123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Volledig assortiment van Scrub Daddy

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Leifheit stofzuiger

Leifheit stofzuiger kopen?

Bekijk op deze pagina de stofzuiger van het merk Leifheit. Groot, grof en fijn vuil worden moeiteloos opgezogen dankzij de krachtige accu. Draadloos stofzuigen maakt het mogelijk om overal bij te kunnen én als bijkomend voordeel biedt de stofzuiger ook een kruimeldief voor bijvoorbeeld meubels of traptredes.


Bestel de Leifheit stofzuiger

Stofzuigen doet u makkelijk en snel met de Leifheit stofzuigers, kruimeldieven en raam- en badkamerzuigers. Deze artikelen van Leifheit maken het schoonmaken namelijk een eitje. Lees hieronder meer over de Leifheit stofzuigers of bestel bovenaan de pagina de producten die u nodig heeft.

Leifheit stofzuigers

Met de stofzuigers van Leifheit maakt u gemakkelijk en moeiteloos vloeren en andere oppervlakken vrij van vuil, stof en haar. Hieronder worden de diverse stofzuigers van Leifheit omschreven en wordt uitgelegd voor welke schoonmaakklusjes deze het best worden ingezet:

  • Stofzuiger: De stofzuigers van Leifheit verwijderen stof, vuil, haren en meer viezigheden van uw vloer. De stofzuigers zijn zak- en snoerloos. Natuurlijk wordt er een laadstation bij aankoop meegeleverd. Ook hebben deze stofzuigers een ingebouwde kruimeldief, zodat u overal bij komt. De stofzuigers hebben een accuduur van 20 tot 40 minuten. Leifheit biedt de Rotaro- en Regulus PowerVac 2-in-1 stofzuigers aan.
  • Kruimeldief: Een kruimeldief is een kleine stofzuiger dat u in de hand kunt vasthouden en vervolgens oppervlakken zoals tafels, kasten en moeilijke hoekjes stofvrij kunt maken. De kruimeldieven van Leifheit zijn verwerkt in de stofzuiger, zodat u de kruimelzuiger altijd bij de hand heeft tijdens het schoonmaken.
  • Raam- en badkamerzuiger: Met de Nemo raam- en badkamerzuiger maakt u ramen, spiegels en tegels weer stralend schoon. Het is een raamwisser met een extra zuigfunctie om waterdruppels te voorkomen en het oppervlak streeploos schoon te maken. De raam- en badkamerzuiger van Leifheit is draadloos en heeft een accuduur van 40 minuten.

Kenmerken van een draadloze stofzuiger

Een draadloze stofzuiger is erg wendbaar en soepel. Er is namelijk geen snoer dat in de weg zit en de draadloze stofzuigers zijn vaak een stuk lichter dan andere stofzuigers. Zo pakt u de draadloze stofzuiger er makkelijk bij voor kleine schoonmaakklussen. Ook hoeft u zich geen zorgen meer te maken over stopcontacten en het bereik van de stofzuiger.


Echter zijn er bij draadloos stofzuigen een aantal zaken waar u op moet letten. Zo dient de accu altijd opgeladen te zijn voor volledige zuigkracht. En net zoals bij elke accu, gaat de accu uiteindelijk sneller leeg.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een draadloze stofzuiger?

Een draadloze stofzuiger is erg wendbaar en soepel, aangezien u geen last heeft van een snoer. Ook kunt u deze er makkelijker bij pakken voor kleine schoonmaakklussen, de stofzuigers zijn namelijk een stuk lichter en u hoeft zich geen zorgen te maken over stopcontacten in de buurt en het bereik.

Welke Leifheit stofzuigers bestaan er?

Leifheit heeft meerdere steelstofzuigers in het assortiment. Zo zijn er de Rotaro powervac 2-in-1 en de Regulus powervac 2-in-1. Ook biedt Leifheit een raam- en badkamerzuiger aan, genaamd Nemo.

Hoe lang gaat een draadloze stofzuiger mee?

Hoe lang een draadloze stofzuiger mee gaat ligt aan hoe intensief de stofzuiger wordt gebruikt, of het apparaat makkelijk te repareren is en of onderdelen gemakkelijk te vervangen zijn. De gemiddelde levensduur van een stofzuiger is 5 jaar, natuurlijk gaan stofzuigers van hoge kwaliteit langer mee.
 

Heeft u vragen over de Leifheit stofzuigers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.