het steunwindsel is gemaakt van materiaal dat zowel stevig als elastisch is, zodat u dit ook op beweeglijke lichaamsdelen kunt gebruiken. Doordat het steunwindsel altijd goed aansluit en op zijn plaats blijft zitten wordt er hiermee betrouwbare ondersteuning geboden. De gewone doorbloeding wordt zo gestimuleerd. Ook preventief kan dit steunwindsel gebruikt worden, bijvoorbeeld tijdens het sporten of als steun bij spataderen. Het steunwindsel is uitwasbaar (en dus herbruikbaar) en heeft een formaat van 5 meter bij 6 cm.

Hoe gebruikt u het HeltiQ steunwindsel ideaal?
Dit HeltiQ steunwindsel kan gebruikt worden als steun- of (wond)drukverband. Houd er in beide gevallen rekening mee dat u het steunwindsel dakpansgewijs moet aanbrengen, dit is met een lichte overlapping van de verschillende lagen. Breng het verder niet té strak aan om afknelling te voorkomen. Voor het vastzetten heeft u een hechtpleister nodig. Als u het steunwindsel gebruikt om een bloedende wond te verbinden heeft u gerold snelverband nodig. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 5 m x 6 cm (lxb)
Type: Verbandmiddel Aantal: 1 stuks
Soort: Steunwindsel
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 2,50 (Inclusief 9% BTW)
( € 2,29 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ steunwindsel ideaal (5 m x 8 cm) SHE00078
vergroten
Omschrijving Gebruik dit steunwindsel van HeltiQ om een steun- of drukverband aan te leggen bij spieren of gewrichten die verstuikt, verrekt of geblesseerd zijn. Ook kan het gebruikt worden als wonddrukverband bij bloedende wonden, waarbij de extra druk die er uitgeoefend wordt het bloeden vermindert. Zo is dit een efficiënt en veelzijdig medisch hulpmiddel voor verschillende soorten letsel.

Het gebruikte materiaal is stevig en elastisch, sluit altijd goed aan en blijft gegarandeerd goed op zijn plaats zitten. Zo is dit steunwindsel ook geschikt voor beweeglijke lichaamsdelen, wordt hiermee betrouwbare ondersteuning geboden en blijft de gewone doorbloeding gestimuleerd. U kunt dit steunwindsel bovendien ook preventief gebruiken, bijvoorbeeld tijdens het sporten of als steun bij spataderen. Het steunwindsel is uitwasbaar (en dus herbruikbaar) en heeft een formaat van 5 m bij 8 cm.

Hoe gebruikt u het HeltiQ steunwindsel ideaal?
U kunt dit HeltiQ steunwindsel dus gebruiken als steun- of (wond)drukverband. Het is belangrijk om het steunwindsel dakpansgewijs aan te brengen, waarbij u er dus rekening mee moet houden dat er een lichte overlapping is tussen de verschillende lagen. Ook het niet te strak aanbrengen van het materiaal is belangrijk, omdat er anders afknellingen kunnen ontstaan. Voor het vastzetten heeft u een hechtpleister nodig. Als u het steunwindsel gebruikt om een bloedende wond te verbinden heeft u gerold snelverband nodig. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 5 m x 8 cm (lxb)
Type: Verbandmiddel Aantal: 1 stuks
Soort: Steunwindsel
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 3,29 (Inclusief 9% BTW)
( € 3,02 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ steunwindsel ideaal (5 m x 10 cm) SHE00079
vergroten
Omschrijving Last van verstuikte, verrekte of geblesseerde spieren of gewrichten? Of van een sterk bloedende wond? Voor het behandelen hiervan kunt u dit steunwindsel van HeltiQ gebruiken. Hiermee kunt u een steun- of drukverband aanleggen voor betrouwbare ondersteuning en stimulering van de doorbloeding, of een wonddrukverband voor het verminderen van de bloeding. Dit veelzijdige medische hulpmiddel is geschikt voor verschillende soorten letsel.

Dit steunwindsel is gemaakt van stevig en elastisch materiaal. Ook op beweeglijke lichaamsdelen kan het dus aangebracht worden, en het blijft gegarandeerd goed op zijn plaats zitten. Het lubbert niet en biedt altijd de ondersteuning die er nodig is. Ook voor preventief gebruik is dit steunwindsel geschikt; bijvoorbeeld voor tijdens sportactiviteiten of als steun bij spataderen. Het steunwindsel is uitwasbaar (en dus herbruikbaar) en heeft een formaat van 5 m bij 10 cm.

Hoe gebruikt u het HeltiQ steunwindsel ideaal?
Of u dit HeltiQ steunwindsel nu gebruikt als steunverband of als (wond)drukverband, u moet het altijd dakpansgewijs aanbrengen. Dit betekent dat er een lichte overlapping moet zijn tussen de verschillende lagen. Ook is het belangrijk dat u het steunwindsel nooit te strak aanbrengt. Als u dit wel doet kan er namelijk een afknelling ontstaan. Voor het vastzetten heeft u een hechtpleister nodig. Als u het steunwindsel gebruikt om een bloedende wond te verbinden heeft u gerold snelverband nodig. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 5 m x 10 cm (lxb)
Type: Verbandmiddel Aantal: 1 stuks
Soort: Steunwindsel
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 3,59 (Inclusief 9% BTW)
( € 3,29 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ vingerverband zelfhechtend (4 m x 2,5 cm) SHE00080
vergroten
Omschrijving Dit vingerverband HeltiQ is geschikt voor het vastzetten van een gaaskompres op de handen of de tenen, of voor steun bij kneuzingen en verstuikingen. Door het gebruikte materiaal blijft dit zelfhechtende verband ook op een vochtige of vettige huid goed vastzitten. Doordat het bovendien enkel aan zichzelf hecht en niet aan de huid, de kleding of de haren voelt dit altijd zeer prettig aan. 

Door de voedselvreemde blauwe kleur van dit vingerverband kunt u dit ook in de voedselindustrie of de horeca gebruiken. Het materiaal is bovendien latexvrij en zeer elastisch, zodat het ook op beweeglijke lichaamsdelen aan te brengen is. Het vingerverband heeft een formaat van 4 m bij 2,5 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ vingerverband zelfhechtend?
Het aanleggen van dit verband is zeer eenvoudig. Het is namelijk eenvoudig af te scheuren, zonder dat u hierbij een schaar nodig heeft. Vervolgens kunt u het verband het beste dakpansgewijs aanbrengen, dus met slagen die elkaar lichtjes overlappen. Ook is het belangrijk om het niet te strak aan te trekken, om afknelling te voorkomen. Er zijn geen extra hulpmiddelen nodig voor het vastzetten van het verband.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 4 m x 2,5 cm (lxb)
Type: Verbandmiddel Aantal: 1 stuks
Soort: Vingerverband
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 1,60 (Inclusief 9% BTW)
( € 1,47 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ vingerbob (5 stuks) SHE00081
vergroten
Omschrijving Met deze vingerbob van HeltiQ kunt u op snelle en efficiënte wijze een verband of gaaskompres fixeren op de vingers. Zo is dit perfect voor (diepe) snijwonden. De voorgerolde bandage is gemakkelijk in gebruik, omdat u hiervoor geen schaar of hechtpleister nodig heeft. Zo kunt u snel handelen tijdens noodsituaties.

Dit medisch hulpmiddel kan gebruikt worden voor alle maten vingers en biedt betrouwbare bescherming. De verpakking bevat 5 stuks.

Hoe gebruikt u de HeltiQ vingerbob?
Het rolletje moet op de vingertop geplaatst worden en vervolgens volledig ontrold worden. Ook het tweede rolletje moet daarna ontrold worden. Op deze manier fixeert u het verband of het gaaskompres op veilige wijze.
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Vingerbob
Type: Verbandmiddel Aantal: 5 stuks
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 2,39 (Inclusief 9% BTW)
( € 2,19 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ reddingsdeken SHE00082
vergroten
Omschrijving Dit reddingsdeken van HeltiQ kan gebruikt worden voor verschillende EHBO-situaties; namelijk voor onderkoeling én voor oververhitting. Het deken is gemaakt van aluminiumfolie en biedt altijd de juiste bescherming, wat de situatie ook is.

Er is sprake van twee zijdes, voor het verkoelen van het lichaam of juist voor het vasthouden van de lichaamswarmte. Zo is dit in meerdere noodsituaties te gebruiken. Het reddingsdeken is verder compact en licht van gewicht, waardoor dit medisch hulpmiddel eenvoudig mee te nemen is en ook voor onderweg geschikt is. 

Hoe gebruikt u dit HeltiQ reddingsdeken?
Dit reddingsdeken bestaat uit twee zijdes: een zilverkleurige zijde en een goudkleurige zijde. Bij onderkoeling moet de zilverkleurige zijde om het slachtoffer heen gerold worden, zodat de warmte vastgehouden wordt.

Bij oververhitting moet u het reddingsdeken met de goudkleurige zijde boven het slachtoffer houden, om zonlicht te weerkaatsen. Zorg in dit geval ook altijd voor voldoende beschutting en maak eventueel gebruik van een koud/warm kompres.
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Reddingsdeken
Type: Hulpmiddel Afmetingen: 210 x 160 cm (lxb)
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 3,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 3,26 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ mitella driekante doek SHE00083
vergroten
Omschrijving Last van een blessure aan uw arm, pols, schouder, sleutelbeen of hals? Met deze mitella van HeltiQ kunt u voor steun en rust zorgen. Afhankelijk van de blessure kunt u deze driekante doek opvouwen tot een mitella of een brede das. Zo is dit medisch hulpmiddel veelzijdig inzetbaar, ook bij botbreuken. De doek heeft een formaat van 96 bij 96 bij 136 cm.

Hoe gebruikt u de HeltiQ mitella driekante doek?
De doek moet aan de hand van de toepassing opgevouwen worden tot een mitella of een smalle das. Als er sprake is van een blessure of breuk van de onderarm, de pols of de hand kunt u de doek vouwen tot een mitella.

