123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Aftersun

Aftersun bestellen?

Met onze producten kunt u uw huid na het zonnen beschermen, kalmeren en verlichten. Wij verkopen aftersun van bekende merken, zoals Biodermal, Garnier en Vision. Filter op merk of capaciteit om snel het juiste product te vinden. 


1 - 3 van 3

Bestel uw aftersun op 123schoon.nl

Op 123schoon.nl kiest u uit een groot assortiment aftersun het product dat het beste bij uw wensen past. Wij verkopen diverse varianten, die allemaal verlichting bieden voor uw pijnlijke, jeukende huid na het zonnen. De producten die wij verkopen worden bovendien snel geleverd en bestelt u bij ons voor de beste prijs.

Welke aftersun heb ik nodig?

Op 123schoon.nl koopt u aftersun in een fles met pomp of in een knijptube. Wij verkopen allerlei verschillende varianten: bijvoorbeeld met een melkachtige of een meer crème-achtige structuur. U kiest zo altijd de aftersun die aan uw wensen voldoet. Onze aftersun bevat daarnaast soms speciale eigenschappen, die in de productomschrijving duidelijk vermeld worden. De aftersun die u uiteindelijk uitkiest is daarom vooral afhankelijk van uw eigen voorkeuren. Zo hebben we een bruinverlengende aftersun, die de natuurlijke melanineproductie stimuleert en zorgt dat de huid langer een gebruinde gloed houdt. Ook verkopen we aftersun maskers voor uw gezicht, die ontstekingsremmend werken.

Aftersun: wat doet het precies?

Met aftersun zorgt u ervoor dat uw huid verzorgd en gevoed wordt na langdurige blootstelling aan zonlicht, zodat er een sneller herstel kan plaatsvinden. Dit zorgt ervoor dat uw huid eenvoudiger gezond blijft. Zeker als uw huid verbrand is en jeukerig of branderig aanvoelt is dit prettig, want de aftersun zorgt voor directe verkoeling en verlichting. Uw huid voelt hierna zacht en soepel aan.

 

Ook zorgt aftersun ervoor dat de vochtbalans van de huid hersteld wordt. Na het zonnen is de huid namelijk vaak (zichtbaar en voelbaar) een beetje uitgedroogd. Met een aftersun wordt de huid daarom weer gehydrateerd. Niet alleen zorgt dit ervoor dat uw huid gezonder aanvoelt en oogt, u heeft ook minder last van vervellen. En ook als u niet verbrand bent is aftersun onmisbaar; het zorgt er namelijk voor dat uw bruine kleur langer zichtbaar blijft.

 

Weet u niet welke aftersun u moet bestellen en bent u benieuwd naar ons advies? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag bij uw keuze!