123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Bissell

Bissell producten kopen?

Verwijder vlekken van verschillende ondergronden met de vlekkenreinigers en stoomreinigers van Bissell. Ga voor diepe en effectieve reiniging. Bij ons bestelt u niet alleen de reinigers, maar ook de accessoires. Filter op typegeschikt voor of soort om het juiste product te vinden.  


1 - 2 van 2

Bestel voordelig schoonmaakartikelen van Bissell

In ons assortiment vindt u diverse schoonmaakartikelen van het merk Bissell. U vindt hier onder andere een borstelopzetstukken en vlekkenopvangers voor de SpotClean serie. Lees hieronder meer over Bissell en ons assortiment of bestel hierboven direct de juiste artikel voor u.

Wat is Bissell?

Bissell is een gerenommeerd schoonmaakmerk die bekend staat om hun goede kwaliteit schoonmaakproducten. Bissell producten zijn ontwikkeld voor het tegengaan van rotzooi en nare geuren. Daarnaast houdt Bissell zich ook bezig met goede doelen. Zo heeft Bissell de Bissell Pet Foundation waarbij u met elke bestelling dakloze huisdieren helpt.

Ons assortiment Bissell schoonmaakartikelen

Op deze pagina vindt u meerdere artikelen voor de Bissell SpotClean serie. U vindt onder andere het volgende:

  • Bissell borstel Power Turbo: Met deze borstelopzetstuk verwijdert u hardnekkige vlekken van diverse ondergronden, zoals de bank of het tapijt.
  • Bissell vlekkenopvanger: Deze vlekkenopvanger zuigt vuil op en slaat deze vervolgens op, zodat het niet in de slang of machine terechtkomt.
  • Bissell borstelopzetstuk: Met deze borstelopzetstuk verwijdert u snel en eenvoudig vlekken. Het is mogelijk om het opzetstuk te bevestigen aan de slang van uw vlekkenreiniger.

Bestel snel een schoonmaakartikel van Bissell voor het verwijderen van vlekken.

Wat is de Bissell SpotClean serie?

De Bissell SpotClean serie bestaat uit producten die speciaal zijn ontworpen voor het snel en eenvoudig verwijderen van vlekken en verontreinigingen. De SpotClean serie beschikt over een bredere borstelkop en een grotere en langere slang met meer vermogen, zodat alle soort vlekken worden verwijderd.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke Bissell schoonmaakartikel kan ik gebruiken voor het verwijderen van vlekken op mijn tapijt?

In dit geval zou de Bissell borstel Power Turbo in ons assortiment geschikt zijn. Deze verwijdert snel en eenvoudig (hardnekkige) vlekken op verschillende ondergronden, zoals het tapijt. Bestel de Bissell borstel Power Turbo bij 123schoon.nl

Waar vind ik accessoires voor mijn Bissell SpotClean product?

Accessoires zoals borstelopzetstukken of vlekkenopvangers vindt u bij 123schoon.nl. In ons assortiment verkopen wij voor en voordelige prijs accessoires voor de SpotClean serie.

Welke Bissell schoonmaakartikel kan ik op de slang van mijn vlekkenreiniger plaatsen?

In ons assortiment vindt u de Bissell borstelopzetstuk. Deze kunt u op de slang van uw vlekkenreiniger plaatsen. Deze borstel heeft een breedte van 15 cm en een krachtige werking, zodat ook grotere vlekken eenvoudig verwijderd kunnen worden.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment Bissell schoonmaakartikelen? Neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen helpen.