123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Alle producten voor een ultieme zomer

Babyverzorging

Bestel babyverzorging op 123schoon.nl

Baby verzorging

Op deze speciale pagina bekijkt u ons ruime aanbod aan baby verzorgingsproducten, waarmee u het lichaam en haar van uw kleintje reinigt, en vindt u bijvoorbeeld ook luiers en luieremmers. Alle producten die u voor uw kindje nodig heeft koopt u dus bij ons, en dat voor de beste prijs.

Baby verzorging: alles wat uw kleintje nodig heeft

Op 123schoon.nl koopt u kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten van grote merken als Zwitsal, Pampers, Neutral en Huggies. Baby's hebben extra veel verzorging nodig. Het lichaam van uw kindje is bovendien nog zo klein en kwetsbaar dat u hier heel voorzichtig mee om dient te gaan. Alleen de beste producten zijn daarom geschikt.

 

Ons ruime assortiment bestaat uit de volgende producten:

  • Luiers: Op 123schoon.nl koopt u luiers voor zowel een pasgeboren baby als een dreumes. Ons assortiment bevat luiers met maat 0 (voor baby's van 1 tot 2,5 kg) en luiers met maat 6 (voor peuters van 15+ kg), en alle maten daartussen. Zo vindt u altijd een luier die perfect past, waarmee doorlekken voorkomen wordt en uw kindje goed kan blijven bewegen. Daarnaast verkopen wij ook zwemluiers voor op vakantie. En bekijk onze luiers aanbiedingen om deze belangrijke producten voordelig in te slaan. Met een luieremmer kunt u de luiers bovendien na gebruik op een hygiënische manier weggooien; waarbij u geen last meer heeft van vervelende geurtjes.
  • Billendoekjes: Wij verkopen billendoekjes van bijvoorbeeld Zwitsal, Neutral en Pampers. Deze vochtige doekjes zijn ontworpen om de babybilletjes grondig te kunnen reinigen tijdens het verschonen van de luier. Ze zijn vaak gemaakt zonder parabenen, kleurstoffen en andere chemische stoffen en zijn dus mild voor de toch al gevoelige en kwetsbare huid van uw kleintje. Ze zijn overigens ook te gebruiken voor het reinigen van de rest van het lichaam en het gezichtje.
  • Baby huidverzorging: Baby's kunnen, onder andere door het gebruik van luiers, last krijgen van rode, geïrriteerde billetjes. Met onze huidverzorgingsproducten, die speciaal ontwikkeld zijn voor de allerkleinsten, wordt de pijnlijke huid verzacht en gekalmeerd. Gebruik bijvoorbeeld een babycrème of babyzalf om luieruitslag tegen te gaan en een soepele en zachte huid te behouden. Met een goede babyolie kunt u ook voorkomen dat het huidoppervlak te uitgedroogd raakt.
  • Baby shampoo of haargel: Met onze milde baby shampoos kunt u het haar van uw kleintje wassen. Door de milde formules, die meestal pH-neutraal en parabenen- en parfumvrij zijn, bent u ervan verzekerd dat hiermee geen irritaties ontstaan. Zo krijgt uw kindje hiervan geen last van prikkende ogen en raakt ook de hoofdhuid niet geïrriteerd. Met baby haargel kunt u het haar vervolgens in model brengen.
  • Baby wasgel: Het lijfje van uw kindje kunt u wassen met onze baby wasgels, die net zoals de shampoos meestal erg mild en zacht voor de huid zijn. Wij verkopen een hoop verschillende soorten, van Zwitsal en Neutral. Ga voor de geur die u het meest aanspreekt; bijvoorbeeld eucalyptus of lavendel.

Andere verzorgingsproducten voor baby's kopen?

Naast ons grote aanbod aan verzorgingsproducten verkopen wij bijvoorbeeld ook speciale zonnebrand voor baby's en kinderen. Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en kwetsbare huid zorgt dit voor extra bescherming. Ook verkopen wij speciale wasverzachters voor babykleding en andere textiel; deze wasverzachters zijn extra mild.

 

Weet u niet precies welke producten u het beste voor uw baby kunt kopen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u advies kunnen geven.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten