123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Sorbo

Sorbo schoonmaakartikelen kopen?

Bestel voordelig schoonmaakartikelen van Sorbo. In ons ruime assortiment vindt u veel verschillende schoonmaakartikelen, zoals afwasborstels, wasknijpers en werkborstels. Vandaag besteld is morgen in huis.


Sorbo schoonmaakartikelen voordelig bestellen

Sorbo hier, Sorbo daar, Sorbo is uw hulp in huis! Dit is de bekende slogan van Sorbo. Al jaren helpt Sorbo bij het makkelijk maken van schoonmaakklussen in en rondom het huis. Bestel hierboven direct het artikel waar u naar op zoek bent of lees hieronder meer over Sorbo schoonmaakartikelen.

Wat is Sorbo?

Sorbo bestaat al sinds 1962 en heeft sindsdien het doel om schoonmaken makkelijker en sneller te maken. Dankzij de jarenlange kennis maken zij schoonmaken steeds slimmer, waardoor u eenvoudiger schoonmaakt. Inmiddels heeft Sorbo een oplossing voor elk schoonmaakprobleem. De schoonmaakartikelen van Sorbo doen het zware werk voor u, zodat schoonmaken kinderspel is.

De artikelen van Sorbo: ons assortiment

In ons assortiment vindt u diverse schoonmaakartikelen van Sorbo, zoals:

  • Afwasborstel: met een afwasborstel van Sorbo reinigt u eenvoudig uw vaat. U heeft keuze uit reguliere afwasborstels en afwasborstels met een doseerpomp. De afwasborstels hebben een ergonomisch design, waardoor deze altijd lekker in de hand liggen. Dankzij de synthetische haren zijn ze een stuk hygiënischer dan afwasborstels met andere haren. De afwasborstels met doseerpomp maken afwassen nog sneller en makkelijker, omdat het afwasmiddel al in de borstel zit.
  • Wasknijpers: hiermee hangt u eenvoudig wasgoed aan de waslijn of droogrek. De wasknijpers zijn gemaakt van plastic en laten hierdoor geen vlekken achter op uw wasgoed én gaan hierdoor extra lang mee.
  • Plumeau: met een plumeau van Sorbo verwijdert u stof van de meest lastig plekken. Stof wordt door de plumeau aangetrokken als een magneet en wordt vastgehouden tussen de vezels, zodat het stof zich niet verspreidt.
  • Werkborstel: hiermee maakt u eenvoudig harde oppervlakken stralend schoon. De borstels kunt u zowel nat als droog gebruiken en verwijderen diverse (hardnekkige) vuiligheden eenvoudig.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar kan ik schoonmaakartikelen van Sorbo kopen?

Op 123schoon.nl koopt u diverse schoonmaakartikelen van Sorbo voor een lage prijs. Hier vindt u onder andere afwasborstels, wasknijpers, werkborstels en plumeaus van dit merk.

Waarom zou ik kiezen voor schoonmaakartikelen van Sorbo?

Sorbo is expert op het gebied van schoonmaken. Voor elke schoonmaakklus heeft Sorbo een artikel om de klus mee te klaren. De schoonmaakartikelen van Sorbo maken schoonmaken makkelijker én sneller. Op zoek naar Sorbo schoonmaakartikelen? Deze vindt u voordelig op 123schoon.nl.
 

Heeft u vragen over onze Sorbo schoonmaakartikelen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.