123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Ultrasoon Reiniger

123schoon Ultrasone reiniger met timer (inhoud 1.4 liter)  SDR00296
vergroten
Omschrijving Met deze Ultrasone reiniger maakt u in een handomdraai sieraden, zilverwerk, brillen, kunstgebitten en koppen van elektrische scheerapparaten schoon. Het apparaat bevat geluidsgolven waardoor luchtbelletjes ontstaan. In combinatie met de toegevoegde vloeistof (Dreft, Glassex) of water stromen de luchtbelletjes langs de voorwerpen, waardoor deze worden gereinigd. In de reiniger zit een handig mandje waardoor de spullen netjes bij elkaar blijven.

Op de Ultrasone reiniger zit een handige timerfunctie. Deze is via het display handmatig in te stellen waarbij de seconden varieren van 90, 180, 280, 380 en 480 seconden. Daarna schakelt de reiniger automatisch uit.

Meer informatie:
Volledige productspecificaties (PDF)
Specificaties
Type: Reiniger Capaciteit: 1.4 l
Nu bestellen is morgen in huis
€ 84,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 69,83 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
123schoon Ultrasone reiniger met timer (inhoud 2.6 liter)  SDR00297
vergroten
Omschrijving Met deze Ultrasone reiniger maakt u in een handomdraai sieraden, zilverwerk, brillen, kunstgebitten en koppen van elektrische scheerapparaten schoon. Het apparaat bevat geluidsgolven waardoor luchtbelletjes ontstaan. In combinatie met de toegevoegde vloeistof (Dreft, Glassex) of water stromen de luchtbelletjes langs de voorwerpen, waardoor deze worden gereinigd. In de reiniger zit een verwarmingselement dat 65 graden Celsius kan bereiken.

Op de Ultrasone reiniger zit een handige timerfunctie. Deze is via het display handmatig in te stellen waarbij de seconden varieren van 90, 180, 280, 380 en 480 seconden. Daarna schakelt de reiniger automatisch uit.

Meer informatie:
Volledige productspecificaties (PDF)
Specificaties
Type: Reiniger Capaciteit: 2.6 l
Nu bestellen is morgen in huis
€ 179,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 148,72 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
123schoon Ultrasone reiniger met timer (inhoud 6 liter)  SDR00298
vergroten
Omschrijving Met deze Ultrasone reiniger maakt u in een handomdraai sieraden, zilverwerk, brillen, kunstgebitten, cd's/dvd's en koppen van elektrische scheerapparaten schoon. Het apparaat bevat geluidsgolven waardoor luchtbelletjes ontstaan. In combinatie met de toegevoegde vloeistof (Dreft, Glassex) of water stromen de luchtbelletjes langs de voorwerpen, waardoor deze worden gereinigd.

In de reiniger zitten 2 keramische verwarmingselementen die op 5 verschillende temperatuursinstellingen kunnen worden ingesteld (40°C - 45°C - 50°C - 55°C - 60°C). Daarnaast zit er ook een koelingsventilator in.

Op de Ultrasone reiniger zit een handige timerfunctie. Deze is via het tweekleurige LED-display handmatig in te stellen van 1 tot 30 minuten. Daarna schakelt de reiniger automatisch uit.

Meer informatie:
Volledige productspecificaties (PDF)
Specificaties
Type: Reiniger Capaciteit: 6 l
€ 329,00 (Inclusief 21% BTW)
( € 271,90 Exclusief 21% BTW )

Reinig kwetsbare voorwerpen met een ultrasoon reiniger

Met ultrasoon reinigers worden sieraden, zilverwerk, brillen, kunstgebitten en koppen van elektrische scheerapparaten in een handomdraai weer schoon. Dit alles gaat op een voorzichtige én snelle manier. U koopt dit soort reinigers op 123schoon.nl. Meer over de reiniger en de voordelen die u kunt halen uit het gebruik hiervan leest u hieronder.

Hoe werkt een ultrasoon reiniger?

Ultrasoon reinigers werken, zoals de naam al zegt, door middel van ultrasoon. Ultrasoon is een geluid met een zeer hoge frequentie, ook wel ultrageluid genoemd. Dit geluid is zo hoog dat het met het menselijk oor niet waar te nemen is. In een ultrasoon reiniger wordt er gereinigd door middel van dit (ultra)geluid. Dit klinkt misschien een beetje gek, maar eigenlijk is het heel logisch.

Hoewel we het ultrageluid zelf niet kunnen horen worden er wel geluidsgolven door geproduceerd. Door de verplaatsing van deze geluidsgolven door de reiniger heen ontstaan er kleine luchtbelletjes. Als deze luchtbelletjes tegen elkaar aanbotsen komen er implosies tot stand. Door al deze implosies in het bad worden de vuildeeltjes op een zachte maar krachtige manier losgeweekt van de voorwerpen.

Hiervoor hoeft u dus alleen maar het kwetsbare product samen met water en een reinigingsvloeistof in de ultrasoon reiniger te stoppen. Door de ultrasoon reinigen-techniek worden alle producten weer keurig schoon.

Voordelen van een ultrasoon reiniger

Er zijn veel redenen om een ultrasoon reiniger te gebruiken. Hieronder zetten we de voordelen voor u op een rijtje:
  • Snel: De werking van een ultrasoon reiniger gaat snel. Binnen 90 tot 480 seconden is de reiniger klaar. Dit betekent dat u maximaal 8 minuten kwijt bent aan het reinigen van uw producten.
  • Eenvoudig: Een minimale inspanning en een maximaal resultaat, dat heeft u met een ultrasoon reiniger. Het enige wat u hoeft te doen is water en reinigingsvloeistof in de reiniger stoppen, de kwetsbare voorwerpen toevoegen en het apparaat aanzetten. Verder heeft u er geen omkijken naar.
  • Veilig: Het probleem met zilverwerk, brillen en sieraden is dat het kwetsbare voorwerpen zijn die, als u ze zelf met de hand gaat schoonmaken, risico lopen om beschadigd te raken. Als u namelijk met een doek gaat wrijven, kunnen er altijd krassen of kleine beschadigingen ontstaan. Doordat er met deze methode alleen vloeistof aan te pas komt is er geen sprake van een schurende werking en dus ook geen kans op beschadiging.
  • Volledig: Wanneer u met de hand gaat schoonmaken kunt u niet altijd alle plekjes van de voorwerpen bereiken. Vooral sieraden en kunstgebitten hebben vaak een hoop moeilijk bereikbare plekjes en hoekjes. Wilt u het hele voorwerp schoonmaken, dan is een ultrasone reiniger ideaal. De implosies bereiken álle plekjes, waardoor uw voorwerp geheel gereinigd uit de machine komt.
Schoonmaken met een ultrasoon reiniger is dus sneller, betrouwbaarder en gemakkelijker. Genoeg redenen om deze te gebruiken voor uw sieraden, zilverwerk, brillen of andere kwetsbare voorwerpen!

Ultrasoon reinigers kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over ultrasoon reinigers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123schoon.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten