123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Bekijk het volledige assortiment van Scrub Daddy

HeltiQ wrattenbehandeling wratweg (38 ml)

HeltiQ wrattenbehandeling wratweg (38 ml)

HeltiQ wrattenbehandeling wratweg (38 ml)  SHE00124
vergroten
€ 14,95 (Inclusief 21% BTW)
(€ 12,36 Exclusief 21% BTW )

direct leverbaar
direct leverbaar
Morgen in huis
Omschrijving
Last van wratten op de handen en voeten of waterwratjes? Gebruik Wratweg van HeltiQ. In deze verpakking vindt u een verzameling van producten waarmee u zelf eenvoudig wratten kunt verwijderen. Dit werkt op basis van cryotherapie, waarbij de wrat dus bevroren wordt. Deze set is direct klaar voor gebruik en makkelijk te hanteren.

Deze producten zijn voor verschillende soorten wratten geschikt. U kunt namelijk per type wrat de juiste hoeveelheid doseren. Doordat het spuitbusje met de kap over de wrat heen te plaatsen is, is het gebruik zeer effectief. In slechts 10 seconden heeft u de wrat tot in de kern bevroren, waardoor de behandeling minder pijnlijk is en zorgt voor een snel resultaat. De verpakking bevat 1 spuitbusje met kap (38 ml), 8 wratbeschermende pleisters, 16 reinigingsdoekjes en een gebruiksaanwijzing.

Hoe werkt de HeltiQ wrattenbehandeling wratweg?
Lees voor gebruik zorgvuldig de gebruiksaanwijzing en bepaal met wat voor soort wrat u te maken heeft. Plaats de kap van het spuitbusje over de wrat heen en activeer het spuitbusje door aan de hand van de grootte van de wrat drie tot vijf keer te drukken. Na 5 of 10 seconden kunt u het spuitbusje verwijderen.

Reinig de opening van de kap met de reinigingsdoekje en breng op de wrat een speciale wrattenpleister aan. Na 10 tot 14 dagen valt de wrat vanzelf van de huid. HeltiQ Wratweg moet koel en droog bewaard worden.  
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Wrattenbehandeling
Type: Huid ongemakken Capaciteit: 38 ml

Populaire artikelen van klanten die dit artikel ook besteld hebben

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)