123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Zwembad

Zwembaden of zwembad artikelen kopen?

Op deze pagina vindt u ons gehele assortiment aan zwembaden, zwembad-reinigingsproducten en andere zwembad artikelen. Zo gaat u verkoeld de zomer in met een schoon zwembad en kunt u weer een hoop waterpret beleven. Vandaag besteld? Dan ontvangt u de artikelen morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Zwembaden of artikelen voor het zwembad voordelig kopen

Bij ons koopt u alles wat u nodig heeft voor het opzetten, gebruiken en onderhouden van een zwembad. Heerlijk om even af te koelen in de hete zomermaanden. Lees hieronder meer over zwembaden of klik hierboven meteen door naar waar u op zoek bent.

Verschillende soorten zwembaden

In ons assortiment vindt u diverse zwembaden die u zelf kunt opzetten en zo eenvoudig kunt gebruiken. Hieronder lichten wij de type zwembaden in ons assortiment kort toe:

  • Opzetzwembaden: deze zwembaden worden opgezet met behulp van een stalen frame. Ook is het mogelijk om een filter toe te voegen aan deze zwembaden, zodat het water de hele zomer kan blijven staan.
  • Opblaasbare zwembaden: deze zwembaden moeten opgepompt worden met lucht voordat u deze vult met water. Dit kunt u doen met een (elektrische) pomp of de mond. Het is een goedkoper alternatief voor een opzetzwembad.
  • Familie zwembaden: deze zwembaden zijn geschikt voor jong en oud en hebben een groter formaat zodat het hele gezin erin past.
  • Speelzwembad: dit zijn zwembaden die vaak worden geleverd met speelgoed. Dit zorgt voor extra plezier tijdens het zwemmen. Deze zwembaden zijn opblaasbaar.
  • Baby zwembad: met deze kleine zwembaden kan uw kleintje ook genieten van wat verkoeling op warme dagen. De opblaasbare zwembaden zijn zeer geschikt voor kinderen en bevatten soms zelfs extra speeltjes. Zorg ervoor dat uw kinderen nooit zonder toezicht zwemmen.
  • Peuter zwembad: deze zwembaden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De baden zijn niet te diep, hebben een gevoerde bodem en zachte, opblaasbare zijkanten. Hierdoor zijn deze extra veilig voor kleine kinderen. Laat kleine kinderen nooit zonder toezicht zwemmen. 
  • Kinderzwembad: deze zwembaden zijn minder diep dan reguliere zwembaden, tot maximaal 76 cm. Hieronder vallen diverse opblaasbare zwembaden en opzetzwembaden. Voor extra veiligheid van uw kind tijdens het zwemmen kunt u altijd zwembandjes of zwemvesten kopen.

Het onderhouden en schoonmaken van een zwembad

Voor het onderhouden van uw zwembad is het van belang dat u deze goed schoonmaakt en schoon houdt. Eén van de belangrijkste aspecten van een zwembad dat meerdere dagen staat, is de PH-waarde. Deze moet regelmatig getest worden en als de waarde niet tussen de 7,2 of 7,6 ligt, moet er gebruik worden gemaakt van een pH-verhoger of -verlager.

 

Verder zijn er nog andere schoonmaakklussen waar u rekening mee moet houden. Door het zwembad regelmatig te desinfecteren met bijvoorbeeld chloortabletten, voorkomt u dat algen en bacteriën gaan ontstaan. Zijn deze er al? Dan vindt u bij ons ook middelen waarmee u dit eenvoudig verwijdert. Daarnaast vindt u bij ons diverse schoonmaakmiddelen om eenvoudig zwevende deeltjes en vieze randen te kunnen schoonmaken.

Zwembad artikelen

Bij ons vindt u ook artikelen die het waterplezier nog leuker maken. Zo vindt u hier opblaasfiguren, luchtbedden, strandballen, maar ook handige artikelen zoals zwembadjes, vesten en opblaaspompen. Ook vindt u bij ons divers speelgoed en zelfs opblaasbare glijbanen om iedereen nog langer te amuseren.

Zwembad hulp nodig?

Het kiezen, opzetten, schoonmaken en onderhouden van een zwembad kan veel vragen oproepen. Daarom hebben wij een zwembad helpcentrum. Of u nu vragen heeft over de pH-waarde, de zwembadpomp of lekkages, hier kunt u naartoe met al uw vragen en kunt u eenvoudig en snel het antwoord vinden waar u naar op zoek bent.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan een zwembad zonder chloor?

Chloor wordt gebruikt om een zwembad te desinfecteren tegen bacteriën en algen. Voor opblaasbare zwembaden die een dagje of paar dagen staan, is chloor niet meteen nodig. Indien het zwembad langer staat, is het wel verstandig om chloor te gebruiken. Chloor kunt u ook vervangen voor zwembadzout, dit heeft namelijk dezelfde werking.

Hoe krijg ik bezinksel uit mijn zwembad?

Test de chloorwaarde en de zuurtegraad van het water. Indien één van deze twee het probleem is, gebruik hier dan de geschikte middelen voor om het op te lossen. Komt het door uw filter? Maak dan gebruik van vlokkenmiddel, zodat de kleine deeltjes aan elkaar klonteren en zo makkelijker opgevangen worden door het filter.

Wat is een hybride zwembad?

Een hybride zwembad is een combinatie van een natuurzwembad en een vijver. Hierdoor heeft het zwembad in de winter niet per se een afdekking nodig. Daarnaast is het vaak vrij van chloor en andere chemicaliën vanwege een natuurlijk zuiveringssysteem.
 

Wilt u meer weten over onze zwembad producten, of heeft u vragen over andere producten in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.