123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Voertuigreiniging merken

Voertuigreiniging merken kopen?

Bestel voordelig bij ons voertuigreiniging merken zoals Muc-Off, Sonax en Star brite voor het schoonmaken van onder andere uw auto, caravan, motor of fiets. Vandaag besteld is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Koop voordelig online voertuigreiniging merken

In ons assortiment vindt u meerdere voertuigreiniging merken, namelijk Meguiars, Muc-Off, Sonax, Star brite en Belgom. Hiermee kunt u onder andere uw auto, caravan, fiets, motor en/of boot mee schoonmaken.

Assortiment voertuigreiniging merken

Wij verkopen voertuigreinigingen van meerdere merken. Per merk is het soms ook weer mogelijk om de producten voor meer dan één voertuig te gebruiken. Hieronder leest u wat wij allemaal in ons assortiment hebben.

Assortiment Meguiar voertuigreiniging

Allereerst verkopen wij voertuigreinigingen van het merk Meguiar. De schoonmaakproducten van dit merk in ons assortiment zorgt ervoor dat u uw caravan/camper, auto of boot kunt schoonmaken. Dit kan zowel op gebied van interieur als exterieur. Wat betreft exterieur kunt u schoonmaakmiddelen kopen om krassen te verwijderen en het motorblok te reinigen, maar ook om de ruiten, banden, velgen en rubberen of leren onderdelen schoon te maken.

Assortiment Muc-Off voertuigreiniging

Van het merk Muc-Off vindt u in ons assortiment producten voor het schoonmaken van uw motor, scooter, (elektrische) fiets of mountainbike. De producten die wij verkopen kunnen onder andere de ketting van uw fiets schoonmaken, uw motor reinigen, de remschijven schoonmaken en helmen en viziers reinigen. Ook kunt u uw motorkleding reinigen met Muc-Off. Verder vindt u ook ontvetters, wax en polijst producten en hogedrukreinigers.

Assortiment Sonax voertuigreiniging

Daarnaast hebben wij ook een breed assortiment van het merk Sonax. U vindt hier onder andere polijst en wax producten, velgenreinigers en verschillende soorten ruitenreinigers. Ook vindt u schoonmaakmiddelen voor het interieur. Zo hebben wij interieurreinigers voor (lederen) bekleding en matjes tot kunststof schuifdaken. Ook verkopen we speciale interieurreinigingsdoekjes en cockpitspray. Verder hebben we de volgende verwijderaars: teer-, rooklucht-, krassen- en dierenhaarverwijderaar. Voor auto’s verkopen we van Sonax tot slot ook nog een cabrio reiniger, een deurslotontdooier en antivries ruitenontdooiers. Sonax verkoopt ook schoonmaakmiddelen voor uw fiets, zoals sproeiwax, kettingolie en -spray.

Assortiment Star brite voertuigreiniging

Van het merk Star brite verkopen wij voertuigreinigingen voor zowel uw auto, camper, caravan en boot. Voor het droogmaken van uw boot, auto of caravan verkopen we een synthetische spons, microfiber spons en microfiber washandschoen. Voor het schoonmaken kunt u een scubborstel kopen om de Start brite shampoo, wax en polijst producten te gebruiken. Verder vindt u ook een bumper hersteller en een stootlijst hersteller. Verder verkopen we de volgende reinigers: tapijt-, romp- en bodem-, antislip dek-, roestvlekken, teak, bootkappen- en een bilge reiniger. Tot slot vindt u van het merk Star brite ook nog de volgende producten in ons assortiment: kunststof ramen beschermer, regenafstoter, toiletvloeistof, drinkwater desinfectiemiddel, benzine en diesel additief, Zwarte strepen verwijderaar en een vogel- en spinnenpoep verwijderaar.

Assortiment Belgom voertuigreiniging

Bij ons vindt u in ons assortiment voertuigreinigingen van het merk Belgom polijst producten voor het beschermen en reinigen van aluminium of chroom onderdelen van uw motor. Deze producten hebben ook een ontroestende werking. Bovendien verkopen we ook een poetsmiddel. Deze is geschikt voor alle soorten lakken, dus voor onder andere metallic en vernis. Hiermee kunt u doffe plekken, kleine krasjes of oxidaties mee weghalen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke schoonmaakmiddel kan ik het best gebruiken voor mijn fiets?

U kunt het proberen met een sopje met lauw water en afwasmiddel. Om uw gehele fiets optimaal schoon te krijgen kunt u ook kijken naar ons assortiment Muc-Off of Sonax fietsreiniging middelen.

Hoe krijg ik het beste de onderkant van een boot schoon?

Gebruik hiervoor een speciale reinigingsmiddel die specifiek bedoeld is voor de onderkant van uw boot. In ons assortiment verkopen we een speciale romp- en bodemreiniger van het merk Star brite die ervoor zorgt dat roestvlekken en aanslag snel en eenvoudig verwijderd worden.

Hoe maak ik de buitenkant van een caravan schoon?

Gebruik bijvoorbeeld de Star brite scrubborstel in combinatie met de Star brite shampoo en wax om hardnekkige vlekken zo goed mogelijk weg te krijgen en tegelijkertijd de lak van de caravan te beschermen.
 

Heeft u nog vragen over het schoonmaken van uw voertuig of over een voertuigreiniging merk? Neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen helpen.