123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
 
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Scheerapparaat

Braun baardtrimmer BT3221  SBR00108
vergroten
Omschrijving Trim moeiteloos uw baard met deze elektrische baardtrimmer van Braun. Doordat er wel 20 lengtestanden zijn (van 0,5 tot 10 mm) is dit voor allerlei baarden geschikt. Met het precisiewiel kunnen er steeds stapjes van 0,5 mm gemaakt worden om zo de perfecte stand in te stellen.

Korte tot middellange baarden en kapsels kunnen met dit handige apparaat in model gebracht worden. Door de scherpte van de mesjes en de verbeterde snijtechnologie gebeurt dit op een efficiënte en doelgerichte manier, die ook nog eens extra comfortabel aanvoelt. Hierdoor worden er ook strakke en nauwkeurige lijnen gemaakt. 

De baardtrimmer is draadloos en heeft een krachtige oplaadbare batterij die wel 50 minuten mee kan gaan. Ook wordt er een reinigingsborsteltje meegeleverd waarmee het schoonmaken van de trimmer eenvoudig gedaan kan worden. En door de ergonomische handgreep ligt dit apparaat tot slot zeer comfortabel in de hand.
Specificaties
Merk: Braun Oplaadtijd (uren): 10
Type: Baardtrimmer Accuduur (minuten): 40
Kleur: Zwart-groen Type accu: NiMH
Nummer: BT3221 Geslacht: Man
Nu bestellen is morgen in huis
€ 39,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 32,64 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Braun Bodygroom 6 in 1 trimmer MGK3225  SBR00109
vergroten
Omschrijving Deze 6-in-1 baardtrimmer van Braun bevat zeer scherpe mesjes die eenvoudig door lange en dikke haren heen snijden. Zo is iedere trimbeurt snel en efficiënt. Met de verschillende kammetjes en lengtestanden (0,5 tot 10 mm of 11 tot 20 mm) kunt u korte tot lange baarden in model brengen. Kies de gewenste lengte en maak scherpe en nauwkeurige lijnen om zo het beste resultaat te bereiken.

Meegeleverd wordt ook een detailtrimmerkop, die voor kleine zones en moeilijk bereikbare plekken gebruikt kan worden. Door de vier verschillende opzetstukken, de baard- en haartrimmer én de detailtrimmer is dit apparaat geschikt voor uw baard, gezicht en haar.

De baardtrimmer bevat verder een krachtige NiMH-batterij die eenvoudig opgeladen kan worden, waarna het apparaat wel 50 minuten draadloos gebruikt kan worden. Gebruik de meegeleverde voedingslader om de trimmer in ongeveer tien uur weer op te laden.
Specificaties
Merk: Braun Oplaadtijd (uren): 10
Type: Bodygroom Accuduur (minuten): 50
Kleur: Zwart Type accu: NiMH
Nummer: MGK3225 Geslacht: Man
Nu bestellen is morgen in huis
€ 39,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 32,64 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Braun scheerapparaat Series 1 190s  SBR00104
vergroten
Omschrijving Dit scheerapparaat van Braun zorgt, dankzij zijn ergonomische ontwerp en brede scheerkop, voor een efficiënte en comfortabele scheerervaring. Door het zwevende scheerblad ontstaat er bovendien een zeer glad resultaat, doordat hiermee de contouren van het gezicht zeer nauwgezet gevolgd kunnen worden. Haartjes die in verschillende richtingen groeien worden eenvoudig verwijderd en ook op moeilijk bereikbare plekken kan geschoren worden.

Het scheerapparaat is geschikt voor droog gebruik maar kan ook onder de douche of in bad gebruikt worden. Doordat deze waterbestendig u kunt u hem ook eenvoudig reinigen.

Het scheerapparaat werkt op twee NiMH-batterijen (ingebouwd), die een capaciteit hebben van dertig minuten. Deze zijn oplaadbaar en binnen een uur weer volledig vol. Een batterij-indicator met led lichtje toont duidelijk wanneer het nodig is om de batterijen dan weer opnieuw op te laden. 

