123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Nivea gezichtszonnecrème Sensitive factor 50 (50 ml)

€ 17,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 14,46 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Omschrijving
Deze zonnecrème met factor 50 van Nivea is speciaal ontwikkeld voor het beschermen en het verzorgen van de kwetsbare gezichtshuid. Na het opsmeren heeft u onmiddellijke bescherming tegen zowel UVA- als UVB-stralen, waardoor u minder risico loopt om te verbranden. De formule zorgt er daarnaast ook voor dat irritaties die alreeds veroorzaakt zijn door de zon ook verzacht worden, waardoor het verbrande en trekkerige gevoel verdwijnt. Ga hiermee voor een zachte huid die prettig aanvoelt.

De lichte, waterresistente formule is speciaal gemaakt voor mensen met een (zon)gevoelige huid en bevat dan ook geen parfum. Het heeft een niet-vettige structuur, plakt niet en trekt gauw in. Hierdoor is het geschikt voor dagelijks gebruik. Dermatologische tests hebben bovendien uitgewezen dat de crème zeer huidvriendelijk is. In de kleine verpakking zit 50 ml.

Let op: Smeer tenminste 20 minuten voor blootstelling aan de zon een royale hoeveelheid op en werkt regelmatig bij om de juiste bescherming te behouden.

​​​​​​​Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.

Bekijk de ingrediënten van dit product
Specificaties
Merk: Nivea Toepassing: Gezicht
Type: Zonnebrand Factor (SPF): 50 info
Soort: Crème UV-bescherming: UVA en UVB
Geschikt voor: Volwassenen Waterproof: ja
Inhoud: 50 ml

Lijst van ingrediënten
 

Aqua, Homosalate, Alcohol Denat., Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Isopropyl Palmitate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Silica, Tapioca Starch, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Methylpropanediol, Glycerin, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopheryl Acetate, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Dimethicone, Trisodium EDTA, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin.