123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

HeltiQ koud en warm kompres combi (2 stuks)

€ 8,95 (Inclusief 9% BTW) (€ 8,21 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
In deze combiverpakking van HeltiQ vindt u zowel een warm als een koud kompres, voor natuurlijke pijnverlichting op basis van koude- of warmtetherapie. Zo kunt u met deze medische hulpmiddelen diverse blessures en letsels behandelen, bijvoorbeeld nek- en rugklachten, migraine, kneuzingen, verstuikingen en menstruatiepijn. 

Zowel met het warme als met het koude kompres wordt dus gezorgd voor effectieve pijnverlichting. Vaak wordt ook de vorming van zwellingen hiermee voorkomen. De verpakking bevat een herbruikbaar koud kompres (blauw, 12 bij 29 cm), een herbruikbaar warm kompres (rood, 12 bij 29 cm) en een beschermhoes. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ koud/warm kompres combi?
De twee kompressen worden allebei op een andere manier gebruikt. Het koude kompres moet verkoeld worden in het vriesvak (voor minstens 2 uur), terwijl het warme kompres moet worden opgewarmd in een pannetje water of in de magnetron. Bij beide kompressen moet u de meegeleverde beschermhoes of een dunne doek gebruiken. Leg het kompres voor ca. 20 minuten op de te behandelen plek voor de beste werking.

Let op: Deze kompressen moeten bewaard worden op kamertemperatuur. Zorg er verder voor dat u ze nooit direct op de huid aanbrengt om bevriezing of verbranding te voorkomen. Gebruik niet bij een verstoorde bloedsomloop en raadpleeg in het geval van hart- of vaatziektes of diabetes altijd eerst een arts. Gebruik ook niet als de kompressen beschadigd zijn geraakt.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 12 x 29 cm (lxb)
Type: Koud/warm hulp Aantal: 2 stuks
Soort: Koud warm kompres