123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Zwembaden, zwembad onderhoud en zwembad artikelen

Desinfectie middelen

Desinfectie middelen bestellen?

Met onze desinfectie middelen kunt u uw woonruimte of kantoor schoon en bacterievrij maken. Zo kunt u de desinfecterende doekjes, desinfectie vloeistof en desinfecterende allesreinigers gebruiken om het risico op virusverspreiding zoveel mogelijk te verkleinen. 

Bestel alle desinfectie producten op 123schoon.nl

Bekijk ons ruime aanbod aan desinfecterende schoonmaakproducten om uw badkamer, keuken, toilet of andere oppervlakken in huis of op kantoor schoon te maken. Wij verkopen verschillende desinfectie middelen waarmee u dit op een effectieve manier kunt doen. Bestel ze vandaag en ontvang ze morgen al in huis.

Welke desinfectie middelen kan ik kopen?

Op 123schoon.nl koopt u diverse desinfectie producten van onder andere Blue Wonder. Ons assortiment bestaat uit:

  • Desinfecterende doekjes: Deze vochtige doekjes zijn gebruiksklaar en kunnen dus direct gebruikt worden voor het reinigen van diverse oppervlakken. Tijdens het reinigen en desinfecteren blijven er geen chemische resten achter, waardoor dit zeer veilig is. Desinfecterende doekjes zitten in een afgesloten verpakking en kunnen heel eenvoudig meegenomen worden om ook onderweg oppervlakken, zoals deurklinken en handvaten, te reinigen en bacterievrij te maken.
  • Desinfecterende allesreiniger: Met de antibacteriële reinigers van Blue Wonder maakt u verschillende ruimtes in huis of op werk schoon. Er zijn speciale sprays voor de keuken en de badkamer, maar ook meer algemene sprays. Vuil, bacteriën en ziektekiemen worden verwijderd, terwijl er geen chemische resten achterblijven.
  • Desinfectie pakketten: In deze handige pakketten vindt u een combinatie van diverse antibacteriële schoonmaakproducten. We verkopen 6-delige, 12-delige en 23-delige pakketten, met daarin desinfecterende allesreinigers, desinfecterende doekjes en huishoudhandschoenen. Deze pakketten zijn voordelig en compleet.
  • Desinfectie vloeistof: Met desinfectie vloeistof kunt u zowel uw handen als (kleine) oppervlakken reinigen. Wij verkopen kwalitatief hoogwaardige producten van CMT en Trisept, waarmee u altijd het beste resultaat bereikt.

Waarom zijn desinfectie middelen nodig?

Met desinfecterende producten worden oppervlakken niet alleen keurig schoon, maar worden micro-organismen, zoals bacteriën, virussen, schimmels en ziektekiemen, ook onschadelijk gemaakt. Wilt u een ruimte dus écht schoonmaken en de risico's op (kruis)besmetting zoveel mogelijk verkleinen? Dan kunt u het beste schoonmaken met desinfecterende schoonmaakproducten. Deze middelen bestaan voor meer dan 0,5% uit waterstofperoxide en zijn dus effectief tegen bijvoorbeeld virussen. De middelen van Blue Wonder bestaan zelfs voor 1% uit waterstofperoxide.

 

Let op: Om de juiste werking van deze producten te behouden en te zorgen dat ze echt desinfecterend werken dient u de gebruiksaanwijzing op het etiket goed te lezen. Het verdunnen van de producten kan bijvoorbeeld zorgen voor het verminderen van de werking.

Andere schoonmaakproducten bestellen?

Het gebruik van desinfectie middelen is niet in alle gevallen noodzakelijk. Voor het reinigen van openbare plekken, bacterierijke oppervlakken (zoals toiletten of deurkrukken) of bij een verhoogd risico op ziekteoverdracht is het verstandig om zulke producten te gebruiken, maar in huis zijn andere schoonmaakmiddelen soms ook al voldoende. [1] Zo kunt u hiervoor allesreinigers gebruiken; op 123schoon.nl vindt u hiervan een ruim aanbod. Ook koopt u bij ons diverse andere schoonmaakmiddelen om uw hele huis mee te reinigen.


Bron:
[1] RIVM: Zorgvuldig schoonmaken in huis
 

Weet u niet welke (desinfecterende) schoonmaakmiddelen u het beste kunt bestellen en heeft u behoefte aan ons advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)