Heeft u last van een blessure of breuk van de elleboog, de bovenarm, het sleutelbeen of de schouder? Dan dient u de doek te vouwen tot een smalle das. Lees de gebruiksaanwijzing om te zien hoe dit moet. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 136 x 96 x 96 cm (lxbxh)
Type: Hulpmiddel Aantal: 1 stuks
Soort: Mitella
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 1,65 (Inclusief 21% BTW)
( € 1,36 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ brandwondenkompres (10 x 10 cm) SHE00084
vergroten
Omschrijving Dit brandwondenkompres van HeltiQ is geschikt voor directe verkoeling van eerste-, tweede- en derdegraadsbrandwonden. Gebruik dit kompres in de beginfase van de wond, als er geen water aanwezig is op de locatie of als het lastig is om met water te koelen. Ook als aanvulling op waterverkoeling kan dit gebruikt worden.

Door de geïmpregneerde hydrogel (90% water, desinfecterende Tea Tree olie en gelvormende ingrediënten) wordt effectieve en volwaardige verkoeling gerealiseerd. De hitte wordt door deze gel uit de huid getrokken en afgegeven aan de omgeving, zodat het weefsel niet verder kan beschadigen. Ook schadelijke bacteriën worden op deze manier verwijderd, zodat de kans op infecties verkleind wordt. Dit brandwondenkompres hecht niet aan de huid en zorgt voor continue verkoeling. Het kompres heeft een formaat van 10 bij 10 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ brandwondenkompres?
Dit brandwondenkompres is een steriel medisch hulpmiddel. Om de steriele werking te behouden dient u het vanuit de verpakking direct op de wond te plaatsen. De resterende gel uit het zakje moet vervolgens over het kompres heen gegoten worden. U kunt het kompres fixeren met fixatiewindsel of een hechtpleister. U mag het minimaal 30-45 minuten en maximaal 3 uur laten zitten.

Let op: Dit kompres mag niet gebruikt worden als de verpakking beschadigd is of als het kompres droog aanvoelt, en is enkel geschikt voor eenmalig gebruik. Zorg er verder bij chemische brandwonden voor dat u de chemicaliën eerst verwijdert of neutraliseert en raadpleeg bij grotere wonden altijd een arts.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 10 x 10 cm (lxb)
Type: Brandwonden verzorging Aantal: 1 stuks
Soort: Brandwonden kompres
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 4,39 (Inclusief 21% BTW)
( € 3,63 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ brandwondenpleister (5 stuks) SHE00085
vergroten
Omschrijving Deze brandwondenpleisters van HeltiQ zijn te gebruiken voor het behandelen van kleine brandwonden. In het wondkussen is namelijk hydrogel geïmpregneerd, zodat de wond hiermee wordt afgekoeld en vochtig wordt gehouden. Op deze manier wordt de pijn verlicht, de wondgenezing versneld en het risico op littekenvorming verkleind.

De brandwondenpleisters zorgen verder voor bescherming tegen invloeden van buitenaf, bijvoorbeeld tegen bacteriën, vuil en infecties. Ook zijn ze waterbestendig, verkleven ze niet aan de wond en zorgen ze, door hun goed-ademende eigenschappen, voor goede ventilatie. Zo is dit medisch hulpmiddel perfect voor kleinere brandwonden, bij volwassenen en kinderen. De verpakking bevat 3 kleine pleisters (68 bij 28 mm) en 2 grote pleisters (68 bij 43 mm), per stuk steriel verpakt.

Hoe gebruikt u de HeltiQ brandwondenpleisters?
De pleisters moeten uit de verpakking direct op de huid aangebracht worden om de steriele werking te behouden. Verwijder de verschillende beschermfolies en druk goed aan. Verder dienen de pleisters op een droge en koele plek bewaard te worden en zijn ze geschikt voor eenmalig gebruik.
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Brandwondenpleister
Type: Brandwonden verzorging Aantal: 5 stuks
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 4,09 (Inclusief 21% BTW)
( € 3,38 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ brandwondengel (118 ml) SHE00086
vergroten
Omschrijving Last van een eerste of tweedegraads brandwond? Met deze brandwondengel van HeltiQ zorgt u voor verkoeling en verlichting van de pijn. De hydrogel onttrekt de warmte uit de wond, waardoor dit gelijk voor een verkoelend gevoel zorgt. Hierdoor kunt u dit direct gebruiken na aanraking met vuur, stoom of andere warmtebronnen, bijvoorbeeld als er geen water aanwezig is op de locatie. Ook bij zonnebrandwonden of schaafwonden is deze gel te gebruiken.

Door de hydraterende werking wordt de huid niet alleen verkoeld, maar voelt het ook direct soepel aan. De wondgenezing wordt dan ook versneld door gebruik van dit medisch hulpmiddel. De brandenwondengel is te gebruiken door kinderen vanaf 6 maanden en volwassenen. De verpakking heeft een inhoud van 118 ml. 

Hoe gebruikt u de HeltiQ brandenwondengel?
De gel moet in een royale hoeveelheid op de verbrande plek aangebracht worden, maar mag niet worden ingewreven. Laat minstens 30 tot 50 minuten inwerken en herhaal indien nodig. Let op dat u in het geval van chemische brandwonden eerst de chemicaliën moet verwijderen of neutraliseren. Bij grotere wonden raden we bovendien aan om een arts te raadplegen. Bewaar de gel tot slot op kamertemperatuur. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Brandwondengel
Type: Brandwonden verzorging Capaciteit: 118 ml
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 10,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 9,05 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ bloedstop spray (50 ml) SHE00088
vergroten
Omschrijving Met deze bloedstop spray van HeltiQ zorgt u ervoor dat snijwonden, schaafwonden en schrammen snel stoppen met bloeden. In deze spray zit namelijk een poeder waarmee er een dun laagje op de wond gelegd wordt. Hiermee worden bloed en wondvocht geabsorbeerd, maar wordt er ook gezorgd dat de wond in de toekomst minder snel gaat bloeden. U beschermt de wond hiermee bovendien tegen invloeden van buitenaf.

Dit medisch hulpmiddel is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. Zowel thuis als onderweg kunt u dit gebruiken om snel en op effectieve wijze bloedende wonden te behandelen. De verpakking bevat 50 ml. 

Hoe gebruikt u de HeltiQ bloedstop spray?
Zorg ervoor dat u de wond voor gebruik van de bloedstop spray eerst reinigt, bijvoorbeeld met een wondreinigingsdoekje. Breng de spray vervolgens vanaf een afstand van minstens 15 cm aan op de wond. Houdt het bloeden aan? Raadpleeg dan een arts.

Let op: Zorg dat u deze spray nooit in de richting van een vlam of gloeiend voorwerp spuit, vermijd contact met de ogen, mond en slijmvliezen en gebruik alleen voor uitwendig gebruik. De spray moet verder bewaard worden op een koele en droge locatie. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Bloedstop spray
Type: Bloedstelping Capaciteit: 50 ml
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 7,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 6,57 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ koud warm kompres (small) SHE00089
vergroten
Omschrijving Last van een kneuzing, verstuiking, ernstige spierpijn of andersoortige blessure? Gebruik dan dit koud/warm kompres van HeltiQ. Hiermee gaat u voor natuurlijke pijnverlichting en vermindering van zwellingen, en dit allemaal op basis van koude- of warmtetherapie. Het kompres is dus op twee manieren te gebruiken. Zo is dit een veelzijdig medisch hulpmiddel. De verpakking bevat één herbruikbaar kompres in de maat small (10 bij 12 cm). 

Hoe gebruikt u het HeltiQ koud/warm kompres small?
Voor het toepassen van een koud kompres dient u dit product minstens 2 uur in de vriezer te leggen. Gebruik de bijgeleverde hoes of een dunne doek om het kompres in te stoppen en leg dit voor ongeveer 20 minuten op het te behandelen lichaamsdeel. Koudetherapie kan gebruikt worden voor onder meer kneuzingen, verrekkingen, bloeduitstortingen, hoofdpijn, kiespijn, insectensteken en zwellingen.

Voor het toepassen van een warm kompres moet u de gel gelijkmatig verdelen en het kompres vervolgens opwarmen in een pan water of de magnetron. Gebruik ook hierbij de bijgeleverde hoes of een dunne doek en behandel voor ca. 20 minuten. Warmtetherapie kan gebruikt worden voor onder meer spierpijn, gewrichtspijn, buikkrampen, menstruatiepijn en nekklachten.

Let op: Dit koud/warm kompres moet bewaard worden op kamertemperatuur. Zorg er verder voor dat u dit nooit direct op de huid aanbrengt om bevriezing of verbranding te voorkomen. Gebruik het kompres niet bij een verstoorde bloedsomloop en raadpleeg in het geval van hart- of vaatziektes of diabetes altijd eerst een arts. Gebruik tot slot niet als het kompres beschadigd is geraakt. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 12 x 10 cm (lxb)
Type: Koud/warm hulp Aantal: 1 stuks
Soort: Koud warm kompres
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 2,15 (Inclusief 9% BTW)
( € 1,97 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ koud warm kompres (large) SHE00090
vergroten
Omschrijving Met dit koud/warm kompres van HeltiQ kunt u verschillende blessures en pijnklachten verlichten en behandelen. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van pijnverlichting op basis van koude- of warmtetherapie. Zo is dit medisch hulpmiddel veelzijdig inzetbaar voor verschillende soorten letsels, bijvoorbeeld voor zwellingen, kneuzingen, hoofdpijn, spierpijn en kiespijn. De verpakking bevat één herbruikbaar kompres in de maat large (12 bij 29 cm). 

