123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Muc-Off schoonmaakset: Motorcycle Cleaner + Chain Cleaner + All-Weather Chain Lube

€ 33,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 28,06 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Omschrijving
Haal met deze schoonmaakset van Muc-Off direct de juiste producten in huis voor het reinigen van uw motor, (elektrische) fiets of mountainbike. De verpakking bevat alles voor een schone lak én een schone ketting. De 3-delige schoonmaakset bevat de volgende producten:
  • Muc-Off Motorcycle Cleaner (1 liter): Deze bekende motorreiniger is de effectiefste in zijn soort. De roze reiniger werkt namelijk op moleculair niveau en breekt dus zelfs de allerkleinste vuil- of modderdeeltjes af. Zo gaat u voor een superschoon resultaat. De formule is mild, alkalisch en biologisch afbreekbaar. Hierdoor is dit ook veilig voor remschijven, kabels, afdichtingen en andere gevoelige onderdelen. 
  • Muc-Off Chain Cleaner (400 ml): Reinig de ketting van uw motor of fiets grondig met deze kettingreiniger. Zo garandeert u optimale prestaties, verlengt u de levensduur en voorkomt u slijtage. Met de reiniger worden modder, olie, oude smeermiddelen, zand en andere vervuilingen razendsnel verwijderd.
  • Muc-Off All-Weather Chain Lube (400 ml): Dit is een smeermiddel waarmee de ketting van uw motor of fiets onder alle weersomstandigheden in optimale conditie gehouden wordt. Er wordt een waterafstotende laag mee achtergelaten waarmee corrosie en metaal-op-metaal-slijtage voorkomen worden. Hiermee verlengt u de levensduur van uw ketting ook aanzienlijk én gaat u zelfs voor meer vermogen. 
Hoe werkt het?
Zorg dat de lak en de kettingen goed afgespoeld zijn voordat u de producten gebruikt. Breng de Motorcycle Cleaner en Chain Cleaner aan en laat dit 5 minuten intrekken. Verwijder vervuilingen met een borstel. Behandel de ketting dan met de All-Weather Chain Lube. Laat de kettingspray goed drogen voordat u weer op pad gaat. 
Specificaties
Merk: Muc-Off Geschikt voor: Motor & fiets
Type: Motorreinigingsset Inhoud: 1000 + 400 + 400 ml
Soort: Spray Extra: Veiligheidsinformatie
Bestel mee: Tip!

Muc-off Expanding spons | Wasspons € 6,49

Muc-off premium Brush kit | motor borstel set € 23,95

Muc-off individual Wheel & Component | motor borstel € 9,95