123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Handverzorging

Alle producten voor handverzorging

Op deze pagina vindt u alle producten voor het verzorgen, verschonen en verzachten van uw handen. Hiermee kunt u gaan voor de ultieme hand- en nagelverzorging. Heeft u hier behoefte aan? Plaats dan snel uw bestelling, dan ontvangt u uw nieuwe producten morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Bestel alle producten voor handverzorging online

Op deze pagina vindt u producten van verschillende A-merken die u kunt gebruiken voor de verzorging van uw handen. Omdat uw handen kwetsbaar zijn en tijdens dagelijkse bezigheden veel te verduren hebben is dit zeer belangrijk.

Welke producten kunt u gebruiken voor handverzorging?

Bij ons vindt u een ruime collectie van producten die u kunt gebruiken voor het verzorgen en verschonen van uw handen. Elk product heeft zijn eigen toepassing. Hieronder hebben wij ons assortiment toegelicht en de verschillen voor u op een rijtje gezet.

De juiste handzeep voor schone handen

Met behulp van handzeep verwijdert u vuil van uw handen. Dit is zeer belangrijk om te doen, zeker voor het eten, na het toiletbezoek en na het klaarmaken van rauw vlees en rauwe groentes, om te zorgen dat bacteriën en virussen die op uw handen terechtgekomen zijn niet verder kunnen verspreiden. U kunt helemaal voor extra bescherming gaan door antibacteriële handzeep uit te kiezen. Of kies voor een parfumvrije, neutrale zeep als u last heeft van een gevoelige huid. Bij ons vindt u een hoop soorten, die bijvoorbeeld van elkaar verschillen qua geur en vorm, om te zorgen dat u uw handen altijd kunt wassen op een manier die u prettig vindt.

Wilt u ook onderweg uw handen opfrissen, maar is er geen kraan in de buurt? Daarvoor kunt u onze handreinigingsdoekjes gebruiken. Dit zijn vochtige doekjes die in een kleine, hersluitbare verpakking zitten. Zo kunt u, waar u ook bent, uw handen reinigen, zonder dat er hiervoor water nodig is. Veel van deze doekjes bevatten overigens geen alcohol, waardoor de huid hierdoor niet uitdroogt. Deze producten zijn dus dé oplossing om ook onderweg te gaan voor een schoon gevoel. Ook desinfecterende handgel kunt u hiervoor gebruiken.

Wilt u weten wat u, naast het wassen van uw handen met handzeep of het gebruiken van reinigingsdoekjes, nog meer kunt doen om de verspreiding van bacteriën en virussen tegen te gaan? Lees dan onze blog hierover. Hierin bespreken we onder meer het belang van het reinigen van oppervlakken.

Handcrème voor de optimale verzorging

Omdat de huid van uw handen zo gevoelig is is extra verzorging zeer belangrijk. Een handcrème komt in dit geval goed van pas. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om het natuurlijke herstelproces van de huid te stimuleren, om voor de nodige hydratatie en voeding te zorgen en om zo dus een soepel en zacht gevoel te creëren. Dit is ideaal als u last heeft van droge of schrale handen, maar kan ook van pas komen als dit niet het geval is. Hiermee kan namelijk ook uitdroging en beschadiging van de huid voorkomen worden.

Producten voor nagelverzorging

Naast uw handen verdienen ook uw nagels de juiste verzorging. Het gaat dan niet alleen om het knippen of vijlen van de nagels, maar bijvoorbeeld ook om het schoonhouden van de nagelriemen. Nagelverzorging is om verschillende redenen belangrijk, bijvoorbeeld om de zenuweinden in de vingertoppen te beschermen.

U vindt bij ons verschillende middelen waarmee u uw nagels kort kunt houden en kunt verzorgen. Wij verkopen daarnaast ook producten voor het oplossen verschillende problemen, bijvoorbeeld voor ingegroeide teennagels en vervuilingen. Met onze manicure- en pedicuresets kunt u uw nagels en nagelriemen helemaal op ultieme wijze behandelen, of u nu last heeft van zwakke, doffe of droge nagels.

Bij ons vindt u een groot aantal producten voor het verzorgen van uw handen en nagels. Komt u er niet helemaal uit of heeft u ons advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.