Hoe gebruikt u het HeltiQ koud/warm kompres large?
U kunt dit HeltiQ koud/warm kompres gebruiken voor koudetherapie, bijvoorbeeld in het geval van kneuzingen, verrekkingen, bloeduitstortingen, koorts, hoofdpijn en meer. Om dit te doen moet het kompres minstens 2 uur in de vriezer gestopt worden. Vervolgens legt u het voor ongeveer 20 minuten op het geblesseerde lichaamsdeel. 

Dit kompres is ook te gebruiken voor warmtetherapie, bijvoorbeeld in het geval van spierpijn, nek- en rugklachten, buikkrampen, menstruatiepijn en meer. Om dit te doen moet u het kompres opwarmen in een pan water of in de magnetron. Vervolgens legt u het voor ongeveer 20 minuten op het geblesseerde lichaamsdeel. 

Let op: Dit koud/warm kompres moet bewaard worden op kamertemperatuur. Zorg er verder voor dat u dit nooit direct op de huid aanbrengt om bevriezing of verbranding te voorkomen, maar gebruik de meegeleverde beschermhoes of een dunne doek. Gebruik het kompres niet bij een verstoorde bloedsomloop en raadpleeg in het geval van hart- of vaatziektes of diabetes altijd eerst een arts. Gebruik tot slot niet als het kompres beschadigd is geraakt.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 12 x 29 cm (lxb)
Type: Koud/warm hulp Aantal: 1 stuks
Soort: Koud warm kompres
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 3,75 (Inclusief 9% BTW)
( € 3,44 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ koud en warm kompres combi (2 stuks) SHE00091
vergroten
Omschrijving In deze combiverpakking van HeltiQ vindt u zowel een warm als een koud kompres, voor natuurlijke pijnverlichting op basis van koude- of warmtetherapie. Zo kunt u met deze medische hulpmiddelen diverse blessures en letsels behandelen, bijvoorbeeld nek- en rugklachten, migraine, kneuzingen, verstuikingen en menstruatiepijn. 

Zowel met het warme als met het koude kompres wordt dus gezorgd voor effectieve pijnverlichting. Vaak wordt ook de vorming van zwellingen hiermee voorkomen. De verpakking bevat een herbruikbaar koud kompres (blauw, 12 bij 29 cm), een herbruikbaar warm kompres (rood, 12 bij 29 cm) en een beschermhoes. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ koud/warm kompres combi?
De twee kompressen worden allebei op een andere manier gebruikt. Het koude kompres moet verkoeld worden in het vriesvak (voor minstens 2 uur), terwijl het warme kompres moet worden opgewarmd in een pannetje water of in de magnetron. Bij beide kompressen moet u de meegeleverde beschermhoes of een dunne doek gebruiken. Leg het kompres voor ca. 20 minuten op de te behandelen plek voor de beste werking.

Let op: Deze kompressen moeten bewaard worden op kamertemperatuur. Zorg er verder voor dat u ze nooit direct op de huid aanbrengt om bevriezing of verbranding te voorkomen. Gebruik niet bij een verstoorde bloedsomloop en raadpleeg in het geval van hart- of vaatziektes of diabetes altijd eerst een arts. Gebruik ook niet als de kompressen beschadigd zijn geraakt.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 12 x 29 cm (lxb)
Type: Koud/warm hulp Aantal: 2 stuks
Soort: Koud warm kompres
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 8,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 8,21 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ koud kompres instant SHE00092
vergroten
Omschrijving Gebruik dit instant koud kompres van HeltiQ om gelijk de pijn te kunnen verlichten. Het kompres hoeft namelijk niet vooraf in de vriezer gestopt te worden, maar wordt na het indrukken direct ijskoud. Zo kunt u dit gebruiken als snelle en effectieve pijnverlichting, bijvoorbeeld in het geval van sportblessures, verstuikingen, verrekkingen, kneuzingen, bloeduitstortingen, migraine en zwellingen. 

Dit medisch hulpmiddel werkt op basis van koudetherapie en is zeer effectief. Het kompres is geschikt voor eenmalig gebruik en moet na de behandeling direct weggegooid worden.

Hoe gebruikt u het HeltiQ koud kompres instant?
Het koude kompres van HeltiQ is te activeren door dit met twee duimen in te drukken. Door goed te schudden wordt het gehele kompres koud. Leg een dunne doek tussen de huid en het kompres om bevriezing te voorkomen.

Let op: Het kompres moet voor gebruik in een koele en droge ruimte bewaard worden en mag niet gebruikt worden als er sprake is van een verstoorde bloedsomloop en/of huidongevoeligheid. Breng dit ook niet aan op open wonden en gebruik niet als het kompres beschadigd is. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Koud kompres
Type: Warm/koud hulp Aantal: 1 stuks
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 1,79 (Inclusief 9% BTW)
( € 1,64 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ koelspray (200 ml) SHE00093
vergroten
Omschrijving Last van een sportblessure en behoefte aan directe pijnverlichting of vermindering van de zwelling? Gebruik dan deze HeltiQ koelspray. Door middel van koudetherapie wordt de huid verkoeld en de pijn gelijk na insprayen verlicht. Perfect voor in de sporttas en ideaal voor onderweg.

Dit medisch hulpmiddel kan voor verschillende problemen gebruikt worden; niet alleen voor sportblessures, maar ook voor verrekkingen, kneuzingen, spierpijn, verstuikingen, zwellingen en insectenbeten of -steken. De verpakking heeft een inhoud van 200 ml.

Hoe gebruikt u de HeltiQ koelspray?
Breng de spray op minimaal 20 cm afstand aan op de te behandelen plek, net zolang totdat er een fijn poeder vrijkomt. Maak bewegingen van links naar rechts om bevriezing te voorkomen en gebruik niet op open wonden. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Koelspray
Type: Koud/warm hulp Capaciteit: 200 ml
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 6,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 5,37 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ oog en wond spray (100 ml) SHE00095
vergroten
Omschrijving Deze wond- en oogspray van HeltiQ kan gebruikt worden om vuil of (chemische) stoffen uit wonden en ogen te spoelen. Ga hiermee voor een pijnloze en effectieve reiniging, ook als er geen water in de buurt is. Omdat u hierbij de wond of het oog niet hoeft aan te raken is dit ook nog eens zeer hygiënisch. 

Door de fijne niet-prikkende nevel worden alle lichaamsvreemde stoffen dus verwijderd, waardoor irritaties verminderd worden en het wondgenezingsproces wordt versneld. Dit medisch hulpmiddel kan door mensen van alle leeftijden gebruikt worden, en is dus ook geschikt voor baby's en kinderen. De steriele kant-en-klare spuitfles heeft een inhoud van 100 ml. 

Hoe werkt de HeltiQ oog en wond spray?
Deze 2-in-1 spray kan vanuit iedere hoek toegepast worden en is dus zeer makkelijk in gebruik. U dient dit op te sprayen op een afstand van 10 tot 15 cm. Gebruik altijd een ruime hoeveelheid. Houd de spray verder verwijderd van warmte, hete oppervlakken en andere (sterke) warmtebronnen en houd het buiten bereik van kinderen. Ook na gebruik blijft de spray steriel. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Oog-en wondspray
Type: Wond en huidreiniging Capaciteit: 100 ml
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 9,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 8,22 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ wondreinigingsdoekjes (10 stuks) SHE00096
vergroten
Omschrijving Last van kleine wonden, zoals snij- of schaafwonden? Zorg dan dat u deze goed reinigt voordat u een pleister gebruikt. Hiervoor kunt u deze wondreinigingsdoekjes van HeltiQ gebruiken. Hiermee worden vervuilingen op effectieve wijze verwijderd. De doekjes prikken niet en zijn eenvoudig in gebruik. De verpakking bevat 10 doekjes, per stuk steriel verpakt.

Hoe gebruikt u de HeltiQ wondreinigingsdoekjes?
Dit product is een medisch hulpmiddel. De doekjes moeten koel en droog bewaard worden en hebben een steriele werking, tenzij de verpakking geopend of beschadigd is. Reinig hiermee de wond en dep deze vervolgens droog met een gaaskompres. Hierna kunt u de wond afdekken met een pleister
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Wondreinigingsdoekjes
Type: Wond en huidreiniging Aantal: 10 stuks
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 2,89 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,39 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ alcohol 70% (120 ml) SHE00097
vergroten
Omschrijving Deze reinigingsalcohol van HeltiQ kan gebruikt worden om EHBO-instrumenten schoon te maken. Gebruik dit in combinatie met een gaaskompres of met verbandwatten. Door de 70% gedenatureerde alcohol worden instrumenten als een pincet of een thermometer grondig en effectief gereinigd. U kunt dit product ook gebruiken om parfum-, lijm- of viltstiftvlekken te verwijderen. De verpakking bevat 120 ml.

Hoe gebruikt u HeltiQ alcohol 70%?
Deze alcohol moet dus gebruikt worden in combinatie met een gaaskompres of verbandwatten. Let op dat deze alcohol in een koele en droge ruimte bewaard moet worden. De alcohol is niet geschikt voor inwendig gebruik en mag dus ook niet geconsumeerd worden. Voorkom ook contact met de ogen en houd buiten het bereik van kinderen. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Alcohol
Type: Wond en huidreiniging Capaciteit: 120 ml
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 1,99 (Inclusief 21% BTW)
( € 1,64 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ wondpleister (1 m x 6 cm) SHE00098
vergroten
Omschrijving Deze wondpleisterstrip van HeltiQ is te gebruiken voor het afdekken en het beschermen van kleine schaaf- en snijwonden. Het sterke materiaal is zeer luchtdoorlatend, waardoor de pleisters niet snel aan de wond zullen hechten. Zo voelt het gebruik hiervan nooit onprettig aan. Bovendien zijn de pleisters extra elastisch, waardoor u ze ook voor beweeglijke lichaamsdelen kunt gebruiken.

