123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Muc-Off schoonmaakset: Motorcycle Degreaser + Disc Brake Cleaner + Speed Polish

€ 32,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 27,23 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Nu bestellen is morgen verstuurd
Omschrijving
Gebruik deze schoonmaakset van Muc-Off om uw motor, scooter, fiets of auto schoon te maken, glans te geven én in de toekomst te beschermen tegen externe factoren. De set bevat dus alle producten voor een goede onderhoudsbeurt! Hiermee behandelt u zowel de lak als de remschijven. In de set vindt u de volgende producten:
  • Muc-Off Motorcycle Degreaser (500 ml): Zorg met deze motor ontvetter dat olie, smeer en vuil verwijderd worden van metaal, rubber en de andere onderdelen van uw voertuig. De milde formule is geschikt voor iedere ondergrond. Doordat dit ook oplost in water verwijdert u het middel na het ontvetten grondig. Zo blijven er geen resten achter. 
  • Muc-Off Disc Brake Cleaner (400 ml): Reinig ook uw remschijven en remblokken. Modder en vuil worden met deze remschijf reiniger moeiteloos weggehaald. Zo verkleint u de kans op piepende remmen en wordt de levensduur van deze onderdelen verlengd. 
  • Muc-Off Speed Polish (400 ml): Dit is een wax en polish in één. Hiermee reinigt u uw voertuig, geeft u de lak glans én laat u een waterafstotende waxcoating achter. Met slechts één product zorgt u dat uw voertuig langdurig schoon en fris oogt en ook in de toekomst beschermd is tegen externe factoren. 
Hoe werkt het?
Breng de Motorcycle Degreaser aan op de gewenste onderdelen en laat dit 5 minuten inwerken. Gebruik een borstel of doek om de vervuilingen te verwijderen en spoel af met water. Breng dan de Disc Brake Cleaner aan op het remgebied. Laat dit verdampen en veeg overtollige reinigingsmiddelen weg met een schone doek. Breng tot slot de Speed Polish aan en wrijf dit met een microvezeldoek in de lak. Laat dit even inwerken en gebruik een schone doek om de spray te verwijderen. 
Specificaties
Merk: Muc-Off Geschikt voor: Motor & fiets
Type: Motorreinigingsset Inhoud: 500 + 400 + 400 ml
Soort: Spray Extra: Veiligheidsinformatie
Tip: bestel de motorborstelset mee!

Muc-off premium Brush kit | motor borstel set € 23,95

Tip: bestel uw microvezeldoekjes mee!

Microvezeldoek 40 x 40 cm 3 stuks (123schoon huismerk) € 2,95