Meegeleverd wordt een reinigingsborstel waarmee u het scheerapparaat eenvoudig kunt reinigen.
Specificaties
Merk: Braun Oplaadtijd (uren): 1
Type: Scheerapparaat Accuduur (minuten): 30
Soort: Series 1 Type accu: NiMH
Kleur: Zwart Geslacht: Man
Nummer: 190s
Productimpressie
Braun scheerapparaat Series 1 190s
vergroten vergroten
Nu bestellen is morgen in huis
€ 59,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 49,17 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Braun Ladyshave Silk Epil 5-620 (roze)  SBR00110
vergroten
Omschrijving Deze ladyshave van Braun is geschikt voor het creëren van een extra gladde huis zónder pijnlijke ontharing. Er zijn drie verschillende opzetstukken, zodat u hiermee kunt scheren, trimmen én epileren. Zo creëert u altijd een langdurig gladde of verzorgde huid.

De nauwkeurige Micro-Grip-pincettechnologie bestaat uit wel 28 pincetten die alle haartjes verwijderen, ook wanneer deze nog zeer kort zijn. Ook op moeilijk bereikbare plekken ontstaat er zo een perfect resultaat. Dankzij het massageopzetstuk worden er bovendien pulserende trillingen afgegeven om te zorgen dat het pijnlijke gevoel vermindert. En doordat er twee snelheidsinstellingen zijn past u dit altijd aan aan uw eigen voorkeuren. 

Gebruik het meegeleverde reinigingsborsteltje om de ladyshave altijd schoon te maken en het opbergetui om deze netjes op te bergen. Doordat het apparaat verder waterbestendig is kunt u deze ook onder de douche gebruiken. Het antislip-handvat zorgt er daarnaast voor dat dit apparaat altijd comfortabel in de hand ligt. De draadloze ladyshave werkt met oplaadbare batterijen (ingebouwd).

De verpakking bevat de Braun Ladyshave Silk Epil, een scheerkop, een trimmeropzetstuk, een huidcontactopzetstuk, een reinigingsborsteltje, een oplaadkabel en een opbergtasje.
Specificaties
Merk: Braun Nummer: 5-620
Type: Ladyshave Batterijen inbegrepen: ja
Kleur: Roze Geslacht: Vrouw
Nu bestellen is morgen in huis
€ 74,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 61,57 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Braun scheerapparaat Series 3 Shave&Style 3000BT  SBR00105
vergroten
Omschrijving Dit elektrische scheerapparaat van Braun bestaat uit drie gespecialiseerde scheerelementen die individueel van elkaar bewegen en zich moeiteloos aanpassen aan de contouren van uw gezicht, waardoor hiermee het beste en gladste resultaat ontstaat. Dit apparaat scheert verder snel en doelgericht. Langere haren én haren die in andere richtingen groeien worden ook verwijderd. Met de precisiemodus kunt u bovendien ook gevoelige delen en moeilijk bereikbare plekken op een veilige manier scheren.

Het apparaat werkt op twee krachtige NiMH-batterijen (ingebouwd), die snel opgeladen kunnen worden. Binnen een uur zijn ze namelijk weer helemaal vol, waarna het apparaat 45 minuten lang aaneengesloten gebruikt kan worden. 

Het scheerapparaat is daarnaast voorzien van een ergonomisch handvat en is eenvoudig te reinigen met water, omdat het materiaal waterbestendig is. Doordat er vijf verschillende opzetstukken meegeleverd worden (van 1 tot 7 mm) is dit apparaat geschikt voor het creëren van verschillende baardstijlen. Ook trimmen is mogelijk met het baardtrimmeropzetstuk. 

De verpakking bevat het Braun Series 3 Shave&Style scheerapparaat, een baardtrimmeropzetstuk, vijf opzetkammen, een beschermkap, een oplader, een opbergtas, een reinigingsborsteltje en een handleiding. 
Specificaties
Merk: Braun Oplaadtijd (uren): 1
Type: Scheerapparaat Accuduur (minuten): 45
Soort: Series 3 Type accu: NiMH
Kleur: Zwart Geslacht: Man
Nummer: 3000BT
Nu bestellen is morgen in huis
€ 89,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 73,97 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Braun scheerapparaat Series 3 ProSkin 3045S  SBR00106
vergroten
Omschrijving Dit elektrische scheerapparaat van Braun zorgt voor een razendsnel en extra glad resultaat. Doordat er drie afzonderlijke scheeronderdelen zijn die individueel van elkaar bewegen wordt er optimaal contact gemaakt met de huid, zodat écht alle haartjes geschoren worden. Dit is niet alleen efficiënter, maar ook comfortabeler. Gebruik de precisiestand om daarnaast moeiteloos lastige plekken te bereiken, zonder dat er irritaties ontstaan. 