Hoe gebruikt u de HeltiQ wondpleister?
Deze strip van 1 meter lang en 6 cm breed is zelf op maat te knippen, zodat u deze geschikt kunt maken voor verschillende soorten verwondingen. Reinig de wond voor gebruik met een reinigingsdoekje of een wondontsmettingsmiddel en droog met een gaaskompres. Het is verder belangrijk om deze pleister dagelijks te vervangen en om de verpakking te bewaren op een koele en droge plek. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Wondgenezing
Type: Pleister Afmetingen: 1 m x 6 cm (lxb)
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 1,59 (Inclusief 9% BTW)
( € 1,46 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ pleisters strips (18 stuks) SHE00099
vergroten
Omschrijving Last van kleine wondjes? Gebruik dan deze pleisterstrips van HeltiQ. In deze set zitten pleisters in drie maten, voor wondjes van verschillende groottes. De pleisters zijn gemaakt van stevig materiaal, dat elastisch, waterafstotend en luchtdoorlatend is. Hierdoor hechten ze zich niet aan de wond en voelt het gebruik hiervan nooit onprettig aan.

De verpakking bevat 18 pleisters, van 76 bij 38 mm (6 stuks), 72 bij 19 mm (6 stuks) en 72 bij 25 mm (6 stuks). Alle pleisters zijn per stuk verpakt en direct klaar voor gebruik.

Hoe gebruikt u de HeltiQ pleisterstrips?
Voordat u deze pleisterstrips gaat gebruiken raden we u aan om de wond goed te reinigen met een wondontsmettingsmiddel en te drogen met een gaaskompres. Pak dan het juiste formaat voor de specifieke wond en plak de pleister op. Dagelijkse vervanging is nodig voor het behouden van een goede werking. De pleisters moeten verder koel en droog bewaard worden.
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Strips
Type: Pleister Aantal: 18 stuks
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 1,65 (Inclusief 9% BTW)
( € 1,51 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ vingerpleisters textiel (18 x 2 cm, 100 stuks) SHE00100
vergroten
Omschrijving Dek wondjes op de vingers af met deze lange vingerpleisters van HeltiQ. Door de combinatie van een lange en een korte kleefzijde blijven deze pleisters altijd goed en stevig vastzitten, ook als u gewoon uw dagelijkse bezigheden uitvoert. Zo blijft u altijd beschermd. Het elastische materiaal (textiel) is daarnaast perfect voor beweeglijke lichaamsdelen als de vingers. De verpakking bevat 100 vingerpleisters van 18 bij 2 cm. 

Hoe gebruikt u de HeltiQ vingerpleisters textiel?
We raden u aan om de wond voor gebruik goed te reinigen met een wondontsmettingsmiddel en te drogen met een gaaskompres. Bevestig vervolgens de vingerpleisters: allereerst de korte zijde, en vervolgens wikkelt u de lange zijde om uw vinger. De pleisters dienen dagelijks vervangen te worden. Bewaar verder op een koele en droge plek.
Specificaties
Merk: HeltiQ Kleur: Blauw
Type: Pleister Afmetingen: 18 x 2 cm (lxb)
Soort: Detecteerbaar Materiaal: Textiel
Geschikt voor: Vingers Aantal: 100 stuks
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 7,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 7,29 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ eilandpleister small (7,5 x 5 cm, 8 stuks) SHE00101
vergroten
Omschrijving Deze eilandpleisters van HeltiQ zijn te gebruiken voor grotere schaaf- en snijwonden, gehechte wonden of operatieve wonden. De steriele pleisters dekken dit soort wonden op betrouwbare wijze af en bieden op deze manier bescherming tegen vuil, bacteriën en vocht.

Het grote wondkussen hecht zich niet aan de wond en het materiaal is zeer elastisch, waardoor het gebruik hiervan niet onprettig aanvoelt. Ook op beweeglijke lichaamsdelen als knieën en ellebogen kunt u deze pleisters daarom gebruiken. Het materiaal is verder hypoallergeen, zodat er niet gauw allergische reacties ontstaan. Hierdoor kunt u de pleisters op veilige wijze gebruiken voor zowel kinderen als volwassenen. In de verpakking zitten 8 pleisters, steriel per stuk verpakt, met een formaat van 7,5 bij 5 cm. 

Hoe gebruikt u de HeltiQ eilandpleisters small?
Verwijder de beschermlaag en breng de folie aan op de huid. Door stevig aan te drukken kunt u zorgen dat de kleeflaag goed aan de huid hecht. Door deze speciale kleeflaag is ook het verwijderen van de eilandpleisters niet pijnlijk. Bewaar de pleisters tot slot op een koele en droge plek. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 7,5 x 5 cm (lxb)
Type: Eilandpleister Aantal: 8 stuks
Soort: Normaal
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 2,69 (Inclusief 9% BTW)
( € 2,47 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ eilandpleister medium (8 x 10 cm, 5 stuks) SHE00102
vergroten
Omschrijving Heeft u last van een grote schaaf- of snijwond, een gehechte wond of een operatieve wond? Maak dan gebruik van deze eilandpleisters van HeltiQ. Deze grote pleisters bieden een betrouwbare bescherming tegen vuil, bacteriën en vocht. Door het elastische materiaal zijn ze bovendien ook op beweeglijke lichaamsdelen, zoals de knieën en de ellebogen, te gebruiken.

De steriele eilandpleisters zijn voorzien van een groot wondkussen dat zich niet aan de wond hecht. Het gebruikte materiaal is verder hypoallergeen, zodat er hiermee niet gauw allergische reacties zullen ontstaan. Dit zorgt ervoor dat de pleisters op veilige wijze te gebruiken zijn door kinderen én volwassen. In de verpakking zitten 5 pleisters, steriel per stuk verpakt, met een formaat van 8 bij 10 cm. 

Hoe gebruikt u de HeltiQ eilandpleisters medium?
Deze pleisters zijn aan te brengen nadat de beschermlaag verwijderd is. Zorg dat u ze stevig aandrukt, zodat de kleeflaag zich goed aan de huid kan hechten. Door de speciale kleeflaag is ook het verwijderen van de eilandpleisters niet pijnlijk. Bewaar de pleisters verder op een koele en droge plek. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 8 x 10 cm (lxb)
Type: Eilandpleister Aantal: 5 stuks
Soort: Normaal
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 2,99 (Inclusief 9% BTW)
( € 2,74 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ eilandpleister large (8 x 15 cm, 5 stuks) SHE00103
vergroten
Omschrijving Met deze eilandpleisters van HeltiQ kunt u grote schaaf- en snijwonden, gehechte wonden én operatieve wonden bedekken en zo beschermen tegen bacteriën, vuil en vocht. Door de sterke pleisters zullen er minder gauw infecties ontstaan. De pleisters zijn bovendien gemaakt van elastisch materiaal, waardoor ze ook op beweeglijke lichaamsdelen als de knie of de elleboog te gebruiken zijn. 

Doordat deze steriele eilandpleisters voorzien zijn van een groot wondkussen en een speciale bovenlaag hechten ze zich niet aan de wond en voelt dit nooit onprettig aan. Het gebruikte materiaal is verder hypoallergeen, zodat er hiermee niet gauw allergische reacties ontstaan. Hierdoor zijn de pleisters geschikt voor kinderen en volwassen. De verpakking bevat 5 pleisters, steriel per stuk verpakt, met een formaat van 8 bij 15 cm. 

Hoe gebruikt u de HeltiQ eilandpleisters large?
Verwijder de beschermlaag en breng de pleister aan op de gewenste plek. Door stevig aan te drukken hecht de kleeflaag zich goed aan de huid. Ook het verwijderen van de pleisters is hierdoor niet pijnlijk. Bewaar de pleisters verder op een koele en droge plek. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 8 x 15 cm (lxb)
Type: Eilandpleister Aantal: 5 stuks
Soort: Normaal
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 5,19 (Inclusief 9% BTW)
( € 4,76 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ eilandpleister watervast (9 x 10 cm, 4 stuks) SHE00104
vergroten
Omschrijving Bescherm uw (middel)grote wonden ook onder de douche met deze watervaste eilandpleisters van HeltiQ. De zeer dunne, transparante kleefrand voorkomt dat er water bij de snijwond, schaafwond, gehechte wond of operatieve wond kan komen, zodat dit zeer betrouwbaar en veilig is.

Daarnaast zijn deze steriele eilandpleisters voorzien van een wondkussen dat zich niet aan de wond hecht. Het elastische materiaal maakt dat dit zeer prettig aanvoelt en ook op beweeglijke lichaamsdelen te gebruiken is. De pleisters zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. De verpakking bevat 4 pleisters, steriel per stuk verpakt, met een formaat van 9 bij 10 cm. 

Hoe gebruikt u de HeltiQ eilandpleisters watervast?
Verwijder de papieren beschermlaag en breng de pleister aan op de gewenste plek. Door stevig aan te drukken hecht de kleeflaag zich goed aan de huid. Ook het verwijderen van de pleisters is hierdoor niet pijnlijk. Zorg ervoor dat u deze watervaste eilandpleister na het douchen direct vervangt door een normale eilandpleister.

Bewaar de pleisters verder op een koele en droge plek. Om de steriele werking te behouden moet u de pleister tot slot na het openen van de verpakking direct op de huid plaatsen. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 9 x 10 cm (lxb)
Type: Eilandpleister Aantal: 4 stuks
Soort: Waterbestendig
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 3,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 3,62 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ pleisters detecteerbaar (26 stuks) SHE00105
vergroten
Omschrijving Deze detecteerbare pleisters van HeltiQ zijn zeer geschikt voor werkomgevingen waar strenge HACCP-regels gelden. De voedselvreemde blauwe kleur en het traceerbare materiaal zorgen ervoor dat deze pleisters ook in de horeca en de voedselindustrie goed te gebruiken zijn.

Met deze blauwe pleisters dekt u snijwonden en schaafwonden op een betrouwbare en hygiënische wijze af. Het waterdichte materiaal zorgt bovendien voor de perfecte bescherming. In de verpakking zitten 26 pleisters, in 4 verschillende formaten.

