123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Bekijk het volledige assortiment van Scrub Daddy

Ongediertebestrijding

Bestel producten voor ongediertebestrijding op 123schoon.nl

Op 123schoon.nl vindt u altijd de juiste middelen voor het vangen, verjagen of doden van verschillende vervelende beesten. Wij verkopen een groot assortiment van dit soort producten, die allemaal de beste prijs hebben en snel geleverd worden. Zo kunt u direct aan de slag met het bestrijden van ongedierte in en om uw huis.

Verschillende soorten ongedierte bestrijden

Er zijn een hele hoop dieren die voor overlast kunnen zorgen. De bestrijdingsmiddelen die u in onze webshop kunt vinden zijn onderverdeeld per dier, zodat u precies weet welke middelen er beschikbaar zijn per diersoort. Vanaf daar kunt u een selectie maken op welke manier u het ongedierte wilt bestrijden. Zo verkopen wij producten voor het bestrijden van kruipende insecten (zoals mieren, vlooien, zilvervisjes en houtwormen) en vliegende insecten (zoals vliegen, wespen en muggen). Ook voor andere beesten koopt u producten, bijvoorbeeld voor het vangen van mollen, het verjagen van vogels en het bestrijden of verjagen van wilde dieren (zoals konijnen of steenmarters).

Hoe zelf ongedierte bestrijden?

De belangrijkste vraag bij het bestrijden van ongedierte is: wilt u de beesten vangen of verjagen? En wilt u dit dan op een diervriendelijke wijze doen, waarbij de beesten in leven blijven, of wilt u ze voor de zekerheid toch doden? Dit zijn belangrijke afwegingen bij het uitzoeken van de producten waarmee u ongedierte wilt bestrijden. Wij hebben bijvoorbeeld zowel giftige als niet giftige strooikorrels en sprays. Daarnaast hebben wij dierenvallen die het ongedierte wel gelijk doden, bijvoorbeeld lokdookjes voor mieren, en vangkooien waarmee ze in leven blijven. Zo kunt u altijd zelf kiezen waar u zich het meest prettig bij voelt. Er zijn bovendien ook insectenlampen en algemene ongedierteverjagers waarmee meerdere dieren tegelijkertijd bestreden kunnen worden. Zo heeft u nooit meer last van ongedierte in en om uw huis.

Ongedierte bestrijden op andere manieren?

Naast het gebruiken van vliegenhorren voor deuren of vliegenhorren voor ramen voor het buitenhouden van ongedierte zijn er ook een hoop andere manieren om te zorgen dat vervelende beesten uw huis niet binnenkomen. Zo is het zo dat de meeste insecten, zoals mieren en vliegen, afkomen op onhygiënische ruimtes. Etensresten en andere vuiligheden zijn echte aantrekkingsbronnen voor dit soort beesten. Houd uw huis daarom goed schoon met gebruik van onze schoonmaakmiddelen om te zorgen dat de beestjes minder worden aangetrokken en stop bijvoorbeeld grote vuilniszakken in uw vuilcontainer om ook deze hygiënisch te gebruiken. Ook vochtige ruimtes trekken vervelende beestjes aan, dus gebruik vochtopvangers voor het regulieren van de luchtvochtigheid in huis.

Ongediertebestrijding kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over ongediertebestrijding of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten