123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Neutral wasmiddel

Neutral wasmiddelen kopen?

Neutral wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Door het gebruik van de milde formules ligt de kans op huidirritaties veel lager dan bij andere wasmiddelen. Gebruik Neutral wasmiddelen voor uw bonte, witte of zwarte was. Kies voor waspoeder, vloeibaar wasmiddel of wasverzachter.

1 - 0 van 0

Bestel Neutral wasmiddelen voor de gevoelige huid

Bekijk hier de wasmiddelen van Neutral. Lees hieronder meer over ons assortiment of bestel de milde wasmiddelen bij ons direct voor een lage prijs.

Wat is Neutral wasmiddel?

Neutral wasmiddelen zijn milde waspoeders, vloeibare wasmiddelen of wasverzachters die speciaal ontwikkeld zijn voor de gevoelige huid. De wasmiddelen zijn vrij van kleurstoffen en parfums en zijn geschikt voor uw witte, bonte of zwarte was.

Ons assortiment bestaat uit Neutral waspoeder, Neutral vloeibaar wasmiddel en Neutral wasverzachter. Alle wasmiddelen zorgen voor diepe reiniging. Vuil en vlekken worden moeiteloos verwijderd, ook op een lage wastemperatuur. Bovendien worden de kleuren van het wasgoed langer stralend gehouden. Met wasverzachter van Neutral maakt u uw kleding frisser en zachter. Bovendien worden stoffen hiermee minder statisch, wat betekent dat ze minder snel aan de huid vastplakken. Ook zo wordt een geïrriteerde huid voorkomen.

Neutral is ideaal voor mensen met een gevoelige huid

Kies voor Neutral wasmiddel als u last heeft van een gevoelige huid of eczeem. Door de milde ingrediënten wordt de kans op huidirritaties en -allergieën verminderd. Ook voor de kwetsbare babyhuid is Neutral geschikt.

De formules zijn volledig alkalivrij en vrij van parfums, kleurstoffen en andere chemische bestanddelen. Het gebruik hiervan vermindert dus de kans op jeuk, bultjes of allergische reacties. De wasmiddelen zijn daarnaast ook dermatologisch getest. Hierdoor weet u zeker dat ze geschikt zijn voor elk huidtype. Bovendien zijn de Neutral wasmiddelen ook erg duurzaam. De gebruikte ingrediënten zijn natuurlijk en belasten de aarde zo min mogelijk.

Alle voordelen van Neutral wasmiddel

Hieronder zetten we alle voordelen van de Neutral wasmiddelen nog één keer op een rij:

Geschikt voor de gevoelige huid
Verminder huidirritaties en -allergieën
0% parfum en 0% kleurstof
Dermatologisch getest en goedgekeurd
Milieuvriendelijke ingrediënten
Geschikt voor witte, zwarte én bonte was
Kleurbehoud en diepe reiniging

Neutral is hypoallergeen

Neutral wasmiddelen zijn hypoallergeen. Ze zijn speciaal ontwikkeld om minder snel allergische reacties te veroorzaken en zijn vrij van parfum en kleurstof. Hiermee vermindert u de kans op huidirritaties.

Neutral in de aanbieding kopen

Ook voor iedereen met een klein budget is Neutral geschikt. Bestel bij ons Neutral wasmiddelen tegen bodemprijzen en bespaar een hoop geld. In ons steeds wisselende aanbod vindt u altijd wel een aanbieding van Neutral die bij u past. Klik hierboven op onze speciale pagina met Neutral wasmiddel aanbiedingen om onze collectie te bekijken. 
 

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van Neutral wasmiddel?

De wasmiddelen van Neutral maken niet alleen uw was stralend schoon, de middelen zijn ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Het verlaagt de kans op huidirritaties en allergische reacties. Dit komt omdat de middelen vrij zijn van parfum en kleurstof. De producten zijn dermatologisch getest en goedgekeurd.

Is Neutral wasmiddel hypoallergeen?

Ja, de wasmiddelen van Neutral zijn hypoallergeen. De wasmiddelen verminderen de kans op huidirritaties en allergische reacties. Ook zijn de middelen vrij van parfums en kleurstoffen.


Heeft u vragen over Neutral wasmiddel of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.