Hoe gebruikt u de HeltiQ pleisters detecteerbaar?
Aan de hand van de soort en de grootte van de wond kiest u een geschikt formaat pleister. Indien nodig kunt u de wond van tevoren reinigen met wondontsmettingsmiddel of wondreinigingsdoekje. Verwijder vervolgens de folie en breng de pleister aan op de gewenste plek. De pleisters moeten koel en droog bewaard worden.
Specificaties
Merk: HeltiQ Geschikt voor: Vingers
Type: Pleister Kleur: Blauw
Soort: Detecteerbaar Aantal: 25 stuks
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 8,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 8,21 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ vingerpleisters detecteerbaar (12 x 2 cm, 100 stuks) SHE00106
vergroten
Omschrijving Verwondingen op de vingers? Gebruik dan deze detecteerbare vingerpleisters van HeltiQ. Doordat deze blauwe pleisters een lange kleefzijde en een korte kleefzijde combineren kunt u ze op een extra betrouwbare wijze bevestigen. Het elastische materiaal maakt dat ze bovendien meebewegen als u uw vingers beweegt, waardoor dit altijd zeer comfortabel aanvoelt.

Deze pleisters zijn voorzien van een voedselvreemde blauwe kleur en zijn ook door metaaldectoren signaleerbaar, waardoor ze geschikt zijn voor werkomgevingen waar strenge HACCP-regels gelden, bijvoorbeeld in de horeca of de voedselindustrie. Deze verpakking bevat 100 vingerpleisters van 12 bij 2 cm. 

Hoe gebruikt u de HeltiQ vingerpleisters detecteerbaar?
Reinig de wond voor gebruik met een wondontsmettingsmiddel of wondreinigingsdoekje. Vervolgens kunt u het wondkussen op de wond leggen en de korte zijde aan de vinger vastplakken. De lange zijde wikkelt u hier meerdere malen omheen. Dagelijkse vervanging is nodig om de juiste werking te behouden. Bewaar de pleisters verder op een koele en droge plek.
Specificaties
Merk: HeltiQ Kleur: Blauw
Type: Pleister Afmetingen: 12 x 2 cm (lxb)
Soort: Detecteerbaar Materiaal: Polyethyleen
Geschikt voor: Vingers Aantal: 100 stuks
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 7,79 (Inclusief 9% BTW)
( € 7,15 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ vingerpleisters detecteerbaar (18 x 2 cm, 100 stuks) SHE00107
vergroten
Omschrijving Gebruik deze detecteerbare vingerpleisters van HeltiQ voor snij- en schaafwondjes op de vingers. De pleisters zijn te gebruiken in HACCP-werkomgevingen; ze zijn namelijk voorzien van een voedselvreemde blauwe kleur en bevatten een metalen strip, waardoor ze gesignaleerd kunnen worden door metaaldetectoren. 

Verder zijn deze vingerpleisters voorzien van een korte en lange kleefzijde. Hierdoor kunt u ze op een zeer betrouwbare wijze vastplakken aan de vingers. Het elastische materiaal zorgt er bovendien voor dat de blauwe pleisters zich aanpassen aan uw bewegingen, waardoor het gebruik hiervan zeer geschikt is voor de beweeglijke vingers. Deze verpakking bevat 100 vingerpleisters van 18 bij 2 cm. 

Hoe gebruikt u de HeltiQ vingerpleisters detecteerbaar?
We raden u aan om de wond voor gebruik goed te reinigen met een wondontsmettingsmiddel of wondreinigingsdoekje. Leg vervolgens het wondkussen op de wond en plak de korte kleefzijde aan de vinger. U kunt de lange zijde hier dan meerdere malen omheen wikkelen. Dagelijkse vervanging is nodig om de juiste werking te behouden. Bewaar de blauwe pleisters verder op een koele en droge plek.
Specificaties
Merk: HeltiQ Kleur: Blauw
Type: Pleister Afmetingen: 18 x 2 cm (lxb)
Soort: Detecteerbaar Materiaal: Polyethyleen
Geschikt voor: Vingers Aantal: 100 stuks
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 8,50 (Inclusief 9% BTW)
( € 7,80 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ vingerpleisters detecteerbaar textiel (12 x 2 cm, 100 stuks) SHE00108
vergroten
Omschrijving Deze detecteerbare vingerpleisters van HeltiQ kunnen gebruikt worden in HACCP-werkomgevingen, zijn gemaakt van zeer elastisch textiel en hebben een voedselvreemde blauwe kleur. In combinatie met de door metaaldetectoren herkenbare metalen strip zorgt dit voor een extra veilige en hygiënische bescherming, perfect voor in de horeca of de voedselindustrie.

Doordat deze blauwe pleisters verder voorzien zijn van een lange en een korte kleefzijde kunt u ze op een extra betrouwbare manier vastplakken aan de vingers, en het elastische materiaal zorgt ervoor dat alle bezigheden zonder problemen uitgevoerd kunnen blijven worden. Deze verpakking bevat 100 vingerpleisters van 12 bij 2 cm. 

Hoe gebruikt u de HeltiQ vingerpleisters detecteerbaar textiel?
Zorg dat u de wond voor het aanbrengen van de pleister goed reinigt, bijvoorbeeld met een wondontsmettingsmiddel of wondreinigingsdoekje. Leg vervolgens het wondkussen op de wond en plak de korte kleefzijde aan de vinger. Daarna kunt u de lange zijde meerdere malen om de vinger heen wikkelen. Let er verder op dat dagelijkse vervanging nodig is om de juiste werking te behouden en bewaar de blauwe pleisters op een koele en droge plek.
Specificaties
Merk: HeltiQ Kleur: Blauw
Type: Pleister Afmetingen: 12 x 2 cm (lxb)
Soort: Detecteerbaar Materiaal: Textiel
Geschikt voor: Vingers Aantal: 100 stuks
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 8,75 (Inclusief 9% BTW)
( € 8,03 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ vingerpleisters detecteerbaar textiel (18 x 2 cm, 100 stuks) SHE00109
vergroten
Omschrijving Op zoek naar vingerpleisters voor werkomgevingen waarin strenge HACCP-regels gelden? Bekijk dan deze detecteerbare vingerpleisters van HeltiQ, gemaakt van textiel. Deze blauwe pleisters kenmerken zich door hun extra elastische materiaal, waardoor ze zich aanpassen aan uw bewegingen en nooit in de weg zitten. Door hun lange én korte kleefzijde zijn ze op betrouwbare wijze te bevestigen aan de vingers.

Verder zijn deze pleisters voorzien van een voedselvreemde blauwe kleur en hebben ze een geïntegreerde metalen strip, die door metaaldetectoren herkenbaar is. Zo is het gebruik hiervan zeer veilig en hygiënisch, en zijn deze pleisters geschikt voor de horeca of de voedselindustrie. Deze verpakking bevat 100 vingerpleisters van 18 bij 2 cm. 

Hoe gebruikt u de HeltiQ vingerpleisters detecteerbaar textiel?
Allereerst moet u de wond goed reinigen met een wondontsmettingsmiddel of wondreinigingsdoekje, om vervolgens de pleisters vast te maken. Leg het wondkussen op de wond en plak de korte kleefzijde aan de vinger. Daarna kunt u de lange zijde meerdere malen om de vinger heen wikkelen. Let er verder op dat dagelijkse vervanging nodig is om de juiste werking te behouden en bewaar de blauwe pleisters op een koele en droge plek.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 18 x 2 cm (lxb)
Type: Pleister Materiaal: Textiel
Soort: Detecteerbaar Aantal: 100 stuks
Geschikt voor: Vingers
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 8,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 8,21 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ hechtpleister textiel (5 m x 2,5 cm) SHE00110
vergroten
Omschrijving Gebruik een hechtpleister textiel van HeltiQ om een gaaskompres, niet-verklevend wondkompres, fixatiewindsel of steunwindsel stevig vast te zetten. Door de sterke kleefkracht wordt het gebruikte medische hulpmiddel op een betrouwbare wijze vastgezet. De hechtpleister is daarnaast eenvoudig in gebruik, zodat u hiermee snel snij- of schaafwonden en verstuikingen kunt behandelen. De hechtpleister is 5 m bij 2,5 cm en op maat te maken.

Hoe gebruikt u de HeltiQ hechtpleister textiel?
Aan de hand van de wond of het letsel kunt u eenvoudig een stuk hechtpleister afscheuren. Hier heeft u dus geen schaar voor nodig. Plaats het ene gedeelte van de hechtpleister aan de ene kant van het gaaskompres of het windsel en het andere gedeelte aan de andere kant. Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing.
Specificaties
Merk: HeltiQ Kleur: Wit
Type: Pleister Afmetingen: 5 m x 2,5 cm (lxb)
Soort: Hechtpleister Materiaal: Textiel
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 2,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 2,71 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ wondhechtstrips (12 stuks) SHE00111
vergroten
Omschrijving Gebruik deze wondhechtstrips van HeltiQ voor (snij)wonden die niet gehecht hoeven te worden. Met de hechtstrips worden de wondranden bij elkaar gehouden, zodat de genezing versneld kan worden en de zwelling rondom de wond verminderd kan worden. Op deze manier ontstaan er ook minder gauw littekens. De wond gaat namelijk minder snel opnieuw open, en de huid kan door het gebruik van deze strips goed blijven ademen.

De wondhechtstrips zijn gemaakt van elastisch materiaal, waardoor ze ook op beweeglijke lichaamsdelen te gebruiken zijn. Dit is een medisch hulpmiddel dat per stuk steriel verpakt is. In de verpakking zitten 12 strips, van 6 bij 38 mm.

Hoe gebruikt u de HeltiQ wondhechtstrips?
Allereerst is het belangrijk om de wondhechtstrips direct op de wond te plaatsen als u deze uit de verpakking heeft gehaald, om de steriele werking te behouden. Plaats de strip op één zijde van de wond en trek er licht aan, om te zorgen dat de wondranden naar elkaar toe komen. De strip moet vervolgens vastgeplakt worden aan de andere zijde van de wond. Herhaal indien nodig met meerdere strips. De strips moeten verder koel en droog bewaard worden en regelmatig worden vervangen.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 38 x 6 mm (lxb)
Type: Pleister Aantal: 12 stuks
Soort: Wondhechtstrips
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 2,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 2,71 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ sporttape (2 cm x 10 m) SHE00112
vergroten
Omschrijving Heeft u last (gehad) van een sportblessure? Gebruik dan deze sporttape van HeltiQ om de gewrichten te ondersteunen en te stabiliseren. Deze tape kunt u gebruiken ter preventie, dus voor het voorkomen van een nieuwe blessure, maar ook om het herstel te stimuleren als u al last heeft van uw gewrichten. Zo kunt u de gevolgen van een blessure beperken.

Door de sporttape op de juiste wijze aan te brengen kunt u ervoor zorgen dat de beschadigde delen van het gewricht minder bewegen. Andere bewegingen worden wel gestimuleerd, zodat u hiermee alle bezigheden kunt blijven uitvoeren. Dit is een medisch hulpmiddel dat geschikt is voor vingers, tenen en handen. Het heeft een formaat van 2 cm bij 10 m.

Hoe gebruikt u HeltiQ sporttape?
Het is zeer belangrijk om voor gebruik de gebruiksaanwijzing te lezen, omdat verkeerd gebruik kan leiden tot blessures. Het op maat maken van de sporttape is zeer eenvoudig; u kunt dit namelijk gewoon op maat scheuren. De sporttape moet op een koele en droge plek bewaard worden. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Smal
Type: Sporttape Afmetingen: 10 m x 2 cm (lxb)
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 2,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 2,71 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ sporttape (3,75 cm x 10 m) SHE00113
vergroten
Omschrijving Deze sporttape van HeltiQ is te gebruiken voor het intapen van knieën en enkels. De tape kan preventief gebruikt worden, voor het voorkomen van nieuwe blessures, maar kan ook gebruikt worden als u al last heeft van uw gewrichten. Hiermee wordt er namelijk gezorgd dat de beschadigde delen van het gewricht minder goed kunnen bewegen, zodat u deze minder gauw zult belasten. Op deze manier worden de gevolgen van de blessure beperkt. 

De sporttape is dus te gebruiken om de gewrichten te ondersteunen en het herstel te stimuleren. Door het gebruik hiervan kunt u uw bezigheden gewoon uit blijven voeren. Dit medisch hulpmiddel heeft een formaat van 3,75 cm bij 10 m.

Hoe gebruikt u HeltiQ sporttape?
Het is zeer belangrijk om voor gebruik de gebruiksaanwijzing te lezen, omdat verkeerd gebruik kan leiden tot blessures. Het op maat maken van de sporttape is daarnaast zeer eenvoudig, doordat u dit gewoon af kunt scheuren. De sporttape moet op een koele en droge plek bewaard worden. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Breed
Type: Sporttape Afmetingen: 10 m x 3,75 cm (lxb)
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 3,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 3,62 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ wegwerphandschoenen nitril (1 paar) SHE00114
vergroten
Omschrijving Deze nitril wegwerphandschoenen van HeltiQ zijn te gebruiken tijdens EHBO-situaties, voor het beschermen van de handen. Zo kunnen deze handschoenen gebruikt worden bij het behandelen van wondjes. Op deze manier verbetert u de hygiëne van zowel de hulpverlener als het slachtoffer.

De wegwerphandschoenen hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van soepel materiaal (nitril), waardoor ze makkelijk aan en uit te trekken zijn en tijdens gebruik ook het nodige comfort bieden. Doordat de handschoenen de gehele hand omsluiten behoudt u hiermee uw grip en kunt u alle handelingen zonder problemen blijven uitvoeren. De verpakking bevat 1 paar.
Specificaties
Merk: HeltiQ Kleur: Blauw
Type: Wegwerphandschoen Aantal: 2 stuks
Soort: Nitril
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 1,05 (Inclusief 21% BTW)
( € 0,87 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ wegwerpwashandjes (20 stuks) SHE00115
vergroten
Omschrijving Deze wegwerpwashandjes van HeltiQ kunnen gebruikt worden voor hygiënische reiniging, thuis of onderweg, maar ook voor thuishulpsituaties. De ongeparfumeerde washandjes zijn geschikt voor eenmalig gebruik en kunnen nadien weggegooid worden, waardoor de persoonlijke hygiëne hiermee gewaarborgd wordt.

Deze wegwerpwashandjes zijn verder gemaakt van zacht materiaal, dat prettig aanvoelt op de huid. Bovendien hebben ze een groot absorberend vermogen en zijn ze royaal van formaat. Zo zijn de washandjes geschikt voor het schoonmaken van vieze kinderhandjes, voor reiniging tijdens het kamperen of voor situaties in de thuishulp. De verpakking bevat 20 stuks. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Washandjes
Type: Wegwerphandschoen Aantal: 20 stuks
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 2,54 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,10 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ wegwerpwashandjes (50 stuks) SHE00116
vergroten
Omschrijving Met deze wegwerpwashandjes van HeltiQ gaat u voor optimale hygiëne en gemak. De washandjes zijn zowel thuis als onderweg te gebruiken, kunnen gebruikt worden in thuishulpsituaties en zijn onder meer geschikt voor het reinigen van vieze kinderhandjes. 

De ongeparfumeerde washandjes zijn geschikt voor eenmalig gebruik, waardoor de persoonlijke hygiëne hiermee gewaarborgd wordt. Bovendien zijn ze gemaakt van zacht materiaal, hebben ze een groot absorberend vermogen en zijn ze royaal van formaat. De verpakking bevat 50 stuks.
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Washandjes
Type: Wegwerphandschoen Aantal: 50 stuks
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 6,15 (Inclusief 21% BTW)
( € 5,08 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ Beaty SHE00117
vergroten
Omschrijving Met behulp van de HeltiQ Beaty kunt u de juiste diepte toepassen bij een reanimatie. Met een pieptoon geeft het apparaat namelijk aan of u de goede diepte aanhoudt, zodat u de borstcompressies op de juiste manier kunt uitvoeren. Op deze manier kunt u een effectieve hartmassage toepassen, om de overlevingskans bij een hartstilstand te verhogen. Dit apparaat is te gebruiken voor reanimatie bij personen ouder dan 8 jaar. 

Er zit een siliconen adapter op de Beaty die ervoor zorgt dat er een breder drukvlak ontstaat. Hierdoor kunt u de borstcompressies makkelijker uitvoeren en kunt u dit langer volhouden. U kunt de Beaty ook gebruiken zonder de siliconen adapter.

De HeltiQ Beaty is een gebruiksvriendelijk en compact apparaat dat eenvoudig in gebruik is. U kunt het apparaatje zelfs aan uw sleutelhanger bevestigen om te zorgen dat u dit altijd bij de hand heeft voor tijdens noodsituaties. 

Hoe gebruikt u de HeltiQ Beaty?
De Beaty is te gebruiken totdat er een AED aanwezig is, tussen de aanwijzingen van de AED door of totdat de hulpdiensten arriveren. Leg het apparaat op de borstkas van het slachtoffer, met de afbeelding naar boven, en plaats de handpalmen boven op de Beaty. Kijk op de Beaty om te zien waar u het apparaat precies moet plaatsen.

Vervolgens moet u een hartmassage uitvoeren, waarbij u de borstkas tussen de 100 en 120 keer per minuut minimaal 5 cm diep indrukt. Als de Beaty geen pieptoon aangeeft betekent dit dat u harder moet drukken. Op deze manier stuurt de Beaty u in het uitvoeren van een goede hartmassage en geeft dit zekerheid en vertrouwen.

Let op: Lees voor gebruik altijd grondig de gebruiksaanwijzing door om te zorgen dat u dit medisch hulpmiddel op de juiste wijze gebruikt. Controleer ook altijd eerst de werking van de Beaty door het apparaat tegen een willekeurig object aan te drukken. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Beaty
Type: Reanimatie hulpmiddelen
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 34,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 28,51 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ anti jeuk na de steek (25 ml) SHE00118
vergroten
Omschrijving Met deze HeltiQ Na de Steek vloeistof kunt u een rode of gevoelige huid na een insectensteek of -beet verhelpen. De huid wordt hiermee namelijk verzorgd en verzacht. Het gif dat een mug, wesp, steekvlieg of kwal heeft achtergelaten in de huid wordt hiermee verwijderd, zodat een jeukerig gevoel verdwijnt. 

Dit product kan gebruikt worden door kinderen vanaf 6 maanden en volwassenen. Ook geschikt voor tijdens zwangerschappen of voor mensen met een gevoelige huid. HeltiQ Na de Steek bevat 100% natuurlijke ingrediënten en is dermatologisch getest. De handige pen is eenvoudig mee te nemen en dus ook geschikt voor onderweg. Er zit 25 ml vloeistof in.

Hoe gebruikt u de HeltiQ Anti-jeuk Na de Steek?
Breng de vloeistof aan op de plek van de steek of beet om de juiste werking in gang te zetten. Dit kunt u, indien nodig, meerdere malen per dag doen. Bewaar dit product verder op een koele en droge plek en voorkom contact met zonlicht. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Anti jeuk
Type: Steken en beten Capaciteit: 25 ml
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 5,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,92 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ processierups gel en roller SHE00119
vergroten
Omschrijving Gebruik deze processierups gel en roller van HeltiQ als uw huid in contact is gekomen met een processierups en hierdoor jeukerig en branderig aanvoelt. Door de combinatie van deze twee producten, die gemaakt zijn met natuurlijke ingrediënten, kunt u uw huid verzachten en verzorgen om alle symptomen weg te nemen. 

Deze producten kunnen zowel gebruikt worden voor de eiken- als de dennenvariant van de processierups en zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 maanden. De verpakking bevat processierups gel (100 ml) en een processierups roller (met 30 vellen). 

