123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Vliegenhor

Vliegenhor kopen?

Met onze vliegenhorren heeft u geen last meer van deze vervelende beestjes. Wij verkopen allerlei soorten en maten, voor het raam of de deur. Ook klamboes kunt u bij ons bestellen. Bekijk daarnaast ook ons ruime aanbod aan ongediertebestrijders om vliegen en muggen nog beter te kunnen bestrijden.

1 - 0 van 0

Bestel een vliegenhor of klamboe

Heeft u last van vliegen en andere vervelende beestjes in huis? Bij ons vindt u dan altijd de vliegenhor die deze problemen kan oplossen. Wij verkopen zowel vliegenhorren voor deuren als vliegenhorren voor ramen. Hiermee houdt u vliegende én kruipende insecten buiten, ook als u 's avonds de ruimte wilt ventileren door een raampje open te zetten.

 

Om uzelf ook tijdens uw slaap te beschermen en geen last te hebben van muggen of vliegen verkopen wij klamboes. Al onze producten zijn gespecialiseerd, betrouwbaar, van hoge kwaliteit en beschikbaar voor een voordelige prijs.

Praktische en handige vliegenhorren

Wij verkopen een ruim assortiment aan vliegenhorren van het gerenommeerde merk Tesa. Al deze Tesa vliegenhorren zijn van de hoogste kwaliteit en zeer praktisch. Ze zijn namelijk makkelijk op maat te snijden, zodat ze altijd passen in uw deur of raam, ook als deze een bijzondere vorm heeft. Bovendien zijn ze door het zelfklevende klittenband zeer eenvoudig te monteren. Hiervoor heeft u geen extra producten of gereedschap nodig. Dit is dus de praktische en snelle oplossing die u zoekt als u last heeft van vliegen of muggen. Hierdoor kunt u gewoon een raampje openzetten in de avond of van binnen naar buiten lopen zonder beestjes 'mee te nemen'.

 

Ook vliegenhorren voor dakramen verkopen wij. Deze kunt u heel makkelijk ophangen en weer weghalen. Dit soort vliegenhorren is bovendien voorzien van een aluminium Sun Protect-coating, waardoor warmte buiten gehouden wordt. De temperatuur blijft hierdoor koeler in huis. Ook diverse van onze vliegenhorren voor ramen zijn voorzien van deze coating.

 

De vliegenhorren die wij verkopen zijn daarnaast ook wasbaar, zodat deze altijd schoon gehouden kunnen worden. Wij verkopen een hoop verschillende vliegenhorren in diverse kleuren (wit of zwart) en formaten.

Klamboe bestellen?

Ook de klamboes die u in onze webshop vindt zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig op te hangen. Meegeleverd wordt namelijk een handige plafondhaak. Deze is op het plafond te plakken en zonder resten achter te laten ook eenvoudig weer te verwijderen. Hierdoor is dit ook een zeer goede optie voor als u op reis bent. Wij verkopen een 2 persoons klamboe en een 1 persoons klamboe.

Ongediertebestrijders kopen?

Voorkomen is beter dan genezen, en daarom kunt u bij ons ook een ruim assortiment aan ongediertebestrijders kopen. Koop bijvoorbeeld een muggenspray voor het verjagen van muggen of een vliegenval voor het vangen van vliegen. Op onze pagina voor ongediertebestrijding vindt u alle producten gesorteerd op diverse soorten ongedierte, zodat u makkelijk het product vindt dat u zoekt.

 

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat kost een vliegenhor?

De kosten voor het plaatsen van horren die in de muur worden geboord, zijn gemiddeld tussen de €250,- en €300,-. Daarom raden we u aan om een vliegenhor te kopen bij 123schoon.nl. Hier variëren de prijzen tussen de €6,50 en €34. Deze horren komen met klittenband die u aan de muur kunt plakken, zodat er geen gaten geboord hoeven te worden.

Hoe installeer ik een vliegenhor?

Meet allereerst de maten op van de plek waar u de hor wilt hebben. Vervolgens kunt u de vliegenhor van 123schoon.nl simpelweg op maat maken en met klittenband bevestigen op de plek waar u dat wilt. Hierdoor hoeft u niet te boren. Bovendien zijn de horren wasbaar (max 30°C).

Hoe kan ik vliegen buiten mijn huis houden?

Een van de meest effectieve manieren zijn vliegenhorren. Deze vindt u op 123schoon.nl voor zowel uw ramen als deuren, zodat elke ingang naar binnen geblokkeerd is. Heeft u ze wel al binnen, zoals in uw slaapkamer? Koop dan een klamboe bij ons.
 

Met de vliegenhorren en muskietennetten die u bij ons koopt heeft u nooit meer last van vliegen binnenshuis. Heeft u vragen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.