123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Zwembad stofzuiger

Zwembad stofzuiger kopen?

Bent u op zoek naar een zwembad stofzuiger voor het reinigen van de bodem van uw zwembad of spa? Bekijk dan op deze pagina ons assortiment. Wij verkopen diverse oplaadbare bodemstofzuigers waarmee alle vuildeeltjes eenvoudig verwijderd kunnen worden.


Summer Fun Oplaadbare zwembad stofzuiger (Lay-Z spa)  SSU00057
vergroten
Omschrijving Deze elektrische zwembad stofzuiger van Lay-Z-spa zorgt ervoor dat u weer lekker kunt zwemmen in uw zwembad. Hiermee worden namelijk alle vuildeeltjes van de bodem van het zwembad verwijderd. Door de wieltjes aan de onderkant van de stofzuiger gaat dit zeer eenvoudig. Ook de telescoopsteel, die voorzien is van een ergonomisch handvat, vergroot het gebruikerscomfort.

De bodemstofzuiger is draadloos, waardoor u geen last heeft van hinderlijke kabels. De 8 AA-batterijen zijn niet inbegrepen.
Specificaties
Merk: Lay-Z-spa Soort: Oplaadbare bodemstofzuiger
Type: Zwembadonderhoud
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 44,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 36,78 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Summer Fun Oplaadbare zwembad stofzuiger (Lay-Z spa)  SSU00054
vergroten
Omschrijving Met deze oplaadbare zwembad stofzuiger van Lay-Z-spa kunt u uw kleine zwembad of spa schoonmaken. De stofzuiger werkt zonder pomp en vangt het vuil op in een RVS filter. Deze is eenvoudig te legen en heeft bovendien een transparant omhulsel, waardoor u goed kunt zien hoe vol het zit. De borstelkop waarmee schoongemaakt wordt heeft twee wieltjes. De stofzuiger is daarnaast voorzien van een telescoopsteel met een maximale lengte van 150 cm. 

De stofzuiger is draadloos en voorzien van een oplaadbare lithium batterij die een duurvermogen heeft van een half uur. Hierbij wordt een USB-oplaadkabel geleverd.
Specificaties
Merk: Lay-Z-spa Soort: Oplaadbare bodemstofzuiger
Type: Zwembadreiniger
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 59,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 49,17 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Flowclear oplaadbare bodemstofzuiger aquaReach  SBE00128
vergroten
Omschrijving Deze oplaadbare bodemstofzuiger van Flowclear is ideaal voor het reinigen van uw zwembad of spa, om te zorgen dat het water en de bodem schoon en hygiënisch blijven. Vuil- en stofdeeltjes worden namelijk eenvoudig verwijderd en komen dan terecht in de transparante opvang, zodat u precies kunt zien wanneer de filterzak vol is. Deze kunt u vervolgens snel en makkelijk legen.

De stofzuiger werkt op Lithium-batterijen, die via een USB-kabel op te laden zijn. Na ongeveer vier tot zes uur is de accu volledig gevuld, waarna u hier tot wel 40 minuten gebruik van kunt maken. Hierdoor heeft u geen last van vervelende kabels en bent u zeer flexibel.

Het gebruik is dan ook eenvoudig en gemakkelijk; door de toegevoegde wieltjes glijdt de stofzuiger soepel over de bodem. Voor hardnekkige vervuilingen kunt u ook de kleinere borstel gebruiken, die meegeleverd wordt. De bodemstofzuiger bevat verder een aluminium handgreep met een totale lengte van 250 cm. Ook hiermee wordt uw flexibiliteit tijdens het schoonmaken gegarandeerd.
Specificaties
Merk: Flowclear Kleur: Wit-blauw
Type: Zwembadreiniger Gewicht: 1,84 kg
Soort: Oplaadbare bodemstofzuiger Type accu: Li-ion
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 79,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 66,07 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Summer Fun Zwembad startset chemie 4-delig (Summer Fun)  SSU00032
vergroten
Omschrijving Een goed onderhouden zwembad is een goed begin van de zomer. En dat lukt zeker met de Summer Fun 4-delige startset voor zwembad. Met deze startset heeft u alles in huis om uw zwembad te onderhouden en hygiënisch te houden. Met de chloordrijver desinfecteert u het water en voorkomt u algengroei. Ook kunt de pH-waarde van het water stabiel houden dankzij de bijgeleverde Pool Power pH- 500 gram.

Bij een te lage pH-waarde is het water te zuur en kunt u last krijgen van huidirritatie en rode ogen. Bij een te hoge pH-waarde gaat chloor minder goed werken waardoor u steeds meer chloor moet toevoegen om uw zwembadwater schoon te houden. Het is dus van belang om de pH-waarde van het water goed in de gaten te houden. Dit kunt u eenvoudig doen met de speciale test-strips.

Lees voor het gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Inhoud van de Summer Fun 4-delige startset voor zwembad:
  • 0,5 kg Mini Quick
  • 0,5 kg pH-
  • 1 x testset voor het meten van pH en chloor
  • 1 x chloordrijver.
Meer informatie:
Handleiding (PDF)
Specificaties
Merk: Summer Fun Geschikt voor: Zwembad
Type: Zwembadonderhoud Extra: Veiligheidsinformatie
Soort: Startset
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 23,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 19,79 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten