123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Muc-Off Pressure Washer Motorcycle Bundle | Hogedrukreiniger set (inclusief reinigingsmiddel)

€ 199,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 164,88 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Met deze 11-delige hogedrukreiniger set van Muc-Off kunt u uw motor, scooter, (elektrische) fiets of mountainbike op de beste manier reinigen. De set bevat namelijk alle producten en accessoires waarmee u uw voertuig grondig schoonmaakt.

Allereerst vindt u in de verpakking een hogedrukreiniger met 3 verschillende opzetstukken. Door de verschillende gradaties kunt u hiermee allerlei voertuigen op een veilige wijze reinigen. De hogedrukreiniger heeft een snoerlengte van 5 meter, een motor die 1.200W levert en een gemeten waterdruk van 70 bar.

Verder bevat de set ook een schuimlans, die te gebruiken is in combinatie met Muc-Off Motorcycle Cleaner of Muc-Off Bike Cleaner Concentrate (navulling van de Motorcycle Cleaner in geconcentreerde vorm). Dit zijn zeer effectieve motorreinigers die op moleculair niveau werken, waardoor zelfs de allerkleinste vervuilingen verwijderd worden. Met de schuimlans wordt een dikke schuimlaag gecreëerd, om voertuigen nóg krachtiger te reinigen. Doordat de formules biologisch afbreekbaar en vrij van chemicaliën zijn, gebruikt u dit veilig op alle materialen. De reinigingsmiddelen zijn direct aan de schuimlans aan te sluiten.

Meegeleverd wordt ook Muc-Off Motorcycle Protectant. Deze spray brengt een beschermende, waterafstotende laag aan op de lak en voorkomt corrosie of roest. Met de meegeleverde microvezeldoeken kunt u alle reinigers goed wegvegen en gaat u voor een stralende glans. De producten worden geleverd in de Dry Storage Bag, een waterbestendige opbergtas met handige handvatten die u ook kunt gebruiken als emmer (inhoud: 30 liter). Zo haalt u met deze set echt álle benodigdheden in huis!

Inhoud verpakking
Hogedrukreiniger, 3 lansen (fiets, motor, heavy duty), schuimlans, Dry Storage Bag, Muc-Off Motorcycle Cleaner (1 liter), Muc-Off Bike Cleaner Concentrate (1 liter), Muc-Off Motorcycle Protectant (400 ml) en 2x Premium microvezeldoek. 
Specificaties
Merk: Muc-Off Kleur: Zwart-roze
Type: Hogedrukreiniger Video: Productvideo
Soort: Hogedrukreiniger set Extra info: uw oude apparaat info
Geschikt voor: Motor en fiets
Bestel mee: Tip!

Muc-off Expanding spons | Wasspons € 6,49

Muc-off premium Brush kit | motor borstel set € 23,95

Muc-off individual Wheel & Component | motor borstel € 9,95