123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Lippenbalsem met SPF

Lippenbalsem met SPF bestellen?

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment van lippenbalsems met SPF, waarmee u uw lippen kunt beschermen tegen zonlicht. Bij ons koopt u producten van bijvoorbeeld Labello, Blistex en Purol. Naast uw lippen ook uw huid beschermen tegen zonlicht? Bekijk dan ons grote aanbod aan zonnebrand met SPF.


Bestel lippenbalsem met SPF op 123schoon.nl

Lippenbalsems met SPF beschermen uw lippen op zonnige dagen tegen de mogelijk schadelijke effecten van zonlicht. Bekijk ons ruime aanbod en kies de lippenbalsem die het beste bij u past. Wanneer u bij ons bestelt, ontvangt u het product morgen al in huis.

Welke lippenbalsem met SPF heb ik nodig?

Op 123schoon.nl vindt u diverse lippenbalsems met SPF, allemaal met een andere beschermingsfactor. Uw lippen zullen minder snel verbranden, doordat de beschermende factor ervoor zorgt dat schadelijke UVB-stralen tegengehouden worden. Hierbij geldt: hoe hoger de SPF, hoe beter uw lippen beschermd worden. Wij verkopen lippenbalsems met factor 8, 10, 15, 30 en zelfs 50+. De beschermingsfactor die u uitkiest is afhankelijk van de kracht van de zon, uw huidtype en hoe lang de blootstelling aan de zon duurt.

 

Naast het feit dat deze producten bescherming bieden, zorgen ze er vaak ook voor dat uw lippen gezond en soepel aanvoelen. Veel lippenbalsems hebben een herstellende en voedende werking, waardoor er hiermee een zacht gevoel ontstaat. Bekijk per product wat de extra eigenschappen van de lippenbalsems zijn en kies er zo altijd eentje uit die goed aansluit op uw wensen. U kunt ook altijd kiezen voor een tube, potje of stick.

 

Let op: Net zoals bij zonnebrand is het ook bij beschermende lippenbalsem belangrijk om het product ruim vóór blootstelling aan het zonlicht op te brengen. Ook regelmatig opnieuw smeren is noodzakelijk om de juiste bescherming te behouden.

Andere zonbeschermingsproducten kopen?

Naast lippenbalsem met SPF koopt u in onze webshop ook diverse andere producten die uw huid beschermen tegen de schadelijke effecten van zonlicht. Koop bijvoorbeeld zonnebrand in grote verpakking of in mini reisverpakkingen voor tijdens de vakantie. En met ons ruime assortiment aftersun zorgt u ervoor dat uw huid na het zonnen gekalmeerd wordt en weer soepel aanvoelt. Zo kunt u met een gerust hart de zon in.

 

Weet u niet precies welke zonbeschermingsproducten of lippenbalsems u het beste kunt aanschaffen? Neem dan contact met ons op, want wij geven u graag advies!