123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Aanbieding: 2x Voordeelpakket: Muc-Off Motor and bicycle Essentials Kit | 4-delige starterskit

€ 58,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 48,72 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Met deze aanbieding haalt u niet één, maar twee voordeelpakketten van Muc-Off in huis! Betaal de laagste prijs en bereik het beste resultaat met deze handige starterskits. Perfect voor het schoonmaken en beschermen van uw motor, scooter, (elektrische) fiets of mountainbike. De verpakking bevat de volgende producten:
  • 2x Muc-Off Motorcycle Cleaner (1 liter): Ga voor het beste resultaat met deze bekende roze motorreiniger. Doordat de krachtige formule op moleculair niveau werkt, worden zelfs de allerkleinste vuildeeltjes uit de diepste groeven gehaald. De formule is daarnaast alkalisch, volledig biologisch afbreekbaar en vrij van chemische bestanddelen. Dit betekent dat u dit ook veilig kunt gebruiken voor afdichtingen, kabels, remschijven en andere gevoelige onderdelen.
  • 2x Muc-Off Motorcycle Protectant (500 ml): Deze spray laat een beschermende laag achter op de lak van uw voertuig. Hiermee wordt niet alleen water afgestoten, maar worden corrosie en roest ook voorkomen. Ga voor een stralende glans en ultieme bescherming.  
  • 2x Muc-Off Wheel & Component borstel: Gebruik deze wiel- en onderdelenborstel om hardnekkig vuil van moeilijk bereikbare plekken te verwijderen. De borstel is namelijk zo gevormd dat deze perfect op spaken en velgen past. 
  • 2x Muc-Off Sponge: Met deze schuimspons verwijdert u al het vuil ook eenvoudig. De spons heeft namelijk een zeer hoge dichtheid.
Hoe werkt het?
Spoel de lak grondig af en spray de Muc-Off Motorcycle Cleaner op het gehele oppervlak. Laat 3 tot 5 minuten intrekken. Verwijder hardnekkig vuil met de Muc-Off borstel of spons. Spoel de (motor)fiets tot slot grondig af met schoon water. Zorg dat het voertuig weer goed droog is en breng dan de Muc-Off Motorcycle Protectant aan op de kuip- en metaaldelen. Laat de spray goed opdrogen. 
Specificaties
Merk: Muc-Off Geschikt voor: Motor & fiets
Type: Motorreinigingsset Aantal: 2 stuks
Soort: Spray + borstel + doek Extra info: Veiligheidsinformatie
Bestel mee: Tip!

Muc-off Expanding spons | Wasspons € 6,49

Muc-off premium Brush kit | motor borstel set € 23,95

Muc-off individual Wheel & Component | motor borstel € 9,95