123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

HeltiQ wrattenbehandeling steelwratjes (38 ml)

€ 19,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 16,49 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Last van steelwratjes in de hals en de nek, of onder de oksels en de borsten? Gebruik dan deze HeltiQ wrattenbehandeling voor steelwratjes. Hiermee kunt u de wratjes eenvoudig verwijderen op basis van cryotherapie. Dit betekent dat de steelwratjes bevroren worden, zodat ze op een effectieve en pijnloze wijze weggehaald kunnen worden.

De wrattenbehandeling bestaat uit een spuitbusje met verwisselbare applicator. Bij iedere behandeling vervangt u de kap, zodat dit zeer hygiënisch is. In ongeveer 40 seconden wordt de wrat bevroren en na 10 tot 14 dagen valt deze vervolgens van de huid af. De verpakking bevat 1 spuitbusje met kap (38 ml), 8 beschermpleisters, 8 applicatoren en een gebruiksaanwijzing.

Hoe werkt de HeltiQ wrattenbehandeling steelwratjes?
Lees voor gebruik zorgvuldig de gebruiksaanwijzing. Plaats een beschermpleister om het steelwratje. Bevestig vervolgens de applicator in de opening van de kap. Druk het spuitbusje vier keer in, wacht 10 seconden en plaats dit dan voor 40 seconden op het steelwratje. Na de behandeling moet u de beschermpleister direct verwijderen en de verwisselbare applicator weggooien. Doe dit voorzichtig, om bevriezing van de huid te voorkomen. 

Let op: Deze behandeling is niet te gebruiken bij steelwratjes die groter zijn dan 4 mm. In het geval van meerdere steelwratjes moeten deze allemaal apart behandeld worden, met minimaal 1 dag tussen de behandelingen in.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Wrattenbehandeling
Type: Huid ongemakken Inhoud: 38 ml