123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Snelbruiner

Snelbruiner bestellen?

Bestel een snelbruiner om te zorgen dat uw huid sneller en eenvoudiger een natuurlijke, bruine teint krijgt in het zonlicht. In onze webshop koopt u dit product, ook wel Haarlemmerbruin genoemd, van het kwalitatieve merk Jacob Hooy. 


Bestel snelbruiner op 123schoon.nl

Met snelbruiners zorgt u ervoor dat uw huid sneller een egale, bruine teint krijgt. Hierdoor is dit een ideale toevoeging aan uw strandtas op zonnige dagen. Wanneer u op 123schoon.nl een snelbruiner bestelt ontvangt u hem bovendien snel in huis, en dat voor de beste prijs.

Wat is een snelbruiner?

Op 123schoon.nl verkopen wij snelbruiner, ook wel Haarlemmerbruin genoemd, van het merk Jacob Hooy. Dit product bevat natuurlijke zonneolie en zorgt ervoor dat het aanwezige pigment in uw huid als het ware geactiveerd wordt en harder gaat werken, waardoor u hiermee vlugger bruin wordt.

 

Dit product is dus perfect voor als u tijdens korte blootstelling aan het zonlicht toch een mooi bruin kleurtje wilt krijgen. Gebruik een snelbruiner bijvoorbeeld tijdens het zonnen in de ochtend, wanneer de zon nog niet op zijn felst is.

 

Let op: Snelbruiner bevat géén beschermingsfactor en biedt dus ook geen bescherming tegen UVA- en UVB-stralen. Wanneer u langdurig gaat zonnen of wanneer uw huid niet gewend is aan zonlicht raden we u aan om voor een zonnebrand met SPF te gaan. Wij verkopen dat in grote verpakkingen en in mini reisverpakkingen voor op vakantie of in de strandtas.

Andere snelbruiners kopen?

Op zoek naar andere handige producten waarmee u sneller een gebruinde huid krijgt? Wij verkopen bijvoorbeeld ook zonnebankcrèmes waarmee de huid tijdens een bezoekje aan de zonnebank sneller bruin wordt. En wilt u uw huid een kleurtje geven zónder te zonnen? Daarvoor kunt u een kijkje nemen bij onze zelfbruiners.

 

Komt u er niet helemaal uit en wilt u ons advies? Neem dan contact met ons op, en wij kunnen u helpen met het uitkiezen van het juiste product.