Dit scheerapparaat werkt op twee oplaadbare NiMH-batterijen (ingebouwd). Volledig opgeladen kunt u hier 45 minuten gebruik van maken en na een uur zijn ze vervolgens weer helemaal vol. 

Dit scheerapparaat is zowel nat als droog te gebruiken. Het materiaal is namelijk waterbestendig (tot 5 meter diep). De verpakking bevat bovendien ook een reinigingsborsteltje voor het eenvoudig schoonmaken van het apparaat én een handig opbergetui. 
Specificaties
Merk: Braun Oplaadtijd (uren): 1
Type: Scheerapparaat Accuduur (minuten): 45
Soort: Series 3 Type accu: NiMH
Kleur: Zwart-blauw Geslacht: Man
Nummer: 3045S
Nu bestellen is morgen in huis
€ 94,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 78,10 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Braun scheerapparaat Series 3 3090 Clean & Charge  SBR00113
vergroten
Omschrijving Met dit scheerapparaat van Braun gaat u voor een extra efficiënte scheerbeurt. Er is sprake van drie zwevende scheerelementen die onafhankelijk van elkaar bewegen en zich zeer precies aanpassen aan de contouren van uw gezicht, zodat dit doelgerichter en comfortabeler is. Zo worden er meerdere haartjes verwijderd en scheert u sneller én zachter. Met de meegeleverde precisietrimmer kunt u ook uw snor of bakkebaarden in model brengen.

Dit scheerapparaat werkt met een NiMH-batterij (ingebouwd) waarmee u wel 45 minuten aaneengesloten kunt blijven scheren. Snelladen is een mogelijkheid, zodat u hiermee na vijf minuten ook vijf minuten kunt scheren. Voor het volledig opladen van de batterij is ongeveer een uur nodig. 

Er wordt verder een handig Clean & Charge-station meegeleverd. Hierop laadt u de batterij op, maar wordt uw scheerapparaat ook schoon én gesmeerd. Ongeveer 99,9% van alle bacteriën worden verwijderd. Zo gaat u dus altijd voor de meest hygiënische scheerbeurt. Doordat dit apparaat daarnaast waterbestendig is kunt u deze ook eenvoudig afspoelen. Het meegeleverde reisetui zorgt er tot slot voor dat u het scheerapparaat makkelijk mee kunt nemen (op reis).
Specificaties
Merk: Braun Oplaadtijd (uren): 1
Type: Scheerapparaat Accuduur (minuten): 45
Soort: Series 3 Type accu: NiMH
Kleur: Zwart Geslacht: Man
Nummer: 3090
Productimpressie
Braun scheerapparaat Series 3 3090 Clean & Charge
vergroten vergroten
Nu bestellen is morgen in huis
€ 99,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 82,23 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Braun scheerapparaat Series 5 50-W1000s  SBR00107
vergroten
Omschrijving Dit elektrische scheerapparaat van Braun bestaat uit drie flexibele scheermesjes die afzonderlijk van elkaar bewegen. Hierdoor past het apparaat zich zeer nauwkeurig aan aan de contouren van uw gezicht en maken de mesjes allemaal optimaal contact. Dit maakt het scheren eenvoudiger en comfortabeler, zodat op gemakkelijke wijze álle haartjes verwijderd worden.

Het apparaat heeft een ergonomische rubberen handgreep die prettig in de hand ligt. Het materiaal is waterbestendig, waardoor u zowel droog als nat kunt scheren. Zo is dit apparaat ook makkelijk schoon te maken. Hier kunt ook het handige reinigingsborsteltje voor gebruiken.  

Het scheerapparaat bevat een oplaadbare lithium-ion-accu die in één keer volledig opgeladen kan worden (waarna er 50 minuten mee kan worden geschoren) of die met een snellading van 5 minuten ook kan worden opgeladen voor één scheerbeurt. De batterij-indicator met led lampje toont altijd de status van de batterij aan. 
Specificaties
Merk: Braun Oplaadtijd (uren): 1
Type: Scheerapparaat Accuduur (minuten): 45
Soort: Series 5 Type accu: Li-ion
Kleur: Zwart Geslacht: Man
Nummer: 50-W1000s
Nu bestellen is morgen in huis
€ 119,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 98,76 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)