Hoe gebruikt u de HeltiQ processierups gel en roller?
Last van klachten omdat uw huid in contact gekomen is met een processierups? Gebruik dan eerst de processierups roller om de haartjes van de huid te verwijderen. Verwijder de laag van de roller na gebruik. Als u dit gedaan heeft kunt u de huid insmeren met de gel, die verzachtend en verzorgend werkt. Masseer de gel met schone handen in. 

Let op: De gel en roller moeten koel en droog bewaard worden. De gel kan beter niet gebruikt worden bij een ontstoken huid, wondjes of andere huidaandoeningen. Ook als u last heeft van een glutenallergie of -intolerantie raden we het gebruik af. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Processierups gel
Type: Steken en beten
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 12,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 10,70 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ tekenpincet SHE00121
vergroten
Omschrijving Met dit HeltiQ tekenpincet kunt u kleine en grote teken eenvoudig en pijnloos verwijderen. Het 2-in-1 tekenpincet is handig in gebruik en zeer compact, zodat u deze eenvoudig mee kan nemen onderweg. Zo bent u altijd goed voorbereid. Dit tekenpincet is te gebruiken voor volwassenen, kinderen én huisdieren. 

Hoe werkt het HeltiQ tekenpincet?
Controleer of u met een kleine of grote (volgezogen) teek te maken heeft en gebruik vervolgens de geschikte zijde van het tekenpincet. De zijde met grijparmen is geschikt voor kleine teken, de zijde met een V-inkeping voor een grote of volgezogen teek. De teek wordt verwijderd door deze met het tekenpincet vast te pakken en linksom los te draaien. Het is belangrijk om de wond daarna goed te desinfecteren met alcohol (70%)

Let op: Zorg ervoor dat u voor het verwijderen van de teek geen jodium, olie of andere middelen ter verdoving gebruikt en controleer nauwkeurig of er geen delen van de teek achtergebleven zijn. Dit kan namelijk een ontsteking veroorzaken. Het is ook belangrijk om de behandelde huid nadien goed in de gaten te houden, het liefst minstens 3 maanden na de behandeling. Raadpleeg een huisarts als er een kring rondom de plek ontstaat. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Tekenpincet
Type: Steken en beten
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 3,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,89 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ tekenkaart met loep SHE00122
vergroten
Omschrijving Met deze tekenkaart met loep van HeltiQ kunnen kleine én grote teken eenvoudig verwijderd worden. Dit gebeurt op snelle en pijnloze wijze. Door het kleine creditcardformaat van deze tekenkaart kunt u deze eenvoudig meenemen. Zo kunt u deze zelfs in uw portemonnee stoppen en heeft u dit product altijd bij de hand voor het snel verhelpen van problemen met teken. 

Hoe gebruikt u de HeltiQ tekenkaart met loep?
Bekijk allereerst welke kant van de tekenkaart u nodig heeft. De smalle inkeping is te gebruiken voor kleine teken (kleiner dan 2 mm), de grote inkeping voor grotere (volgezogen) teken. Kunt u de teek niet goed zien? Gebruik dan de geïntegreerde loep om de huid te inspecteren. Als de teek gesignaleerd is kunt u de tekenkaart op de huid leggen en over de teek heen schuiven. Ontsmet nadien het wondje met alcohol (70%)

Let op: Controleer nauwkeurig of er geen delen van de teek achtergebleven zijn. Dit kan namelijk een ontsteking veroorzaken. Het is ook belangrijk om de behandelde huid nadien goed in de gaten te houden, het liefst minstens 3 maanden na de behandeling. Raadpleeg een huisarts als er een kring rondom de plek ontstaat. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Tekenkaart
Type: Steken en beten
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 3,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 3,26 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ teekweg (38 ml) SHE00123
vergroten
Omschrijving Met de Heltiq Teekweg kunt u teken doden zonder ze aan te hoeven raken. Zo kunt u ze zeer eenvoudig verwijderen, op een snelle en veilige manier. In het geval van een dode teek is er namelijk minder kans op de overdracht van aandoeningen, zoals de ziekte van Lyme. Het verwijderen hiervan is dus een stuk minder risicovol.

De Teekweg is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen. De verpakking bevat een spuitbusje (38 ml), een tekenverwijderkaart met loep en een gebruiksaanwijzing. 

Hoe werkt de HeltiQ Teekweg?
Activeer het spuitbusje 1 cm boven de teek zonder de huid of de teek zelf aan te raken, waardoor het beestje zal bevriezen en dood zal gaan. Beweegt de teek nog? Herhaal de behandeling dan. Vervolgens kan de teek vanzelf van de huid vallen. Als dit niet het geval is kunt u de tekenverwijderkaart met loep gebruiken om de teek te verwijderen. Gebruik de kleine inkeping voor kleine teken (minder dan 2 mm) en de grote inkeping voor grotere of volgezogen teken. Ontsmet de wond nadien met alcohol (70%)

Let op: Controleer nauwkeurig of er geen delen van de teek achtergebleven zijn. Dit kan namelijk een ontsteking veroorzaken. Het is ook belangrijk om de behandelde huid nadien goed in de gaten te houden, het liefst minstens 3 maanden. Raadpleeg een huisarts als er een kring rondom de plek ontstaat. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Teekweg
Type: Steken en beten Capaciteit: 38 ml
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 13,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 11,53 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ wrattenbehandeling wratweg (38 ml) SHE00124
vergroten
Omschrijving Last van wratten op de handen en voeten of waterwratjes? Gebruik Wratweg van HeltiQ. In deze verpakking vindt u een verzameling van producten waarmee u zelf eenvoudig wratten kunt verwijderen. Dit werkt op basis van cryotherapie, waarbij de wrat dus bevroren wordt. Deze set is direct klaar voor gebruik en makkelijk te hanteren.

Deze producten zijn voor verschillende soorten wratten geschikt. U kunt namelijk per type wrat de juiste hoeveelheid doseren. Doordat het spuitbusje met de kap over de wrat heen te plaatsen is, is het gebruik zeer effectief. In slechts 10 seconden heeft u de wrat tot in de kern bevroren, waardoor de behandeling minder pijnlijk is en zorgt voor een snel resultaat. De verpakking bevat 1 spuitbusje met kap (38 ml), 8 wratbeschermende pleisters, 16 reinigingsdoekjes en een gebruiksaanwijzing.

Hoe werkt de HeltiQ wrattenbehandeling wratweg?
Lees voor gebruik zorgvuldig de gebruiksaanwijzing en bepaal met wat voor soort wrat u te maken heeft. Plaats de kap van het spuitbusje over de wrat heen en activeer het spuitbusje door aan de hand van de grootte van de wrat drie tot vijf keer te drukken. Na 5 of 10 seconden kunt u het spuitbusje verwijderen.

Reinig de opening van de kap met de reinigingsdoekje en breng op de wrat een speciale wrattenpleister aan. Na 10 tot 14 dagen valt de wrat vanzelf van de huid. HeltiQ Wratweg moet koel en droog bewaard worden.  
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Wrattenbehandeling
Type: Huid ongemakken Capaciteit: 38 ml
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 14,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 12,36 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ wrattenbehandeling steelwratjes (38 ml) SHE00125
vergroten
Omschrijving Last van steelwratjes in de hals en de nek, of onder de oksels en de borsten? Gebruik dan deze HeltiQ wrattenbehandeling voor steelwratjes. Hiermee kunt u de wratjes eenvoudig verwijderen op basis van cryotherapie. Dit betekent dat de steelwratjes bevroren worden, zodat ze op een effectieve en pijnloze wijze weggehaald kunnen worden.

De wrattenbehandeling bestaat uit een spuitbusje met verwisselbare applicator. Bij iedere behandeling vervangt u de kap, zodat dit zeer hygiënisch is. In ongeveer 40 seconden wordt de wrat bevroren en na 10 tot 14 dagen valt deze vervolgens van de huid af. De verpakking bevat 1 spuitbusje met kap (38 ml), 8 beschermpleisters, 8 applicatoren en een gebruiksaanwijzing.

Hoe werkt de HeltiQ wrattenbehandeling steelwratjes?
Lees voor gebruik zorgvuldig de gebruiksaanwijzing. Plaats een beschermpleister om het steelwratje. Bevestig vervolgens de applicator in de opening van de kap. Druk het spuitbusje vier keer in, wacht 10 seconden en plaats dit dan voor 40 seconden op het steelwratje. Na de behandeling moet u de beschermpleister direct verwijderen en de verwisselbare applicator weggooien. Doe dit voorzichtig, om bevriezing van de huid te voorkomen. 

Let op: Deze behandeling is niet te gebruiken bij steelwratjes die groter zijn dan 4 mm. In het geval van meerdere steelwratjes moeten deze allemaal apart behandeld worden, met minimaal 1 dag tussen de behandelingen in.
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Wrattenbehandeling
Type: Huid ongemakken Capaciteit: 38 ml
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 19,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 16,49 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ zemelen bad (200 ml) SHE00126
vergroten
Omschrijving Heeft u last van een droge, schrale, gevoelige of rode huid? Maak dan gebruik van dit HeltiQ zemelenbad. Dit zemelenextract moet opgelost worden in een bak met lauwwarm water. Door deze natuurlijke substantie, waarbij dus gebruik gemaakt is van zemelen uit haverkorrels, wordt de huid verzorgd en verzacht. Doordat dit ook jeukstillend werkt heeft u hiermee minder last van de huid.

Huidproblemen worden zo op effectieve wijze opgelost. Dit zemelenextract is te gebruiken door kinderen vanaf 6 maanden en door volwassenen. De verpakking bevat 200 ml.

Hoe gebruikt u een HeltiQ zemelen bad?
Los het zemelenextract op in een bak lauwwarm water. Knijp 6 keer in de flacon in het geval van maximaal 50 liter water en 12 keer in het geval van maximaal 100 liter water. Breng de substantie vervolgens aan op de huid met een washandje of neem plaats in het bad. 

