123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Philips UV-C | desinfecterende box | voor voorwerpen

€ 179,00 (Inclusief 21% BTW)
(€ 147,93 Exclusief 21% BTW)
beperkte voorraad
Omschrijving
Deze UV-C desinfecterende box van Philips kan gebruikt worden om virussen, bacteriën, huisstofmijt en ziektekiemen van voorwerpen te verwijderen. Kleine objecten en persoonlijke spullen, zoals sleutels, mobiele telefoons en portemonnees, worden hiermee in enkele minuten weer schoon.

Voor desinfectie wordt UV-C-licht gebruikt, waardoor dit een effectieve en krachtige methode is. De desinfecterende box is eenvoudig te gebruiken en door het compacte formaat ook weer eenvoudig op te bergen na gebruik.

Meer informatie:
Handleiding (PDF)


Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Philips Video: Productvideo
Type: UV-C lamp Handleiding: PDF
Kleur: Wit Vermogen (Watt): 135
Afmetingen: 28,5 x 28,5 x 28,8 cm (lxbxh) Snoerlengte (in meters): 2,1 m
Materiaal: Synthetisch

Hoe werkt het?
 

In deze desinfecterende box zijn kleine voorwerpen te plaatsen, die vervolgens door UV-C-licht gedesinfecteerd worden. Dit is een desinfectiemiddel dat bacteriën, virussen en ziektekiemen onschadelijk maakt. Door de reflecterende binnenzijde van de box is er een maximale weerkaatsing van het licht, zodat optimale desinfectie van het gehele voorwerp gegarandeerd wordt. Diverse tests hebben uitgewezen dat vrijwel alle bacteriën en virussen reageren op desinfectie met UV-C. 
 

Om deze desinfectie in werking te zetten moet u de stekker van de desinfecterende box in het stopcontact steken en op de knop drukken om de deksel te openen. Nadat u de voorwerpen in de box heeft geplaatst kunt u de deksel sluiten en op het duidelijke digitale display de juiste modus selecteren. Er zijn verschillende opties:

  • Desinfecteren
  • Opslaan
  • Drogen
  • Drogen en desinfecteren
Hierna is het mogelijk om een timer in te stellen van 10 minuten, 15 minuten of 20 minuten. Pas dit aan aan de hand van het aantal items dat u in de box plaatst. Vervolgens start de cyclus automatisch. Zorg dat de deksel de gehele tijd gesloten blijft. 
 

Veilig gebruik
 

UV-C-licht kan schadelijk zijn voor de ogen en de huid. Hierdoor schakelt het apparaat automatisch uit wanneer de deksel geopend wordt, ook als dit tijdens een cyclus gebeurt, om veilig gebruik te garanderen. Volg alle veiligheidsrichtlijnen in de producthandleiding om de veiligheid te waarborgen. 

Toelichting afbeeldingen
 

2: Fluence (UV Dose) Required to Achieve Incremental Log Inactivation of Bacteria, Protozoa, Viruses and Algae. Herzien, bijgewerkt en uitgebreid door Adel Haji Malayeri, Madjid Mohseni, Bill Cairns en James R. Bolton. Met eerdere bijdragen door Gabriel Chevrefils (2006) en Eric Caron (2006). Peerreview door Benoit Barbeau, Harold Wright (1999) en Karl G. Linden.