123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Axe

Axe producten kopen?

Op deze pagina vindt u alle Axe producten uit ons assortiment. Deorollers, deodorant sprays of douchegels in diverse unieke geuren, bij ons vindt u het allemaal. Navigeer eenvoudig naar een van de groepen om zo het gewenste product te vinden.

Zoek op type

Populaire series

1 - 0 van 0

Bestel voordelig Axe producten

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan Axe producten, zoals douchegels en deodorant. Daarnaast hebben wij ook veel aanbiedingen van Axe producten, zodat u ervan verzekerd bent dat u altijd het juiste product koopt tegen de laagste prijs. Lees hieronder meer over ons assortiment of bekijk hierboven direct de Axe producten in ons assortiment.

Ons assortiment Axe producten

U vindt bij ons verschillende soorten Axe producten. Deze producten zijn:

  • Axe deodorant: In het assortiment Axe deodorant vindt u zowel sprays als rollers voor mannen en vrouwen. De rollers zijn verkrijgbaar in maten van 50 ml en de sprays in maten van 150 ml. Wij verkopen ongeveer 25 verschillende soorten deodorant geuren.
  • Axe douchegel: Bij ons heeft u in het assortiment douchegels van Axe de keuze uit 250 ml en 400 ml. Wij verkopen naast douchegels voor mannen ook een douchegel voor vrouwen. U heeft hier de keuze uit in totaal ongeveer 20 verschillende douchegel geuren.
  • Axe aanbieding: De bovenstaande producten verkopen wij ook als aanbiedingen. U vindt bij ons verpakkingen van 3, 6 of 12 stuks. Met deze aanbiedingen weet u zeker dat u Axe producten koopt tegen de laatste prijs.

Met ons ruim assortiment is er voor iedereen iets te vinden. Bekijk ons assortiment en bestel direct het product dat voor u geschikt is.

Verschil anti-transpirant vs. fragrance of body spray

Over het algemeen wordt er gedacht dat een anti-transpirant hetzelfde is als een body spray of fragrance, vanwege de vele geuren die Axe te bieden heeft. Dit is echter niet waar. Een anti-transpirant is puur ontworpen voor gebruik onder de oksels en het tegengaan van transpireren, waardoor het bescherming biedt tegen vocht en geur. Fragrances en body sprays bieden geen bescherming tegen vocht.

Axe producten bewaren: hoe en voor hoe lang?

Axe heeft een aantal richtlijnen met betrekking tot het bewaren van Axe producten. Axe geeft dan ook aan dat Axe producten minstens 2 jaar hun optimale kwaliteit en versheid behouden. Hierdoor kunt u deze producten lang opbergen, zonder zich zorgen te maken dat het product niet meer werkt.

 

Wat betreft de omstandigheden van het bewaren, wordt het aangeraden om Axe producten altijd op kamertemperatuur te bewaren. Dit zorgt voor maximale kwaliteit en effectiviteit. Het wordt afgeraden om Axe producten te bewaren in ruimtes met een temperatuur hoger dan 45 graden.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoeveel Axe geuren zijn er?

Axe heeft ondertussen iets meer dan 20 verschillende geuren geïntroduceerd. Het product dat het bekendst is blijft de bodyspray van Axe.

Een bodyspray gaat de geur van transpiratie die in contact komt met de bacteriën op de huid tegen. Transpiratie zelf heeft namelijk geen geur, maar het begint te ruiken nadat het in aanraking komt met bacteriën die op de huid aanwezig zijn. Een anti-transpirant helpt om het transpireren zelf te stoppen.

Hoe bewaar ik mijn Axe producten?

Het is belangrijk dat voor maximale kwaliteit en effectiviteit u Axe producten bewaart in een ruimte op kamertemperatuur. U kunt deze producten minstens 2 jaar lang bewaren, want zo lang blijven de producten namelijk optimaal vers en kwalitatief goed.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over de Axe producten in ons assortiment of over iets anders? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.