123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Muc-Off schoonmaakset: Snow Foam + Chain Cleaner + All-Weather Chain Lube

€ 37,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 31,36 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Omschrijving
Met deze schoonmaakset van Muc-Off gaat u in een handomdraai voor een schone motor, (elektrische) fiets of mountainbike. Maak hiermee zowel de lak als de kettingen schoon en garandeer optimale prestaties. De schoonmaakset bevat de volgende producten:
  • Muc-Off Snow Foam (1 liter): Dit is de perfecte prewash voor uw auto, motor of fiets. Verwijder hiermee al voor het wassen vuil en oliën en voorkom dat er tijdens het schoonmaken zelf krassen in de lak ontstaan. Er wordt een grote hoeveelheid schuim mee gecreëerd voor een optimaal effect. Ook perfect om uw voertuig tussen grote wasbeurten in op te frissen.
  • Muc-Off Chain Cleaner (400 ml): Met deze kettingreiniger verwijdert u modder, olie, smeermiddelen, zand en andere vervuilingen razendsnel van de kettingen. Dit is belangrijk om optimale prestaties te garanderen. Zo voorkomt u slijtage en verlengt u de levensduur van de ketting.
  • Muc-Off All-Weather Chain Lube (400 ml): In wat voor weersomstandigheden u ook op pad gaat, met dit smeermiddel blijven de kettingen in goede conditie. Doordat er een waterafstotende laag mee aangebracht wordt, worden corrosie en slijtage voorkomen. Zo verlengt u ook de levensduur en gaat u zelfs voor extra vermogen tijdens uw ritjes.
Hoe werkt het?
Bereid de lak van uw auto, motor of fiets voor met de Snow Foam. Breng een gelijke hoeveelheid schuim aan, laat dit even intrekken en verwijder vervuilingen dan met een doek of borstel. Breng vervolgens de Chain Cleaner aan op de ketting en laat dit 5 minuten intrekken. Verwijder vervuilingen met een borstel. Behandel de ketting dan met de All-Weather Chain Lube. Laat de kettingspray goed drogen voordat u weer op pad gaat. 
Specificaties
Merk: Muc-Off Geschikt voor: Motor & fiets
Type: Motorreinigingsset Inhoud: 1000 + 400 + 400 ml
Soort: Spray Extra: Veiligheidsinformatie
Bestel mee: Tip!

Muc-off Expanding spons | Wasspons € 6,49

Muc-off premium Brush kit | motor borstel set € 23,95

Muc-off individual Wheel & Component | motor borstel € 9,95