123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Vliegen bestrijden

Vliegenbestrijding kopen?

Bestel voordelig vliegen bestrijding van merken zoals HG, Vapona of Roxasect. Kies uit insectensprays, vangplaten of vliegenstickers. Vandaag besteld is morgen in huis.


Voordelig online vliegen bestrijding bestellen bij 123schoon

Bij ons vindt u in ons assortiment vliegen bestrijding van Vapona, Roxasect, HG en Ecostyle. Deze bestrijdingsmiddelen zijn milieuvriendelijk. Daarnaast zijn ze ook gebruiksvriendelijk doordat ze eenvoudig te gebruiken zijn. Lees hieronder meer over het gebruik van deze bestrijdingen.

Assortiment vliegen bestrijding

In de zomer heeft men vaak hun achterdeuren openstaan voor verkoeling. Hierdoor komen er helaas ook vaak insecten binnen, waaronder vliegende insecten zoals kamervliegen, bromvliegen, fruitvliegen, maar ook muggen of wespen. In ons assortiment vindt u producten om deze vliegende insecten te bestrijden, zodat u op uw gemak de tuindeuren open kunt laten zonder bang te zijn dat er overal vliegen in huis zijn.

 

Wij verkopen fruitvliegvallen, vliegenvangers, vliegenstickers, vangplaten, sprays en navulling voor vallen. Lees hieronder meer over hoe u de vliegen bestrijdingsmiddelen dient te gebruiken.

Gebruik vliegenvangers

De vliegenvangers komen in de vorm van kleefstrips. Het is de bedoeling dat u de doosjes ophangt op een plek waar veel vliegen zijn. Vervolgens pakt u het lusje van de vliegenvanger in een hand beet en de koker in de andere hand en trekt u vervolgens voorzichtig aan het lusje. Hang het doosje op en de kleefband zal zichzelf uitrollen. Bij de vliegenvanger van Vapona dient u de strips op te hangen door middel van een punaise. Bij de vliegenvanger van Roxasect kunt u de kleefstrips ophangen door middel van een lusje. Op het moment dat de kamervliegen, strontvliegen of muggen tegen de kleefstrips aankomen, wordt het door de sterkte van de kleefstrips onmogelijk voor ze om weg te komen.

 

De vliegenvangers bevatten verder geen giftige stoffen en ze zijn compleet geurloos.

Gebruik fruitvliegjesvallen

Verder vindt u in ons assortiment ook nog fruitvliegjesvallen. Bij HG is het een val in de vorm van een peer waar u de vloeistof die fruitvliegjes aantrekt in neerzet. Als de fruitvliegjes erin komen kunnen ze zich niet meer voortplanten. Bij Roxasect krijgt u een kartonnen driehoek meegeleverd met kleefstrips die u in elkaar dient te zetten. Vervolgens zet u het flesje lokstof in de driehoek. De fruitvliegval van Ecostyle komt in een ronde plastic vorm waar u het middel in kunt stoppen. Voorkom blootstelling aan direct zonlicht. Deze val is 4-6 weken effectief.

Gebruik vliegende insectenspray

Met de spray is het de bedoeling dat u het spuit in een gesloten ruimte waar veel muggen, vliegen, motten, bromvliegen etc. zitten. Door middel van de werkzame stof Pyrethrine worden de vliegende insecten gedood.

 

Verder is er van het merk Ecostyle ook nog een speciale insectenspray voor sier-, kamer- en kuipplanten om ze te beschermen tegen bladluis, trips en witte vliegen. U dient de planten zoveel mogelijk te besproeien aan zowel de boven- als onderzijde. Het is belangrijk dat alle insecten geraakt worden. Het wordt aangeraden om dit spul te gebruiken op bewolkte dagen of in de avond, omdat de werking door de zon sneller kan verliezen.

Gebruik vangplaten

De vangplaten zijn eenvoudig te gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is de plaat op te hangen. De vangplaat is voorzien van een sterke lijmlaag waar vliegjes aan blijven plakken. Deze vangplaten zijn tot wel 12 weken effectief.

Gebruik vliegenstickers

Ook de vliegenstickers zijn eenvoudig te gebruiken. U hoeft het alleen maar uit de verpakking te halen en u kunt het bijvoorbeeld zo op het raam plakken. Ook hier plakken vliegende insecten aan en de vliegenstickers zijn geurloos en bevatten geen giftige stoffen of lokstof en laten geen lijmresten achter.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik aan veel vliegen in huis?

Vliegen komen binnen via openstaande ramen en deuren, maar ook door scheuren, gaten en kieren. Ook kan het zijn dat er eitjes op uw gekochte producten liggen die in uw huis uitkomen. U kunt proberen de Ecostyle vliegensticker op uw openstaande raam en/of deur op te plakken om veel vliegen in huis te voorkomen.

Welke geuren vinden vliegen niet fijn?

Vliegen houden niet van de geur van azijn. Probeer moutazijn te koken en dit in een potje of kom in uw huis neer te zetten. Als u last heeft van heel veel vliegen, kunt u in het uiterste geval ook uw ramen wassen met azijn. Verder houden vliegen niet van de geur van citroen en kruidnagel.

Kan ik een vliegennest in huis hebben?

Ja, dat kan zeker. Dit kan in zowel holle ruimtes zoals een spouwmuur of onder dakpannen, maar ook op zolders of kamers. Vaak bevindt een vliegennest zich wel op hoger gelegen plaatsen. U kunt proberen een insectenspray te gebruiken van HG, Roxasect of Vapona om de vliegjes te doden.
 

Heeft u nog vragen over vliegen bestrijdingsmiddelen of over iets anders? Neem dan contact op met de klantenservice, ze helpen u graag verder .