Let op: U kunt dit product beter niet gebruiken in combinatie met zeep of shampoo. Spoel het lichaam nadien bovendien niet af met water om de juiste werking te behouden. Gebruik dit product tot slot niet als u last heeft van een glutenallergie of -intolerantie, een ontstoken huid, een open en beschadigde huid of andere huidaandoeningen. Dit product moet koel en droog bewaard worden. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Zemelen bad
Type: Huid ongemakken Capaciteit: 200 ml
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 6,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 5,74 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ zemelen gel (100 ml) SHE00127
vergroten
Omschrijving Met deze zemelengel van HeltiQ kunt u een droge, gevoelige, schrale of rode huid behandelen. Hiermee zorgt u ervoor dat het jeukerige gevoel verdwijnt en voelt uw huid weer zacht en soepel aan. Dit komt door de natuurlijke ingrediënten in de gel. De zemelen, afkomstig uit haverkorrels, hebben een verzachtende en verzorgende werking. Ook wordt het herstellende vermogen van de huid hiermee ondersteund.

Huidproblemen worden zo op effectieve wijze opgelost. Deze zemelengel is te gebruiken door kinderen vanaf 6 maanden en door volwassenen. De verpakking bevat 100 ml.

Hoe gebruikt u de HeltiQ zemelen gel?
Breng de gel in een dun laagje aan op de huid, nadat u uw handen goed gewassen heeft. Het is belangrijk om de gel goed in te masseren. Zorg er verder voor dat u de gel in de koelkast bewaard, zodat u een verkoelende werking kunt verzekeren. 

Let op: Gebruik dit product niet als u last heeft van een glutenallergie of een glutenintolerantie, een ontstoken huid, een open en beschadigde huid of andere huidaandoeningen. Dit product moet koel en droog bewaard worden. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Zemelen gel
Type: Huid ongemakken Capaciteit: 100 ml
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 11,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 9,88 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ verkoelende gel bij waterpokken (100 ml) SHE00128
vergroten
Omschrijving Gebruik deze verkoelende gel van HeltiQ voor het verkoelen, verzorgen en verzachten van de huid van uw kindje als hij of zij last heeft van waterpokken. Met deze dag- en nachtformule wordt de huid zowel overdag als 's nachts behandeld. Zo kan uw kindje overdag gewoon blijven spelen en wordt ook de nachtrust niet verstoord.

Naast de gel, die verzorgend en verzachtend werkt, vindt u in de verpakking ook zemelenextract. Door dit op te lossen in lauwwarm water maakt u een zemelenbad. Uw kindje voor het slapengaan eerst in dit zemelenbad stoppen en daarna insmeren met verkoelende gel zorgt voor de beste werking. Zo worden blaasjes verzacht, wordt het herstellende vermogen van de huid ondersteund en voelt de huid gauw soepeler en zachter aan. Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en kan ook voor de gevoelige huid gebruikt worden. De verpakking bevat verkoelende gel (100 ml) en zemelenextract (4 x 20 ml).

Hoe gebruikt u de HeltiQ verkoelende gel?
Los één sachet op in een bad met lauwwarm water en doe uw kind in bad. Zorg dat u geen zeep of shampoo gebruikt en spoel nadien niet af met water. De verkoelende gel moet vervolgens in een dun laagje aangebracht worden op de huid, met schone handen. Vervolgens moet u het goed in masseren. Zorg er verder voor dat u de gel in de koelkast bewaard, zodat u een verkoelende werking kunt verzekeren. 

Let op: Gebruik dit product niet als uw kindje last heeft van een glutenallergie of -intolerantie, een ontstoken huid, een open en beschadigde huid of andere huidaandoeningen. Dit product moet koel en droog bewaard worden. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Waterpokken
Type: Huid ongemakken Capaciteit: 100 ml
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 16,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 14,01 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ Kraampakket SHE00129
vergroten
Omschrijving In dit kraampakket van HeltiQ zitten alle basisproducten die u nodig heeft, zowel voor, tijdens als na de bevalling. In totaal vindt u hierin 11 praktische verzorgingsproducten voor moeder en kind. Het is belangrijk om 6 tot 8 weken voor de bevalling een compleet kraampakket in huis te hebben, en met dit pakket van HeltiQ heeft u direct de juiste producten verzameld.

Het pakket bevat onder meer een matrasbeschermer voor het opmaken van uw kraambed, een onderlegger voor het beschermen van uw matras en het beddengoed en een cordring voor het afklemmen van de navelstreng. Verder vindt u hierin ook kraamverband, zoogkompressen, gaaskompressen en meer, voor het behandelen van wonden tijdens en na de bevalling. Het complete pakket aanschaffen zorgt voor een voorspoedige kraamperiode.

Bekijk meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Kraampakket
Type: Zwangerschapsproducten
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 24,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 22,89 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ kraammatras (2 stuks) SHE00130
vergroten
Omschrijving Gebruik dit kraammatras van HeltiQ om uw matras of hoeslaken te beschermen tijdens de zwangerschap en de bevalling. Hiermee wordt doorlekken voorkomen, ook als uw vliezen breken terwijl u in bed ligt. Het kraammatras heeft een hoog absorberende werking en zet vocht direct om in een gel. In de verpakking zitten twee kraammatrassen van 60 bij 90 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ kraammatras?
De twee kraammatrassen moeten naast elkaar in de breedte op het matras en het hoeslaken gelegd worden, op de plek waar het onderlichaam zich bevindt. Op deze manier bieden ze de juiste bescherming. U kunt ze tijdens de thuisbevalling combineren met HeltiQ onderleggers voor extra bescherming.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 90 x 60 cm (lxb)
Type: Zwangerschapsproducten Aantal: 2 stuks
Soort: Kraammatras
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 5,29 (Inclusief 9% BTW)
( € 4,85 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ onderlegger (5 stuks) SHE00131
vergroten
Omschrijving Gaat u thuis bevallen? Met deze HeltiQ onderleggers beschermt u uw matras tegen bloed en vruchtwater. U kunt de onderleggers, die een sterk absorberende werking hebben en voorzien zijn van een vochtverdelende tissuelaag, ook gebruiken tijdens het navloeien na de bevalling, of bij controles van de verloskundige. De verpakking bevat 5 onderleggers van 60 bij 60 cm.

Hoe gebruikt u HeltiQ onderleggers?
Leg de onderleggers op het matras, bovenop het hoeslaken en eventueel bovenop de gebruikte HeltiQ kraammatrassen, om de juiste bescherming te garanderen. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 60 x 60 cm (lxb)
Type: Zwangerschapsproducten Aantal: 5 stuks
Soort: Onderlegger
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 4,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 4,54 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ kraamverband (12 stuks) SHE00132
vergroten
Omschrijving Met dit kraamverband van HeltiQ worden bloed en vocht na de bevalling opgevangen. Door het sterk absorberende materiaal van dit maandverband is dit ook geschikt voor hevig bloed- en vochtverlies. Aan de onderzijde is er bovendien een speciale folie toegevoegd waardoor doorlekken voorkomen wordt.

Het kraammaandverband voelt zacht en comfortabel aan op de huid, waardoor er hiermee een hoog gebruikscomfort gegarandeerd wordt. Door de stevige hechtstrip blijft het maandverband daarnaast goed op zijn plaats zitten. De verpakking bevat 12 stuks.

Hoe gebruikt u het HeltiQ kraamverband?
Gebruik het kraammaandverband net zoals normaal maandverband. Het is wel belangrijk om het na ieder toiletbezoek te vervangen om een goede persoonlijke hygiëne te waarborgen.
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Kraamverband
Type: Zwangerschapsproducten Aantal: 12 stuks
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 2,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 2,71 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ zoogkompressen (30 stuks) SHE00133
vergroten
Omschrijving Deze zoogkompressen van HeltiQ zijn perfect voor tijdens de borstvoedingsperiode. Uw borsten kunnen in deze periode namelijk melk verliezen, en u kunt deze ronde pads dan in uw BH gebruiken om dit vochtverlies op te vangen.

De zoogkompressen zijn gemaakt van zeer absorberend materiaal, zodat doorlekken zowel 's nachts als overdag voorkomen wordt. Doordat de pads zeer zacht zijn ontstaat er hiermee geen irritatie. Zo houdt u uw bovenkleding en beddengoed op een comfortabele manier droog en schoon. De zoogkompressen zijn per paar verpakt; de verpakking bevat 30 stuks. 

Hoe gebruikt u de HeltiQ zoogkompressen?
Met de plakstrip op de achterzijde van de zoogkompressen kunt u ze in uw BH plakken, ter hoogte van de tepels. Zo blijven de zoogkompressen goed vastzitten. We raden u aan om dit na iedere voeding te vervangen om voor een goede hygiëne te gaan.
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Zoogkompressen
Type: Zwangerschapsproducten Aantal: 30 stuks
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 2,50 (Inclusief 9% BTW)
( € 2,29 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ steken en beten set SUT00001
vergroten
Omschrijving Deze 28-delige ByeBites-set bevat alles wat u nodig heeft voor het verzorgen van steken of beten. Denk aan: alcoholdoekjes, pincetten en koelspray. Een hulpwijzer is meegeleverd, evenalles een handige meeneem-etui. Deze set is dan ook ideaal voor in de auto, op de camping of aan het water.

De set bevat:
1 x Gif-Weg uitzuigpompje
1 x Tekenpincet
2 x Gaaskompres, 5 x 8,5 cm
4 x Pleisterstrip
5 x Kinderpleister
1 x HeltiQ Koelspray, 15 ml
1 x Loep
8 x Alcoholdoekje, 3 x 3 cm
3 x Sachet Phantenol crème
1 x Pincet, RVS
1 x ByeBites Eerste Hulpwijzer bij steken en beten
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Steken en beten set
Type: Steken en beten
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 18,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 15,29 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)